Şimdi Ara

ELDORADO 74 LVL FUL STR GLAVIER CAR SATILIKTIR..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eldorado Serverınde 73 % 85 (74 sayılır ) Charım Satılıktır.3 Gun Once Aldıgım Charı Satmamın Nedenı Okuların Baslamasıdır.Char İcin Aklımda Bir Fiyat Yoktur.Charda Arap Kıyafetlerı Vardı Kafalık Harıc.İtemlerı ful Blue dır .Charda 73 Lvl Wolf u da Mevcuttur.Takas Tekliflerıne de acıgım.AYRICA CARDA HİÇ YAPILMAMIS 184 TENE DE TOPŞANMIS SP GOREVİ MEVCUTTUR..

İLETİSİM: 05459374164 ( tel no verıyorumm ciddi olan arar zaten )

C ye Basılı Hali

ELDORADO 74 LVL FUL  STR GLAVIER CAR SATILIKTIR..

Skiller xd

İtemler xd

iŞTE CARIM YORUMLARINIZI BEKLIYORUM SİMDİDEN TSSKRLER HRKS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNCoN_35 -- 20 Ağustos 2008; 1:04:22 >

• arkadaşa ben kefiLim, güveni konusunda şüpheniz oLmasın,
    charda gayet güzeL, umarım en kısa sürede satarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: XeSetrA

arkadaşa ben kefiLim, güveni konusunda şüpheniz oLmasın,

sana kim kefil olucak onu bilmiyorum.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: XeSetrA

arkadaşa ben kefiLim, güveni konusunda şüpheniz oLmasın,

carı aldıgım arkadasın bana kefıl oldugu ıcın tesekurler bende ona kefılım takas sırasıdna hıç bır sakatlık yansmadıı ..
    quote:

arkadasım bız baskalarına benzemeyız asla sakatlık olmazz . acık adresımız herzaman belıı .. pardom tel no mu yazmayı unutmusumm . bu yorumu yazmasan daha ıyı olurdu bence .. ii forumlar .

Tel no : 05459374164

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNCoN_35 -- 20 Ağustos 2008; 1:06:15 >
  • 26 haziranda üye olmuşsun mesajın yok charı aldığını söylediğin kişide 5 mesajı var ben neyinize güveneyim sizin bozacının şahidi şıracı bi telefon vermekle iş bitmiyor.Çoluk çocuğu kandırmayın.ilanını kirlettiğim için kusura bakma polemiğede girmek istemiyorum varsa forumda güvenilir bir arkadaşın kefil olacak o zaman tamam.
  • up up up up guncel .. guven kousunda da iste elden olur herturlu ..
  • up up up guncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cypherda 71 lvl mage satılık
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • legend86 mesaj sayısı ile yüzbaşi bin başi teğmen olmakla güvenini hiçbir alakası yok amacı 3 kağit olan
    isterse paşa olsun yine güvenlimi değilmi belli olmaz arkiye ben kefilim bizi tanıyan tanır güvenen güvenir
    öncede çok alişveirş ettik onları bizi bilir
    mustafa hayırlı satişlar char güzelmiş daha hiç oynayamadım =) hemen
    okul açılıyor yha :S hangi ara geçti süre
    up
  • quote:

legend86 mesaj sayısı ile yüzbaşi bin başi teğmen olmakla güvenini hiçbir alakası yok amacı 3 kağit olan
    isterse paşa olsun yine güvenlimi değilmi belli olmaz arkiye ben kefilim bizi tanıyan tanır güvenen güvenir
    up

eyw kankyy xd ya bı satıs ılanı verdık . satsın kirletıyolarr . aslında dertleri msj sayısı artırmakk ya okuyosun yorumu sanamı kalmıs cvp verme. susuyum dedım ama sen ne karısıyonkıı . legend86 bu yaptıgın bece ayıp bısee yanı okudun ılanı neden bıse yazıyonkı sankı carı alacan bıde yazıyon polemıge gırmek ıstemıyorumm ...coluk cocuk yazıyosunn senın yasın kacc senın yasın benden ufak%100 bu gıbı yazıları cocuklarr yazarr ... bu gıbı yorumlar ıle ortalıgı karıstırıpp ilan kırletmee herkes gıbı ilanlara bakk ben bu forumda her zaman onlıne olan bı uyleyımdırr... ama kactane yorum ettmısımm ... carı alıcı olsan ne ıse keffılın yok dersınn ..nese uzatmaya gerek yokk .. up up up konu guncelll... yakısmadıı ..

• mustafa iLe daha birbirimizi pek tanımazken takas yapıcaktık, vede güvenLi bir şekiLde yaptık, dikkat ettiysen mustafanın açtıgı char iLanLarına çamur atan oLmadı(senden başka), demekki güvenLi bir şekiLde takası yapmış...
    bence uzatmana gerek yok, adamLık msg sayısına bakmıyor, güvenmiyorsan geL eLden yap takasını..
  • Evy..!
  • mustafaya bende kefilim arkadas ile ilgili hçç bir güvensizlik söz konusu OLAMAZ . Ve sen yüzbası oldunda ne oldu güvenilir mi oldun hçç sanmıyorum almak isteyen yüzyüzede alır havale ile alır ama yeterki almak istesin sen almıcak isen camur atma bosuna sana burda bişey yok ....
  • Hepınıze tesekkur edıyorumm su ana kadar hıç bı r takasımda yanlıs olmadı sadece bı kere soyuldum lendım o kadarr ..
  • Biz Arkadayiz Gülüm =)
    Xx_Rewind_xX de güzel chardı yazık oldu
  • yapacak birşey yok, mustafaya o kadar söyLüyorum, ama bu char işinde mutLaka kötü niyetLi biriLeri çıkıyor.
  • Tek tek cevaplarınızı alacaksınız.

quote:

legend86 mesaj sayısı ile yüzbaşi bin başi teğmen olmakla güvenini hiçbir alakası yok amacı 3 kağit olan
    up

İlk olarak çok saçma birşeyden bahsediyorsun yıldızlarla güvenin alakası yok diyorsun 1.5 yıldır 2.el bölümüne takılırım yıldızı olmayan adam kefil olarak bilinen güvenilir birini kefil göstermelidir.Ben 2ay 3 ay üyeliği olan adama güvenmem buradaki arkadaşlarıda uyarıyorum ben size güvenilir değilsiniz demiyorum.Seni tanıyan tanırsa mutlaka güvenilir arkadaşların vardır burada bizimde güvenebileceğimiz tabi kefil olsun.

quote:

eyw kankyy xd ya bı satıs ılanı verdık . satsın kirletıyolarr . aslında dertleri msj sayısı artırmakk ya okuyosun yorumu sanamı kalmıs cvp verme. susuyum dedım ama sen ne karısıyonkıı . legend86 bu yaptıgın bece ayıp bısee yanı okudun ılanı neden bıse yazıyonkı sankı carı alacan bıde yazıyon polemıge gırmek ıstemıyorumm ...coluk cocuk yazıyosunn senın yasın kacc senın yasın benden ufak%100 bu gıbı yazıları cocuklarr yazarr ... bu gıbı yorumlar ıle ortalıgı karıstırıpp ilan kırletmee herkes gıbı ilanlara bakk ben bu forumda her zaman onlıne olan bı uyleyımdırr... ama kactane yorum ettmısımm ... carı alıcı olsan ne ıse keffılın yok dersınn ..nese uzatmaya gerek yokk .. up up up konu guncelll... yakısmadıı ..

Buraya mesajı yazıp yazmayacağıma siz karar veremzsiniz.Amacım mesaj sayısı arttırmak olsaydı 3 yılda çıkmayacağım rütbe kalmazdı.Ben karışmıyorum ben forumda arkadaşların canını yanmaması için ufak bi şey istiyorum sizden.Çarı almayacaksan yazma gibi ifadeler yanlış alacakları aydınlatıyoruz sayenize artık nasıl birilerinden alışveriş yapacaklarını biliyorlar.Evet polemiğe girmek istemiyordum ama girdik artık vardır elbet bi çıkışı.Yaşım 22 benden büyük olan bir kişiliğin yazısınada benzemiyor yazın.Ortalığı karıştırıp elime ne geçicek aslında düşündüm şimdi hiçbirşey acaba niye karıştırıyorum dimi yoksa karıştırmıyormuyum?Asıl sana yakışmadı

quote:

mustafaya bende kefilim arkadas ile ilgili hçç bir güvensizlik söz konusu OLAMAZ . Ve sen yüzbası oldunda ne oldu güvenilir mi oldun hçç sanmıyorum almak isteyen yüzyüzede alır havale ile alır ama yeterki almak istesin sen almıcak isen camur atma bosuna sana burda bişey yok ....

Madem char elden satılacak kimse 2 mesaj atıp ben kefilim diye zıplamasın.Evet ben yüzbaşı oldum güvenirliliğime gelince gidersiniz alışveriş yaptığım 2.eldeki arkadaşlara sorarsınız cevabınızı alırsınız.Çamur atmıyorum burnuma kötü kokular geldi sadece.

quote:

yapacak birşey yok, mustafaya o kadar söyLüyorum, ama bu char işinde mutLaka kötü niyetLi biriLeri çıkıyor.

Müşteri daima haklıdır bunu bilmen gerekir madem satış yapıyorsunuz biraz saygı gerekirdi.Şimdi şuraya süper char harika fiyat yazsaydım emin olun iyi niyetli harika bir insan olurdum.

Son olarak ise ilan kirlenmişse kusura bakmayın başınızı ağrıttım ama birilerinin gözünü inşallah açmışımdır en azından 2 kişi birşeyler çıkarabilmişse bu topikten ne mutlu bana iyi geceler herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 21 Ağustos 2008; 1:55:54 >

• Mustafa tartısmana gerek yok Kımın ne oldugu bellı sen Alıcını bul ben hallederım İle Gore devreye adama Sokarım abuk sabuk kısılerle tartısmana gerek yok elden alıcı varsa soyle bana hangı ıl oldugunu ben adam sokarım devreye bosuna lafa gırmene gerek yok sen up unu çek yeter...

Yorumlarınızı kendinize saklayın....
  • Kefil İşine Gelıncede Bu Forumda Bı ALLAHIN Kulu ile işim olmaz ben kendım yeterım varsa elden yuz yuzde alırım yuz yuzede satarım herkes kendi işine baksın.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _camGöz_ -- 21 Ağustos 2008; 13:39:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _camGöz_

Mustafa tartısmana gerek yok Kımın ne oldugu bellı sen Alıcını bul ben hallederım İle Gore devreye adama Sokarım abuk sabuk kısılerle tartısmana gerek yok elden alıcı varsa soyle bana hangı ıl oldugunu ben adam sokarım devreye bosuna lafa gırmene gerek yok sen up unu çek yeter...

Yorumlarınızı kendinize saklayın....

yavaşşşş....
  • ya tamam konuyu kapatınn adamnın bırı gelıyo bı ılan verıyoz . ıcıne edıp bırakıyo sanane kardes sana kım dedı kıı buraya yorum yazz.. işine baksanda bızıde ugrastırmasan olmuyomuu ..biz heryerden elden takas edebılıyosak ederızzz .ne imin msg sayısı yokmus ne edelım yanı .. guven onla olmuyo yorum yazma .. ugrastırma bu kadar adamı hepsı ile takas caar ettım hıç bırınde sakatlıgım olmadııı .. ee sen alıcı da degılsın sanamı kalmıs yorum yazmakkk ... işine bakkkk . yorum falanda yazmaa.. abarttın ne buyaa senı ılgılendırmeyen bı konuyu tartısıyonn ..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.