Şimdi Ara

ELECTRO GİTAR YENİ BAŞLAYANLAR... (57. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.719
Cevap
33
Favori
270.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler yenı kurdugumuz grubumla ilk cover denememız link:http://www.youtube.com/watch?v=zA7EGOdqLyY&feature=g-all-s&context=G2a90870FAAAAAAAABAA
    lütfen yorumlarınızı esirgemeyiniz iyi veya kotu ona gore kendımızı duzeltelim.not:5.5 aydır gitar calıyorum yanı yenı başlıyanlardanım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miracberkk -- 18 Aralık 2011; 14:23:29 >
  • Konuyu hortlatalım :D ibanez grg170dx modelini alıp işe başlamak istiyorum daha önce hiç gitar tecrübem olmadı bu elektro gitarı amfi olmadan alsak ne olur ?? bide bu elektro gitarımı z5500 ses sistemime bağlayabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CagdasyavasTR1

Konuyu hortlatalım :D ibanez grg170dx modelini alıp işe başlamak istiyorum daha önce hiç gitar tecrübem olmadı bu elektro gitarı amfi olmadan alsak ne olur ?? bide bu elektro gitarımı z5500 ses sistemime bağlayabilirmiyim

Doğal bir ses istiyosan amfi şart ama onda da çalabilirsin sanırım
  • Elektro gitarda çalınabilecek bir kaç basit şarkı tavsiye ederseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itachi.Uchiha

Elektro gitarda çalınabilecek bir kaç basit şarkı tavsiye ederseniz sevinirim.

Sen pek amatör değilsin ama şunun solosunu çalışırsın. Amon Amarth - Under The Northern Star ayrıca Nirvana - Smells Like Teen Spirit çalabilirsin. İkiside çalması zevkli şarkılardır. Senin seviyene göre birşey önereyim. Three Days Grace - Never Too Late
  • quote:

Ben daha bir haftadır elektro çalıyorum sayılır. Black Sabbath şarkıları kolay gibi. Paranoid, N.I.B., Iron Man, Electric Funeral (wahlı bir şarkı ama yine de idare eder bir ses çıkıyor :) Ayrıca zevkli şarkılar.
  • 4 aydir caliyorum. Sunu calabilmen gerekir dediginiz sarkilar nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aelin-uial

quote:

Ben daha bir haftadır elektro çalıyorum sayılır. Black Sabbath şarkıları kolay gibi. Paranoid, N.I.B., Iron Man, Electric Funeral (wahlı bir şarkı ama yine de idare eder bir ses çıkıyor :) Ayrıca zevkli şarkılar.

Paranoid'in bir kısmını çalabiliyorum. Diğer parçalara da göz atarım.

@Nipponese : Gerçekten basitlermiş. Özellikle de Under The Nothern Star.

• Son 2 aydır aynı yerde sayıklıyorum hiç ilerleme yok ilk baslarda cok güzel düzenli calısıyordum cünkü calısacak egzersiz vardı,sarkı vardı ne bileyim hedef vardı mesela bare basmak için pm de hızlanmak için vs sonra birden bitti herşey.Şuan öyle alıyorum elime bildiklerimi calıyorum.Caldıgımı sandıklarım enter sandman,seek and destroy, kurban yalan, master of puppets bası ve ilk solosu gibi şeyler.Selim ışıktan ilerliyordum ama artık iyice gamlara baslayınca cok fazla derine inemiyorum yogunlasamıyorum gamlara karsı ama yinede az az ilerletiyorum.Ygs lys calıstıgımdan sınavada az kaldı gunde 1 2 saat arası ayırabilirim oda hafta sonları hafta içi 1 saat ayırabilirim bu zaman diliminde ne yapmamı önerirsiniz birşeyler calmak degil gelişmek adına.Bu tarz parça önerirmisiniz yada egzersiz tarzı şeyler troy stetinanın buldum onların haricinde birşeyler teşekkürler.

Lick library gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor4in -- 2 Şubat 2012; 0:28:41 >
  • İstanbul içerisinde Avrupa yakasında kurs önerebilir misiniz arkadaşlar? Başlangıç seviyesindeyim.
  • korkucak bişey yok, basla yaparsın. sıkıntı yapma bence
  • meraba arkadaşlar yine ben geldim ara ara işim düştükçe uğruyorum . en son geldiğimden beri bi değişiklik olmadı hala cort x2 gitarım ve marshall ms-4 amfim var . birini değiştirmek istiyorum. gitarımdan arada cızırtılı sez gelıo akort yerıyle oynuyorum falan duzelıo sonrada. son zamanlarda cok sık olmaya başladı.amfımde bıraz kucuk kullananlar bılır. gıtar olarak les paul tarzı ıstıyorum . gobsonlar cok pahalı bende epıphone gıtar alırım alırsam. onunda fıyatı 470 lırayı gecmemelı. amfıde 350 falan en fazla . bıraz karısık olabılır ama şımdıden teşekkurler
  • selam beyler c.tesi akşamı ilk gitarımla tanıştım ve büyük bir hevesle çalmaya çalışıyorum , yalnız internetten indirdiğim tabların hepsi düzgün değil bu yüzden guitarpro5 indirdim ama buna şarkıyı nasıl okutcam yardımcı olaiblcek var mı bu arada bir telden başka bir tele geçerken sorun yaşıyorum (yavaş kalıyorum ) pull of hammer on felan da yapamıyorum :S
  • istanbul kadıköy civarında bildiğiniz adam akıllı bir kurs var mı arkdaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkas11

istanbul kadıköy civarında bildiğiniz adam akıllı bir kurs var mı arkdaşlar ?

bilen yok heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre510

selam beyler c.tesi akşamı ilk gitarımla tanıştım ve büyük bir hevesle çalmaya çalışıyorum , yalnız internetten indirdiğim tabların hepsi düzgün değil bu yüzden guitarpro5 indirdim ama buna şarkıyı nasıl okutcam yardımcı olaiblcek var mı bu arada bir telden başka bir tele geçerken sorun yaşıyorum (yavaş kalıyorum ) pull of hammer on felan da yapamıyorum :S

911tabs.com istediğin sarkilarin gp dosyalarını puanlama sistemi yardımıyla indirebilirsin. her şey zamanla olur sıkıntı yapma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .solitario.

quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ibanez sa260fm nasıl bi gitardır? Heavy metal tonları için uygun mudur?

Metal için önermem biraz yumuşak kalıyor. Diğer tarzlar için iyidir ama görüntüsü aldatmasın gitar "strat" karakterli. Strat çalan metalci varmıdır bilmiyorum

şu gitarı öneririm :http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=13528&gid=110

yok hocam ne yaptın bunu alamam zaten dediğim gitarıda heavy metal tona uygunsa alacaktım...ibanez grg 170dx alacağım galiba ya dönüp dolaşıp buna geliyorum. Başka tavsiye edebileceğiniz gitar varmı max 650tl.

İkinci el al.

nerden bulurum hocam ikinci eli forumda varmıdır?

sahibinden.com , gitar forumları , forum farketmez bakacaksın.
    öncelik elden alma olmalı onun haricinde sahibinden.com Get sistemiyle almalısın.

yok hocam anlamıyorum ben gitardan yani elden alsamda çok kolay kandırılabilirim..netden 0 ve şöyle 650-700 civarı uzun süre idare edecek bişe arıyorum.

Dolar fırladı keşke biraz önceden alabilseydin. Sıfır fiyatları çok yüksek
    Sana önerilerim şunlar bundan sonrada dolar pek düşmez beklemenin anlamı yok.
    http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=1673&gid=398
    http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=1091&gid=398
    Bunların altı da giriş seviyesi gitarlar pek idare edeceğini düşünmüyorum.O fiyata alınabilecek en iyisi bunlar hangisini beğendiysen al. Floyd roselu istiyorsan 50 lira daha katıp mh-50 alabilirsin.

eyvallah hocam ltd kafama yattı teşekkür ederim.

nooldu aldın mı sonuç olarak gitar?
    almadıysan yeni cort z42 aldım, 400tl.. tavsiye ederim çok güzel.
    yine denediklerimden, ibanez grg170dx, ibanez gart60, ltd ec-10, b.c. rich asm 1 fln güzel gitarlar. istediğin fiyat aralığında hepsi. nakit alımda ibanez hariç 400e kadar alınabiliyor, ibanez grg170dx'i en düşük 460a buldum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirius_black -- 23 Şubat 2012; 13:55:58 >

• arkadaslar electro gitar çalmayı düşünüyorum.Baslangıc için neleri önerebilirsiniz gitar+amfi . Fiyat max 400 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crash47

arkadaslar electro gitar çalmayı düşünüyorum.Baslangıc için neleri önerebilirsiniz gitar+amfi . Fiyat max 400 TL

gitar ve amfi toplam 400'e biraz zor. ama 500 fln dersen güzel bir gitar ve idare eder bir amfi alabilirsin..
    misal 350 civarına epiphone les paul special 2 alıp üzerine 100-150 civarına 10-15 w bir amfi ile kurtarabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirius_black

quote:

Orijinalden alıntı: Crash47

arkadaslar electro gitar çalmayı düşünüyorum.Baslangıc için neleri önerebilirsiniz gitar+amfi . Fiyat max 400 TL

gitar ve amfi toplam 400'e biraz zor. ama 500 fln dersen güzel bir gitar ve idare eder bir amfi alabilirsin..
    misal 350 civarına epiphone les paul special 2 alıp üzerine 100-150 civarına 10-15 w bir amfi ile kurtarabilirsin.

cort x1 alsam kurtarmaz mı?

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.