Şimdi Ara

ELECTROWORLD ANKAMALL AÇILIŞ GERÇEK INSERT (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
0
Favori
40.569
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ahbikan

Ya teslim ettilermi size? Ben henüz alamadım, yarın bi sıkıştırayım bakalım..

Bana 4 Aralıkta teslim ettiler
  • dun gittim ortam çok komik ya :d sanki hepsi yeni icatmış gibi millet nasıl saldırıyordu önunde gorduğune. megafonluda bi adam vardı samsung laptop 1399 dan 999 a düştü diye bağıorıyordu.acayip de kalabalıktı walla nekadar teknoloji hastası milettmişiz dun bunu gordum.mutfak robotunu kullanamayan insanlar laptopların başında saatlerce makinaları parmaklıyorlardı :d herkesin en azından 1 kere gitmesi lazım walla :d mağzada pazar yeri mantığı vardi :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b.unal -- 6 Aralık 2009; 10:27:24 >
  • dün bende gidebildim sonunda mağazaya,fakat girmemle çıkmam bir oldu diyebilirim,ana baba günüydü,sanki bedevaydı ürünlerseg lcd ler kapış kapıştı,999 liralık datron,casper pc ler,laptoplar,pazarcı megafoncular sayesinde kapış kapış gidiyorduew değil,sanki pazarda don satıyordular megefonlarıylaböyle rezalet olmaz yahu,adamlar Türk milletini öyle çözmüş ki,bu millete ortaya ne çıkarsalar satarlar,millette bu bilinçsiz alışveriş mantığı oldukça,Avrupanın, atık, eski teknoloji çöplüğü olmaya devam ederiz daha çok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 6 Aralık 2009; 10:29:04 >

• eline sağlık
    çok güzel ve başarılı bir paylaşım
    teşekkürler....

quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

dün bende gidebildim sonunda mağazaya,fakat girmemle çıkmam bir oldu diyebilirim,ana baba günüydü,sanki bedevaydı ürünlerseg lcd ler kapış kapıştı,999 liralık datron,casper pc ler,laptoplar,pazarcı megafoncular sayesinde kapış kapış gidiyorduew değil,sanki pazarda don satıyordular megefonlarıylaböyle rezalet olmaz yahu,adamlar Türk milletini öyle çözmüş ki,bu millete ortaya ne çıkarsalar satarlar,millette bu bilinçsiz alışveriş mantığı oldukça,Avrupanın, atık, eski teknoloji çöplüğü olmaya devam ederiz daha çok..

• quote:

dün bende gidebildim sonunda mağazaya,fakat girmemle çıkmam bir oldu diyebilirim,ana baba günüydü,sanki bedevaydı ürünlerseg lcd ler kapış kapıştı,999 liralık datron,casper pc ler,laptoplar,pazarcı megafoncular sayesinde kapış kapış gidiyorduew değil,sanki pazarda don satıyordular megefew değil,sanki pazarda don satıyordular onlarıylaböyle rezalet olmaz yahu,adamlar Türk milletini öyle çözmüş ki,bu millete ortaya ne çıkarsalar satarlar,millette bu bilinçsiz alışveriş mantığı oldukça,Avrupanın, atık, eski teknoloji çöplüğü olmaya devam ederiz daha çok..

Kesinlikle katılıyorum.

Ayrıca bazı ürünlerde şişirme fiyattan düşmüşlerdi fiyatları... Mesela Wd My Book Essential edition Antaresteki Ew'de 199'a satılıyor normalde... Ama herifler ankamallde 229üzerine çizik 199lira yapmışlar. Bu ne biçim iş dedim yaa karaktersiz herifler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatixx -- 6 Aralık 2009; 17:31:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chatixx

quote:

dün bende gidebildim sonunda mağazaya,fakat girmemle çıkmam bir oldu diyebilirim,ana baba günüydü,sanki bedevaydı ürünlerseg lcd ler kapış kapıştı,999 liralık datron,casper pc ler,laptoplar,pazarcı megafoncular sayesinde kapış kapış gidiyorduew değil,sanki pazarda don satıyordular megefew değil,sanki pazarda don satıyordular onlarıylaböyle rezalet olmaz yahu,adamlar Türk milletini öyle çözmüş ki,bu millete ortaya ne çıkarsalar satarlar,millette bu bilinçsiz alışveriş mantığı oldukça,Avrupanın, atık, eski teknoloji çöplüğü olmaya devam ederiz daha çok..

Kesinlikle katılıyorum.

Ayrıca bazı ürünlerde şişirme fiyattan düşmüşlerdi fiyatları... Mesela Wd My Book Essential edition Antaresteki Ew'de 199'a satılıyor normalde... Ama herifler ankamallde 229üzerine çizik 199lira yapmışlar. Bu ne biçim iş dedim yaa karaktersiz herifler..

kendılerını uyanık sanıyorlar

• Bugün antares ew de sinbo dijital tartılar 9.9 du.Saat 15 gibi 100 adet falan vardı.
  • Valla çok iyi eğer kalırsa yarın alırım...
  • Kasalarda sıra fazla görünmesine rağmen sıra çabuk geliyor. 50 tane kasa var...
  • Bugün bende gittim 15:00 gibi Ve hala çoğu ürün mevuttu...
    Fakat bazıları Sanırım satmak için almışlar belli 10 ürün var ise sepetinde her 10 üründen 3er tane vardı :)

599 olan laptoptan 20 25adet hala vardı 165lik navigasyondan hala vardı Telefonlar deseniz kıyamet gibi :) Ama cidden gidip görmelisiniz Resmen komedi :) Tamam bizde gittik ama laptopa ağzımı açıpta bakmadım Veya seri nosunu falan okumadım :)
    Yada cep telefonunu alıpta milleti çekmedim Zaten teşhir ürünü kablosu kısacık :) Ne diye çekiştiriyorsun :)

Allahım bazıları sağa sola bakacam diye mutfak robotlarının üstüne düşerler :)

Bizim insanımız cidden ilginç :)
    ne saat 6da gidilip alınabilecek Nede inanılmaz derecede indirimi olan ürünler var :)

Asıl merak ettiğim medıa mrkt :)
  • ben cumartesi oradaydım. doğru düzgün hiç bir indirim olmamsına rağmen müthiş bir toğunluk vardı. büyük bir pazarlama başarısı gerçekten. iki saat gezdim mağazayı. en sonunda 3,90'a bi tane kulaklık alıp çıktım. boş çıksam ayıp olurdu herhalde:)

Orijinalden alıntı: SUAVI

500 GB 2.5" 'lerden kalmış mıydı? Sepetin içinde bir sürü vardı.
    Bugün giden biri varsa ve bilgi verirse memnun olurum.

Bende pazar akşamı 21:15 mağazaya giriş yaptım kapanmasına 45dk var ama içerisi sanki dükkan yeni açılmış gibi
    olağan dışı bir kalabalık vardı ürünlere bakayım inceleyim dedim,
    her ürünün başı dolu kalabalık vardı,
    bari gelmişken scart kablo çoklayıcısı alayım dedim , o ürün bu mağazada yokmuş,

500 gb 2.5 seegatelerden kalmamış
    320 gb 2,5 segaateler vardı 119tl.

Sun Blade 150; 64 Bit'lik Sparc işlemci 550 MHz or 650 MHz UltraSPARC ; 8 GB. RAM ; 350 GB disk ; 2-D/3-D graphics options for multi-display support Unix-Solaris 8 (5/03)
    SGI® Origin® 350 ;32 CPUs in single operating system; 4 64-bit PCI-X slots 73GB system drives; IRIX
  • Ankamall Electro Worldden aldığım netbookun aynısı Media Markta 100TL aşağıda olduğunu duyunca soluğu Electro Worldde aldım. Aynı ürünün fiyatını daha düşük bulana fiyat farkının %120sini geri verecez demelerine rağmen Media Marktın kampanyalı olarak ürünü indirimli sattıklarını belirtip sadece aradaki fiyat farkını oda sadece çek olarak verebileceklerini belirterek çek verdiler. Eğer bir kuralın varsa arkasında olmalısın. Kampanya diye kıvırıyorlar. Electro Worldden LGX130 Netbook alan arkadaşlar fiyat farkını alabilirler, ben aldım. Bilginize...
  • Bence bundan sonra alacaklara ödeme yapmazlar. Kampaya diye tutturmuşlar. gidip oradan alsaydınız derler ve ayrıca yanlış anlamadıysam şuan elimizde yok diyorlar(inanana) Electro Worldde bugünkü X130 fiyatı 491TL idir.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.