Bildirim
Electro world xbox 360 soruları
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hd görüntü almya yarayan kablo,hdmı kablo ve audio kablosu elite in beyaz kutularında yok ama elite gri paketler full içerik yani bu saydıklarımda var fark buymuş -
quote:
Orijinalden alıntı: summit1903
hd görüntü almya yarayan kablo,hdmı kablo ve audio kablosu elite in beyaz kutularında yok ama elite gri paketler full içerik yani bu saydıklarımda var fark buymuş
onları sonradan almayya kalksak ne kadar tutar ki.. öneririr misiniz electro worldden almayı son olarak bi ürün alırken birazını nakit versek geri kalanını kredi kartına çektirme imkanı var mı electro world de -
Benim icin bu eksiklikler bir sorun degildi o yuzden ben bu paketi aldim. Bir kismini nakit kalani kredi karti ile almak mumkun -
quote:
Orijinalden alıntı: Zwandar
Benim icin bu eksiklikler bir sorun degildi o yuzden ben bu paketi aldim. Bir kismini nakit kalani kredi karti ile almak mumkun
bunu bilmiyordum ama saydıklarım aparatlar toplam 40-70 tl arasında bulunabilir sanırım -
quote:
Orijinalden alıntı: Zwandar
Benim icin bu eksiklikler bir sorun degildi o yuzden ben bu paketi aldim. Bir kismini nakit kalani kredi karti ile almak mumkun
sağol dostum -
Hdmi kablo hama marka ew'de 12 lira olmasi lazim. Optik ses cikisi icin aparat 30 dolar olmasi lazim ama eger optik ses cikisina ihtiyaciniz yoksa almaniza gerek yok -
hd görüntü almya yarayan kablo,hdmı kablo ve audio kablosu nun çok etkisi olur mu oyuna tüplü tv var da belli mi olur ilerde hd lcd falan alırsak.
electro world deki elite ı alınca oyun veriyorlar mı hediye olarak bi de garantisi 2 yıl değil mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 26 Ocak 2010; 19:32:30 > -
bence şimdilik hdmı kablo al sonra lcd tv alırsan diğer aparatları da alırsın ve bildiğim kadarıyla oyun vermiyorlar eğer istersen fifa 2008 i ücretsiz veriyorlarmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi summit1903 -- 26 Ocak 2010; 19:34:33 > -
hocamwww.dealextreme.com vewww.focalprice.com incele aparatları tr ye okadar parayı gömmene gerek yok takıldığın her adımda yardım ederim ;) elit makine yerine neden arcade düşünmüyorsun 600 tlye satürnden. diğer zavazingoları çinden alabilirsin;) -
quote:
Orijinalden alıntı: caca40
hocamwww.dealextreme.com vewww.focalprice.com incele aparatları tr ye okadar parayı gömmene gerek yok takıldığın her adımda yardım ederim ;) elit makine yerine neden arcade düşünmüyorsun 600 tlye satürnden. diğer zavazingoları çinden alabilirsin;)
konya da ikamet ediyorum burda saturn yok. elite de hard disk olması kulaklık vs olduğu onu düşünüyorum. bizim burda arcade satan olsa garantili ona bakardık ama yok..
-
sizce alalım mı electro world den başka yorumları bekliyorum -
eğer 3 k görürsem ne yapacağım der isen türkiyeden al gitsin derim hem beklemezsin bir an önce oynarsın yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şopcu -- 26 Ocak 2010; 20:45:53 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ahmettuncez
eğer 3 k görürsem napcam dersen türkiyeden al gitsin derimhem beklemezsin bece bir an önce oynarsın yani
haklısın ahmet abi. burdan almak mantıklı hem bi kısmı peşin bi kısmı kredi kartlı daha karlı az daha biriktirsem ayarlıyorum inşseninle bi live atalım 2 aya kadar .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 26 Ocak 2010; 20:46:43 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: sasa_iliç
quote:
eğer 3 k görürsem napcam dersen türkiyeden al gitsin derimhem beklemezsin bece bir an önce oynarsın yani
haklısın ahmet abi. burdan almak mantıklı hem bi kısmı peşin bi kısmı kredi kartlı daha karlı az daha biriktirsem ayarlıyorum inşseninle bi live atalım 2 aya kadar .
Bak burda giray diye bi arkadaş vardı o mesela jasper ilk kez 3K gördü yurtdışına yollamadı..Ama sen en iyisi burdan al kafan rahat etsin..saat 2 az valla ben 4-5 gördüm
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: sasa_iliç
quote:
Bak burda giray diye bi arkadaş vardı o mesela jasper ilk kez 3K gördü yurtdışına yollamadı..Ama sen en iyisi burdan al kafan rahat etsin..saat 2 az valla ben 4-5 gördüm
6 ay beklemektense 2 ay beklerim daha iyi hem de garantili . şimdi az daha para biriktirmem lazım
-
Kardeş konyada isen bencede hemen git al electroworld'dan kafanda rahat eder... -
quote:
Orijinalden alıntı: Manavus
Kardeş konyada isen bencede hemen git al electroworld'dan kafanda rahat eder...
haklısın kardeş 1 - 2 aya kadar inş elimde -
Baska bir konu acmak istemedim bu konudan soriyim dedim.
Electro world te xbox satiliyor herhalde vga kablosu ve gamepad de satilir degil mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspfreak -- 29 Ağustos 2010; 16:26:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: pspfreak
Baska bir konu acmak istemedim bu konudan soriyim dedim.
Electro world te xbox satiliyor herhalde vga kablosu ve gamepad de satilir degil mi?
gamepad var. vga kablo görmedim.
Benzer içerikler
- xbox türkçe oyunlar
- xbox 2 kişilik oyunlar
- ps5 mario benzeri oyunlar
- xbox çocuk oyunları
- xbox 2 kişilik araba yarışı
- crysis 4
- hikayeli oyunlar
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- araba oyunları pc
- skyrim 6 ne zaman çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X