Şimdi Ara

Electroworld 14 Ekim Konsol Fırsatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.050
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Electroworld 14 Ekim Konsol kampanyalarına devam ediyor.Sanırım ne ararsanız burda mesajını veriyorlar.

PS3 120GB+2.KOL+LOGITECH KLAVYE+FIFA 2011 - 799 TL
    XBOX 360 ELITE 120GB KONSOL+SİYAH KOL - 599 TL
    PSP 3004 KONSOL - 369 TL
    WII RESORT PACK BLACK+WII FIT PLUS - 699 TL

Her bütçeye uygun konsol fiyatları olsa gerek...

• yanında orjinal 2.kol da var + gold'un ürünlerinin grey oldugunu da es geçmemek lazım
  • grey den kastın gri mi ? yoksa başka bir anlamı var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncaycafer

grey den kastın gri mi ? yoksa başka bir anlamı var mıdır ?

gold kendi mağaza garantisi veriyor,microsoft yada distribütör garantisi vermiyor diye biliyorum ben.microsoft zaten garanti vermiyor o ayrı konu.
  • gold ile electroworldu bır tutmayın gold spot mallar satıyor
  • Bir kaç cevap yazayım da belki dikkate alıp araştırmadan satın alacakların kafasını daha fazla karıştırmazsınız.

Electroworld : İstanbul/Kartal mağazası evimin dibinde duruyor hemen hemen her hafta sonu uğrarım, bu adamlar xbox360'ı nereden alıyorlar
    araştırdınız mı?

Cevap : Aral İthalat getiriyor onlarda satıyor.

Peki garantiyi veren kim? Aral mı? Electroworld mü? Arızalandığında aral'a mı göndereceksiniz yoksa aldığınız mağazaya mı?

Tabii ki aldığınız yere götüreceksiniz aral ilk etapta sizin muhattabınız değil. Tabi bu durum bazı firmalarda değişebilir, firma der ki kardeşim
    ben satıyorum sadece sen bozulunca servisine kargo yap yani böyleleri de var.

Electroworld'ün yanında verdiği ekstra kol gerçekte 130TL'sı değil yurt dışında zibil gibi satılıyor 40-50TL'sına hem de orjinal ambalajında kapınıza
    kadar geliyor bu orjinal ürün. Yurt dışından alma şansınız yok mu, forumlarda satan çok. Kadıköy piyasasında bile 70TL'ye bulabilirsiniz bu yüzden
    ekstra kolun bir esprisi yok, neden yok çünkü konsolun fiyatı örnek link vereceğim fiyata göre yüksekte ondan.

Gelelim gold'a hani şu fiyatını beğenmeyip spot mal satıyor dediğiniz meşhur firmaya, "bu arada gold fanatiği değilim hiç işim olmaz 30 yaşındayım
    bu yaşıma kadar gold'dan aldığım tek şey var o da xbox360 oyun konsolu" neyse gelelim konuya.

7 ay önce gold'da piyasada 700TL'sına xbox360 elite satılırken 650/12 taksit xbox360 elite almıştım, 1 hafta önce de indirim yapmışlar elimdeki konsolu
    satıp xbox 360 S 250gb kinect ready olan modeli 611/12 taksit şeklinde satın aldım, aşağıdaki resim aldığım konsolun kutusuna ait, üzerinde bakın ne yazıyor.

ESS Electronic Service Solutions bir de telefon numarası, yani bu ne anlama geliyor? Cihazı aral gibi getirip satan bir başka firma yani ESS, kim bu ESS
    araştırdınız mı hiç. Fason bir firma mı bir araştırıp dönün lütfen bilmiyorsak öğrenelim.

Şimdi bu gold'da garantiyi kim veriyor ESS mi? Yoksa gold mu?

120gb elite'i ekstra kol olmadan 499TL'sına satıyor.
    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=88809&ad=MiCROSOFT-XBOX-360-ELiTE-120-GB-Oyun-Konsolu

250gb S kinect ready olan modeli de 599TL'sına satmakta. Hiç stokta yok demeyin arayın gold'un kadıköy şubesini aynı fiyata mağazalarında var.
    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=92881&ad=MiCROSOFT-XBOX-360-250GB-KiNECT-READY-Oyun-Konsolu

Size bir şey söyleyeyim mi sanayi bakanlığı izni ile ülkeye giripte resmi satılan her ürün için satın aldıktan sonra ki tüketici hakkınızı okuyun bu size
    yeter, böyle yok o spot mal satıyormuş, yok bunun sattığı mal şöyleymiş bunlara gerek yok.

Sizin fırsatınız da bu durum da sıcak filan değil, buz gibi soğuk.

Bu da faturası.

edit:resim boyutu
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ağzına sağlık beyazbüyü. 50 yorum okusam bu kadar aydınlanmazdım.
  • @BeyazBüyü

Yazdıklarına katılamayacağım şöyle ki...
    Her ne kadar yerel markalarımızı ortadan kaldırdıkları için kızsakta, sövsekte EW, MM, Bestbuy gibi firmaların bu sektöre farklı bir alışveriş, müşteri hizmetleri/memnuniyeti kültürü getirdiklerine inanıyorum.
    Yerel firmalardan, (Buna Vatan Bilgisayar'da dahildir.) alacağınız hizmetle, EW, MM gibi firmalardan alacağınız hizmet aynı kalitede değil kesinlikle.

Bunun tek sebebi var. O da EW, MM, BestBuy gibi dev firmaların çok daha katı kurallara, prensiplere ve de bir hizmet kültürü sahip olduğu...
    Ankara'da Kentpark açılmadan MM'ı açmışlardı. Neden? Adamlar bizim gibi hesapsız, kitapsız esnaf usulü çalışmıyor, çalışmalarını, planlarını programlarına ona göre yapmış, adam alımlarından eğitimlerine kadar tüm çalışmalarını tamamlamış verilmiş olan açılış tarihine göre kendini hazırlamış. Kaba inşaat içinde mağazalarını açmışlardı. Eminim ki Dünya'da başka hiçbir yerde böyle açılış yapmamışlardır.

Açıkçası bundan sonra alabileceğim ürünleri EW, MM ve Bestbuy gibi firmalardan almaya çalışıyorum.
    Aldığınız hizmet sonrası oluşabilecek olan problemlerde tek muhatabınız bu büyük firmaların MH yetkilileri oluyor.

Bu firmaların sahip oldukları güçleri kullanarak onlara mal tedarik firmalar üzerinde çok güzel baskı oluşturabiliyor, 2 senelik garanti süresi içerisinden istediğinizi yaptırabiliyorsunuz.

Bu 3 farklı olayda bizzat kendim deneyimledim ve gördüğüm şey şu ki bizim yerel firmaların (Vatan B.'da dahil) tedarikçiler üzerinde herhangi bir yaptırım gücü filan yok!
    Ama aynı firmaların MM, EW, Bestbuy gibi firmalar karşısında el pençe durduklarını, çok farklı davrandıklarına şahit oldum.
    Hele ki bu firmalarda tanıdığınız kişiler var ise sizden daha mutlusu, güçlüsü olamaz.

Garanti süresi içinde bozulduğu için gönderttiğim ürünleri, kullanıcı hatası ... vs gibi nedenlerle geri gönderen çakma dis.t firmaların 3'üne de paşa paşa sıfır ürünler gönderttim. Hem de çok kısa süreler içerisinde.
    Bunu yerel firmalarımız üzerinden yapmam imkansızdı. Kaldı ki Vatan Bilg. 'da bununla ilgili büyük sıkıntılar yaşadım.

Bana göre önemli olan ilk muhatap olduğunuz firmadır. Bırakınız ürünü nereden alıyorlarsa alsınlar sizi hiç ilgilendirmesin, önemli olan garanti süresince bir problem çıktığında sizin arkanızda olacak olacak olan bir firma olması.

İşte en basitinden bir Gold Pc ve ESS işbirliği. Al gülüm ver gülüm hesabı. ESS nedir ? Gold'un ya da Ülker grubuna filan mı ait? Bir web site bile yok ya da ben bulamadım. Telefon numaraları GOLD'un serisinden sadece o dikkatimi çekti.

Bizim memlekette Erkayalar bile bir çok problem de topu kullanıcıya atıyor, düşürmüşsünüzdür siz bunu diyip rapor verip çıkıyor. Yaz yaz bitmez.
    Daha bugün yazdım başka bir konuda garanti süresinde, ekran kartını İstanbul'a göndermeden, kullanıcı hatası diyip problemi size yıkmak isteyen fasoncu firmalar bile var.

Kimse kusuruma bakmasın ama normal şartlar altında değil bilişimci, halde kabzımal bile olamayacak adamların elinde olan bir sektörü EW, MM, Bestbuy gibi firmalar adam ederse eder yoksa benim bizimkilere zerre umudum, güvenim yok artık.
    Kapanıp gidecek diye de üzülmeyin, zaten satılan ürünlerin tamamına yakınını ithal ürün, bilişimde ürettiğimiz bir mamül yok, ehh çalışanlarda diğer yabancı firmalarda çok daha iyi , en azından sigortalarından, fazla mesailerine kadar bir çok özlük haklarının ve koşullarının iyi olduğu ortamlarda çalışırlar. Kaybedenler patronları olur.

• Aslında görüşümüz aynı, sadece ben spot yada grey olayına takılmamak gerektiğini düşünüyorum, çünkü bu firmalar 2 yıl garantiyi zaten veriyor. :)
  • ben de wii konsol aramaktayım ama MM ın 399 fiyatını yakalayamadım:
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Aslında görüşümüz aynı, sadece ben spot yada grey olayına takılmamak gerektiğini düşünüyorum, çünkü bu firmalar 2 yıl garantiyi zaten veriyor. :)

Spot ya da grey olayında hem fikiriz kesinlikle. Sadece işte Gold'dan alınır mı alınmaz mı sorusu var. :)
    Demek istediğimin özeti şuydu esasında; EW, MM, Bestbuy, Gold hepsi ESS'den aynı ürünü alsalar ve satsalar, yabancı büyük firmalardan almak daha mantıklı olacaktır.
    Bir problem olduğu vakit EW, MM, Bestbuy gibi firmalarla problemi çözmeniz çok daha kolay ve etkili oluyor çünkü.

Bu arada bu sözlerimi Gold PC'den notebook almış ve kullanan biri olarak söylüyorum. Sözüm sadece Gold'a değil, diğer yerli firmalarımızı da kapsıyor.

• Bence ESS,EW MM gibi yabancı şirketler kadar iyi olmasa da Hepsiburada.com'dan iyidir.Adamlara bir Harddisk yolladım 3 aydır piyasada yok,hatta benim siparişimin kaydını bile bulamadılar.Yani benim 130 tl'lik harddisk mok yoluna gitti.Allah belasını versin hepsiburada'nın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoman -- 14 Ekim 2010; 4:44:38 >
  • bu arada elektro world sabancı bünyesinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

@BeyazBüyü

Her ne kadar yerel markalarımızı ortadan kaldırdıkları için kızsakta, sövsekte EW, MM, Bestbuy gibi firmaların bu sektöre farklı bir alışveriş, müşteri hizmetleri/memnuniyeti kültürü getirdiklerine inanıyorum.
    Yerel firmalardan, (Buna Vatan Bilgisayar'da dahildir.) alacağınız hizmetle, EW, MM gibi firmalardan alacağınız hizmet aynı kalitede değil kesinlikle.

Bunun tek sebebi var. O da EW, MM, BestBuy gibi dev firmaların çok daha katı kurallara, prensiplere ve de bir hizmet kültürü sahip olduğu...
    Ankara'da Kentpark açılmadan MM'ı açmışlardı. Neden? Adamlar bizim gibi hesapsız, kitapsız esnaf usulü çalışmıyor, çalışmalarını, planlarını programlarına ona göre yapmış, adam alımlarından eğitimlerine kadar tüm çalışmalarını tamamlamış verilmiş olan açılış tarihine göre kendini hazırlamış. Kaba inşaat içinde mağazalarını açmışlardı. Eminim ki Dünya'da başka hiçbir yerde böyle açılış yapmamışlardır.

Bahsettiğiniz bütün bu olumsuzluklara katılıyorum gold pc yerine göre mesajınıza bile cevap birmez sizi adam yerine bile koymaz bu firmalarda müşteri hizmetleri daha iyi keza vatan yada gold amerikada ingilterede mağaza açsa onlardan daha iyi hizmet verir bu da var ama yinede şunu belirteyim tüm yaşadığım olumsuzluklara rağmen ÖNCELİKLİ vatan gold bimeks hepsiburada gibi firmaları tercih ediyorum ayrıca aldığım ürünlerde bile örneğin kalitesi ve servis açısından daha yardımcı olan ve türk firması olan XS hardiskleri alıyorum ve tavsiye ediyorum ve satarkende tavsiye ediyorum keza küçük ev aletlerinde çinden getiren firmalar yerine türkiyede üreten sinbo arzum gibi ürünleri tercih ediyorum çünkü şuna inanıyorumki 30-40 sene sonra durum çok farklı olacak vatanın değerini o zaman anlayacaksınız yerel firmalar kapanınca rekabet etmeleri fazla gerekmeyecek

• major çatlak nedir arkadaş, hem de 3 tane oluşmuş. adam resmen düşürmüş makineyi.
    bence adam, çatlaklar kendiliğinden oluştu diyerek teknik servisi kandırmaya çalıştı. teknik servis de durumu çakınca kafa buldu adamla

bu arada, türkiye'de zaten bütün x360'lar grey. adam konsolu alıp 2 ay oynuyor, sonra dayanamayıp fw attırıyor. bu kadar basit. birçok kişi gördüm orjinal takılacağım dediği halde dayanamayan. bozuk ürünlerde yanılmıyorsam gümrük muafiyetinden faydalanma var. yani konsol bozulsa bile sizin başınızı ağrıtmazlar merak etmeyin. tv olsa tamam, kesinlikle grey tv alınmamalı fakat konsollarda x firmasıymış y firmasıymış değişen bir şey olmaz. sonuçta adam havya-lehim alıp girişmiyor. bozuksa bitti. ya sıfırı, ya da para iadesi. ister ESS olsun, ister nazilerin SS'i olsun farketmez.

• bu ps3 için klavyeyi almasak olmuyor mu ya?
  • Valla bu konuları açan arkadaşlar belli ki Electro world çalışanları saygım sonsuz.Gold çalışanıyım bende.

Diyorsunuz Gold grey mal satıyorne güzel kendi garantimizi veriyoruz daha ne olsun.Gold sayesinde insanlar Oyun konsolunu neredeyse yurt dışı fiyatına alabiliyor değil mi? Electro world de Aral'dan alıyor malını e aral distribitör mü ara toptan mı?

Electro world 4 gb kinect ready slimi 599'a satarken biz 250gb tını sattık hocam eğri oturup doğru konuşmak lazım.
  • Ayrıca EW'nin sattığı 4gb lık ürün ara toptandan değilmiydi? İlla isim mi verelim arkadaşım marka sempatizanlığı yapmaya gerek yok her şey ortada.

Golda giren ürünlerin hepsi sanayi bakanlığından onaylıdır bunuda unutmayalım ürünlerde 2 yıl garantiniz var zaten e distribitör garantisinde olan bütün olanaklar bunda da var o zaman bana farkı söyleyin? Fark şu süper fiyatlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafkasbeyi -- 14 Ekim 2010; 9:41:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gittigider
    quote:

Orijinalden alıntı: SUAVI

@BeyazBüyü

Bahsettiğiniz bütün bu olumsuzluklara katılıyorum gold pc yerine göre mesajınıza bile cevap birmez sizi adam yerine bile koymaz bu firmalarda müşteri hizmetleri daha iyi keza vatan yada gold amerikada ingilterede mağaza açsa onlardan daha iyi hizmet verir bu da var ama yinede şunu belirteyim tüm yaşadığım olumsuzluklara rağmen ÖNCELİKLİ vatan gold bimeks hepsiburada gibi firmaları tercih ediyorum ayrıca aldığım ürünlerde bile örneğin kalitesi ve servis açısından daha yardımcı olan ve türk firması olan XS hardiskleri alıyorum ve tavsiye ediyorum ve satarkende tavsiye ediyorum keza küçük ev aletlerinde çinden getiren firmalar yerine türkiyede üreten sinbo arzum gibi ürünleri tercih ediyorum çünkü şuna inanıyorumki 30-40 sene sonra durum çok farklı olacak vatanın değerini o zaman anlayacaksınız yerel firmalar kapanınca rekabet etmeleri fazla gerekmeyecek

Sinbo direk Çin'de üretilmiş ürünleri ithal ediyor, Arzum'sa tasarımını burada yapıp, bir çok ürünü Çin'de ürettiriyor diye biliyorum.
    Vatan'ın, GOld'un, bimeks'in, Teknosa'nın, HB'danın filan diğer firmalarla aynı seviyeye gelme olasılığı yok ne yazık ki. Çünkü bu kültüre sahip firmalar değiller.

quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo
    major çatlak nedir arkadaş, hem de 3 tane oluşmuş. adam resmen düşürmüş makineyi.
    bence adam, çatlaklar kendiliğinden oluştu diyerek teknik servisi kandırmaya çalıştı. teknik servis de durumu çakınca kafa buldu adamla

bu arada, türkiye'de zaten bütün x360'lar grey. adam konsolu alıp 2 ay oynuyor, sonra dayanamayıp fw attırıyor. bu kadar basit. birçok kişi gördüm orjinal takılacağım dediği halde dayanamayan. bozuk ürünlerde yanılmıyorsam gümrük muafiyetinden faydalanma var. yani konsol bozulsa bile sizin başınızı ağrıtmazlar merak etmeyin. tv olsa tamam, kesinlikle grey tv alınmamalı fakat konsollarda x firmasıymış y firmasıymış değişen bir şey olmaz. sonuçta adam havya-lehim alıp girişmiyor. bozuksa bitti. ya sıfırı, ya da para iadesi. ister ESS olsun, ister nazilerin SS'i olsun farketmez.

Aman hocam erkayaların insanlara yaptıklarını hiç okumadınız mı? Tek bildikleri kullanıcı hatası. Haklı olsalar bir şey demeyeceğim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.