Şimdi Ara

ELECTROWORLD ANKAMALL AÇILIŞ GERÇEK INSERT (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
341
Cevap
0
Favori
40.572
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya bırakın şimdi onuda şu fakir elektrik süpürgesinden kaldımı bu akşam uğrasam elim boşmu dönerim acaba yoksa halaaa sıra mı var

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

Orijinalden alıntı: BaMKaN

Bir tek sen akıllısın zaten, orda sıra bekleyen o kadar insan beyinsiz, bu tarz adamlardan nefret ediyorum işte...

çok teşekkür ederim, ben de gecenin köründe gidip orada sıra bekleyen,
    indirimli olmadığı halde milyarlık tv leri, notebookları, 600liralık ses sistemlerini ve önüne ne gelirse alan kalabalıktan ve senin gibi bunu destekleyenlerden nefret ediyorum,
    istediğim saatte gittim, umuma açık bir yerden hilesiz, hurdasız girdim.. alacağım ürünler zaten bol miktarda satılan şeylerdi, geceden bekleme gereği duymadım, duymayacağım da..

Adamlar ellerinde megafonla bas bas bağırıyorlardı, giriş sadece koçtaş'ın önünden diye mağaza içinden giriş yapılmayacaktır diye, ayrıca ben çıkarken de kesinlikle mağaza içinden Elektroworld'e geçişe izin vermiyorlardı...

Ayrıca ben orada, senin oarada olduğun saatten önce sıra beklemeye başladım, ama içeri girdiğimde senin çoktan alıp gittiğin mikrodalga tükenmişti, kul hakkı yemek ne demek duydun mu daha önce?

• beyler bugün sıra var mıydı, önünen geçenlerden yorum bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris347

fakir supurge kampanyalisi olan kalmamis pahali olan ist modeli var, bendev 2000w samsungta kampanya vamis onu aldim

millet sömürmüş la resmen yuh !
  • Bugün öğlen gittim. Girişte sıra yok, kasalarda da birkaç dakika içinde sıra geliyor. Aradığım ürün logitech alto kablosuz klavye ve notebook stand idi, pek tercih edilmemiş sanırım, bolca vardı. İndirimler devam ediyor, pazara kadar da sürecekmiş. Tükenen ürünler var, indirimde neler kaldığını çok bilemiyorum, epson yazıcı, birkaç model lcd (LG ve sony vardı sanırım, hangi modeller bilemiyorum), microsoft klavye seti vardı, bazı dizüstüler ve fotoğraf makineleri de bulunabiliyordu.

quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

Bir tek sen akıllısın zaten, orda sıra bekleyen o kadar insan beyinsiz, bu tarz adamlardan nefret ediyorum işte...

çok teşekkür ederim, ben de gecenin köründe gidip orada sıra bekleyen,
    indirimli olmadığı halde milyarlık tv leri, notebookları, 600liralık ses sistemlerini ve önüne ne gelirse alan kalabalıktan ve senin gibi bunu destekleyenlerden nefret ediyorum,
    istediğim saatte gittim, umuma açık bir yerden hilesiz, hurdasız girdim.. alacağım ürünler zaten bol miktarda satılan şeylerdi, geceden bekleme gereği duymadım, duymayacağım da..

Adamlar ellerinde megafonla bas bas bağırıyorlardı, giriş sadece koçtaş'ın önünden diye mağaza içinden giriş yapılmayacaktır diye, ayrıca ben çıkarken de kesinlikle mağaza içinden Elektroworld'e geçişe izin vermiyorlardı...

Ayrıca ben orada, senin oarada olduğun saatten önce sıra beklemeye başladım, ama içeri girdiğimde senin çoktan alıp gittiğin mikrodalga tükenmişti, kul hakkı yemek ne demek duydun mu daha önce?

geçin bu RTE ayakları orada tanıdığınız olsa ürünü önceden ayırttırırdınız adam işini iyi halletmiş

İndirim yapıldığını zanneden geceden sıraya girip herşeye saldıranlar sanki bedava veriyorlar veya yardıma muhtaç aç kalmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 4 Aralık 2009; 15:24:19 >

• Al birini, vur ötekine...
    Uzaklık Deyip dert ettiğin nedir ki sevgili..?Biz, yaradanı görmeden sevmedik mi..? ((MEVLANA ))
  • insertte doğru düzgün indirim yoktu ki bu adamlar neden geceden sıraya girdi bende anlamadım acaba kendileri anlamış mıdır (toptancı değillerse)
  • Konuyu politikaya çevirmeyelim. Kendi sırasının adam gibi gelmesini beklemekle başbakanın ne alakası var. Biz burda kul hakkı hadi onu da geçtim en azından vicdandan bahsediyoruz. Binlerce insan soğukta yağmurda beklerken yanlarından geçip sıraya girmeden içeriye girmek hoş bir davranış mıdır? Kendilerinin bile inanmadığı bahaneleri uydurarak kimse yaptığı davranışı haklı çıkarmaya çalışmasın.

ELECTROWORLD ANKAMALL AÇILIŞ GERÇEK INSERT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esdegel06 -- 4 Aralık 2009; 15:46:23 >

Orijinalden alıntı: play_boy

hiçbirini göremedim ben 70 yaşındakı bayan bile ps3 alırsa kalmaz tabi

recep ivediğin ninesimiydi ps3 alan yoksa

dün iş çıkışı ankamall'a gittim. -ciddi-ucuz bir şey olsaydı alacaktım. akşam yedi olmuş. kuyruğu görünce, boşver diyip, ankamall'da gezmeye başladım.

insanların elinde insert'te olmayan alakasız ürünler gördüm. zaten asıl amaç bu değilmiydi. insanları psikolojik bir oyunun içine çekiyorlar. o soğukta beklesem, içeri girip bir şey almadan çıkmazdım galiba. zaten insanlar büyük indirim var diye odaklanmışlar. bazısı broşürü orada ilk kez görmüş.

piyasada 1000 liraya zatılan 82 ekran lcd, 900'den verildi. philips olsa ne olur, lg olsa ne olur. biraz dolaşan o konfigürasyonda bir tv'yi 950-1050tl arasında bir fiyata alabileceğini bilir. .o tv2yi alan insanlar ne çok sevinmiştir halbuki. adamlar oradan 100 lira az kazanmayı göze alıp, başka yerden güzel kazandılar. o lcd'yi 600'den versin. adamlar açılış yaptı diyeyim. ama vermez. mesela ilk mediamarkt açılışlarındaki fiyatlar inanılmazdı. sonra bu furya işte buralara geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 4 Aralık 2009; 17:32:36 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.