Şimdi Ara

ELECTRO GİTAR YENİ BAŞLAYANLAR... (72. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.719
Cevap
33
Favori
270.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben 4 aydır elektro gitar çalışıyorum.İkinci el aldım aldığımdan beri hiç sap ayarı vs yaptırmadım son perdelere doğru gittikçe çok kötü cızırdama yapıyor.Luthier Fatih'e mesaj attıgımda sap ayarı ve diğer bakımlar 60 Tl dedi.Bu fiyat iyi midir ? Önerebileceğiniz başka luthier var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Yaklaşık 2 aydır klasik gitar çalıyorum. Ama elektro çalmak istiyorum. Ellerim biraz büyük ve parmaklarım uzun olduğu için gitar hocamda daha benim için elektronun iyi olacağını düşündü. Bütçem yaklaşık 500-600 tl civarı. Ama çokta para vermek istemiyorum.Ayrıca başlangıç için bir gitar daha sonra başka bir gitar almakda istemiyorum.Bütçe biraz zorlayıp 700-800 e çıkabilirim. ibanez rg370dx , ibanez rg1570 , ibanez grg170dx tarzı gitarları çok beğeniyorum. Ama fiyat aralıklarını bilmiyorum.Çok pahalı olmadan kaliteli bu tarzda bir gitar bulmama yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzgiP.

Merhaba. Yaklaşık 2 aydır klasik gitar çalıyorum. Ama elektro çalmak istiyorum. Ellerim biraz büyük ve parmaklarım uzun olduğu için gitar hocamda daha benim için elektronun iyi olacağını düşündü. Bütçem yaklaşık 500-600 tl civarı. Ama çokta para vermek istemiyorum.Ayrıca başlangıç için bir gitar daha sonra başka bir gitar almakda istemiyorum.Bütçe biraz zorlayıp 700-800 e çıkabilirim. ibanez rg370dx , ibanez rg1570 , ibanez grg170dx tarzı gitarları çok beğeniyorum. Ama fiyat aralıklarını bilmiyorum.Çok pahalı olmadan kaliteli bu tarzda bir gitar bulmama yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.

Amfi almayacak mısın? İbanez grg170dx kullanıyorum memnunum.

• İllaki amfide alıcam ama şuan düşündüğüm nasıl bir gitar almam gerektiği ayrıca amfi gitarla uyumlu olmalıymış bu konuda ne yapmalıyım bilmiyorum:(
  • Amfide illaki alıcam ama önce iyi bi gitar seçmeliyim. Ayrıca gitar ve amfi uyumlu olmalıymış. Bu konuda hiçbirfikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim:D
  • quote:

Amfide illaki alıcam ama önce iyi bi gitar seçmeliyim. Ayrıca gitar ve amfi uyumlu olmalıymış. Bu konuda hiçbirfikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim:D

İbanez grg170dx ve ibz10g amfi kullanıyorum Taksim/ Zuhal'den toplam 650 tl'ye aldım tavsiye ederim.

• Schecter RULEZZ

• quote:

Orijinalden alıntı: Masamune

quote:

Amfide illaki alıcam ama önce iyi bi gitar seçmeliyim. Ayrıca gitar ve amfi uyumlu olmalıymış. Bu konuda hiçbirfikrim yok. Yardımcı olursanız sevinirim:D

İbanez grg170dx ve ibz10g amfi kullanıyorum Taksim/ Zuhal'den toplam 650 tl'ye aldım tavsiye ederim.

grg170dx leri bende çok beğeniyorum bazı arkadaşlarım memnun değiliz diyorlar ayrıca siyah alırsam çizilme parmak izi tarzı sorun yaşarmıyım?
  • quote:

quote:

quote:

grg170dx leri bende çok beğeniyorum bazı arkadaşlarım memnun değiliz diyorlar ayrıca siyah alırsam çizilme parmak izi tarzı sorun yaşarmıyım?

Kırmızısını kullanıyorum düzgün kullandığın sürece iyi gitar.Memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: KufredenFare

Schecter RULEZZ

Kendimi geliştirince Hellraiser C-1 edinmeyi düşünüyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler çok yardımcı oldunuz:D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler çok yardımcı oldunuz:D

Rica ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: iceworld1907

selam arkadaslar,
    Ben 4 aydır elektro gitar çalışıyorum.İkinci el aldım aldığımdan beri hiç sap ayarı vs yaptırmadım son perdelere doğru gittikçe çok kötü cızırdama yapıyor.Luthier Fatih'e mesaj attıgımda sap ayarı ve diğer bakımlar 60 Tl dedi.Bu fiyat iyi midir ? Önerebileceğiniz başka luthier var mı ?

Bence sana 1 nisan sakasi yapmis.
    25Tlden fazla vermem asla.

• quote:

Merhaba. Yaklaşık 2 aydır klasik gitar çalıyorum. Ama elektro çalmak istiyorum. Ellerim biraz büyük ve parmaklarım uzun olduğu için gitar hocamda daha benim için elektronun iyi olacağını düşündü. Bütçem yaklaşık 500-600 tl civarı. Ama çokta para vermek istemiyorum.Ayrıca başlangıç için bir gitar daha sonra başka bir gitar almakda istemiyorum.Bütçe biraz zorlayıp 700-800 e çıkabilirim. ibanez rg370dx , ibanez rg1570 , ibanez grg170dx tarzı gitarları çok beğeniyorum. Ama fiyat aralıklarını bilmiyorum.Çok pahalı olmadan kaliteli bu tarzda bir gitar bulmama yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.

700-800e biraz pazarlikla hoş bir PRS alinabilir, ben cok begeniyorum. Tavsiye de ederim.

• Arkadaşlar bunlardan hangisini alayım? Acil yardım bugün alıyorum.
    ibanez GAX75, Cort x1, Yamaha eterna et112
  • elektro gitara yeni başlayacağım ve hangi gitarı alacağımı bilmiyorum.ağır müzik çalacağım.bütçem 300 tl 2.el alacağım ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TLamir

elektro gitara yeni başlayacağım ve hangi gitarı alacağımı bilmiyorum.ağır müzik çalacağım.bütçem 300 tl 2.el alacağım ne önerirsiniz?

Ağır müzik derken eğer heavy metal, hard rock tarzı birşey istiyorsan HH (humbucker - humbucker) veya HSH (humbucker single humbucker)dizilimli gitarlara bakman lazım diye biliyorum. Ben de arayış halindeyim, param biriksin almayı düşünüyorum, ibanez 170dx veya cort x2 bulabilirsen o fiyata iyi seçim olacaktır. (valla ben internetin yalancısıyım şu anda)

• Daha once gitar gecmisi olmayan birisiyseniz, agir (!) muzik, hafif muzik ayrimi yapmasina gerek yok, zaten uzun bir sure.ogrenmekle gececek.

Ote yandan 300 tl butce ile.alacaginiz gitarlarda oyle aman aman da fark olmaz.

Ama arkadasin dedigi gibi HH veya HSH manyetik dizilimlo gitarlara bakin.

• Cort x2 yi önerimisiniz? Ben daha çok ibanez bakıyordum.metallica dinlerim

• quote:

Orijinalden alıntı: TLamir

Cort x2 yi önerimisiniz? Ben daha çok ibanez bakıyordum.metallica dinlerim

Baslangic icin dusunulebilir. Kotu bir gitar degil.

• 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.