Şimdi Ara

The Elder Scrolls Online [ANA KONU] (446. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.458
Cevap
88
Favori
346.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 444445446447448
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aktif eso plus varken yeniden eso plus alip süreyi uzatabilir miyiz? Plustaki crown gelir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda skill/stat sıfırlama, ırk değiştirme var mı?
  • @No Way Out

    Skillerinizi linkini attığım yerdeki shrinlere giderek sıfırlayabilirsiniz. Bunun için bir miktar gold alır sadece ama cüzi bir miktar. Race ve klass değiştirmek için gerekli tokena sahip olmanız gerekir. bunu da crown storedan edinebilirsiniz.
    http://esoacademy.com/faq/where-can-you-reset-respec-skills/

    @TEKINALP

    Aktif üyeliğiniz varken ESO plus almanız mümkün değil. Üyeliğiniz bitince otomatik yenilenir eğer iptal etmediyseniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheryl Mason -- 10 Ocak 2020; 5:25:42 >
  • Hayır üyeliğinin bitmesi gerek tekrar alabilmen için.
  • Ben ps4 de oynuyorum. Burada aktif eso plus uyeliginiz olmasina ragmen uzerine bir kisitlama olmadan istediginiz kadar eso plus alabiliyorsunuz. Demek ki pc de alinmiyormus.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni ek paketin Skyrim olacağı açıklandı. Lord Harkon'un mekanına gidiyoruz tekrardan yıllar sonra. Oyuna yeni skill ağacı ve unique itemlar eklenecekmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

    Yeni ek paketin Skyrim olacağı açıklandı. Lord Harkon'un mekanına gidiyoruz tekrardan yıllar sonra. Oyuna yeni skill ağacı ve unique itemlar eklenecekmiş
    Harkon'un mekanı derken Volkihar'dan bahsetmiyorsunuzdur umarım hocam çünkü orayı görebileceğimizi pek sanmıyorum, yayını kaçırdım belki orada konuşmuşlardır Harkon - Volkihar konularını.
    Harkon felan önemli değilde, Serana'yı kilitlenmeden önce görebilseydik efsane olurdu. Gerçi Skyrim'de Serana 4000 yıldır kitliydim diyordu heralde, yani taa 1. çağın başlarında kitlenmiş oluyor... Yani yine göremeyeceğiz.
    Skyrim'de fort greymoor adında bir kule vardı, hatta yanlış hatırlamıyorsam iç savaş görevlerinde o kaleye saldırıyorduk. Oranın vampirlerle alakası var mıydı yok muydu derken sanırım yakında 8 yıllık save/lerime kısa süreliğine veda edip new game yapacağım




  • noir06 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam Batı Skyrim olacağı geçti. Otobüs ile yolculukta olduğum için ben de yarım yamalak izledim. Vampirlerle alakalı bir hikaye olacağı ve Rivenspire hikayesi ile bağlantılar olacağı söylendi. Volkihar kısmından emin değilim ama galiba gideceğiz oraya da. Hikaye de uyuşuyor. Çünkü şatodan falan bahsedildi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheryl Mason -- 17 Ocak 2020; 4:18:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://store.steampowered.com/app/1205430/The_Elder_Scrolls_Online__Greymoor/

    Steam sayfası, 189 TL olarak satışa sunulmuş. Digital Collector's Edition 249 TL.
  • İşte o beklenen an geldi çattı TESOnline tarihinin en önemli en kıymetli DLC paketi eminim bu olacak: SKYRİM’İN KARANLIK KALBİ VE THE ELDER SCROLLS ONLİNE: GREYMOOR.

    https://bethesda.net/tr/article/3fYXUq0TI3YFjJ3X9Rj819/the-elder-scrolls-online-greymoor-surumleri-ve-on-alim-odulleri
    https://bethesda.net/tr/article/1PtQNa2HNHjI6ihyXqFJCj/skyrimin-karanlik-kalbi-ve-the-elder-scrolls-online-greymoor-geliyor

    -
    The Elder Scrolls Online: The Dark Heart of Skyrim Announcement Cinematic:
    https://www.youtube.com/watch?v=VF5gTwvLFWk

    ---
    Şimdiye kadar haberi verilenlerden şu iki ismi anlayamadım. Verdiğim site linklerinden bakarsanız dlc/harrowstorm çıkışı Mart 2020 gösterilmiş Coming Soon diyerek satın alınamıyor, asıl Skyrim ile alakalı olan chapter/greymoor dediği ise Haziran 2020 diyor 190TL'den önsiparişe açılmış.

    elderscrollsonline.com/en-us/updates/dlc/harrowstorm

    elderscrollsonline.com/en-us/updates/chapter/greymoor

    (DonanımHaber DH Forumları neden şu linkleri bozuyorsun insanı çileden çıkartıyorsun ki arkadaşlar kusura bakmayın DH Forumunun halt yemesi yüzünden linkler böyle gözüküyor. Baştan http www com şeylerini çıkarttım belki düzelir siz oradan halledip o sayfalara bakın mutlaka).

    ---
    Bu arada hazır Skyrim DLC duyurusunu açıklamalarını okumuşken bahsetmeden olmaz. TESOnline'da şimdiye kadar Skyrim'in doğusundan üç şehir görüyormuşuz önümüzdeki dönemde ise Skyrim'in batı bölgelerini görecekmişiz ve en önemlisi bu şehirlerden ilki "Solitude" nam-ı diğer "Issızkent" olacakmış. Ayrıca bu ünlü Skyrim şehrini bir rehberin gezginin kaleminden şu sözlerle hatırlayalım:
    "This city has a long history of madness and murder. The Wolf Queen... Pelagius... The death of High King Torygg... And now, public executions. My books tell the stories. Have no doubt - as pretty as its streets are, as jovial as the bards may be... darkness is drawn to Solitude..."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholm -- 17 Ocak 2020; 9:41:6 >




  • Ravenholm kullanıcısına yanıt
    Hocam Elsweyr'de olduğu gibi bu sene çıkacak tüm dlcler bir hikayenin parçaları olacak. Hatırlarsanız Elsweyr hikayesi bir dungeon dlc'si ile başlamıştı. Orada ejderhaların serbest kalışını görmüştük. Daha sonra Northern Elsweyr chapteri gelmişti. Sonrasında bir dungeon dlcsi ve hikayenin finali olan Southern Elsweyr gelmişti.

    Skyrim'de de benzer iş olacak. Hikayenin başlangıcı Horrowstorm adlı dlc, bu Mart ayında çıkacak. Sonrasında Haziran'da Skyrim gelecek. Solitude zaten fragmanda gördük, o şehir kesin olacak. Umarım Markarth'ı da görürüz, mükemmel bir şehir. ESO'nun gelişmiş grafikleri ile o şehri tekrar görmek isterim
  • bu eso-skyrim hikayesini baştan sona okuyabileceğimiz türkçe bir kaynak var mıdır? forumda hikayeyi bilen arkadaşlar çok heyecanlanıyor ama benim gibi hikayeye yabancı olan arkadaşlar hiçbir şey anlamıyoruz.
  • tüm elder scrolls oyunlarını oynadım bir bunu oynayamadım oyun güzel mi almaya değer mi 80gb az değil çünkü

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

    Valla hocam Batı Skyrim olacağı geçti. Otobüs ile yolculukta olduğum için ben de yarım yamalak izledim. Vampirlerle alakalı bir hikaye olacağı ve Rivenspire hikayesi ile bağlantılar olacağı söylendi. Volkihar kısmından emin değilim ama galiba gideceğiz oraya da. Hikaye de uyuşuyor. Çünkü şatodan falan bahsedildi.
    Zaten 'western' lafını duyunca üstüne birde vampirleri konu alınca direk aklıma rivenspire ile bağlantılı olacağı gelmişti, rivenspire ana görevleri de vampirleri konu alıyordu çünkü.
    Elsweyr oynarken, Skyrim paketini de böyle parça parça yayınlayacaklarından korkmuştum... Sövsen olmuyor sevsen olmuyor sen nasıl bir illetsin ulan bethesda/zeni.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leopold

    bu eso-skyrim hikayesini baştan sona okuyabileceğimiz türkçe bir kaynak var mıdır? forumda hikayeyi bilen arkadaşlar çok heyecanlanıyor ama benim gibi hikayeye yabancı olan arkadaşlar hiçbir şey anlamıyoruz.
    Hocam işiniz baya zor. ESO sadece Skyrim ile bağlantılı değil, doğal olarak tüm The Elder Scrolls oyunları ile bağlantılı.
    Skyrim sadece daha çok popüler olduğu, daha fazla bilindiği için Skyrim paketi bu kadar ilgi gördü, keza Morrowind (Vvardenfell) paketi durulduğunda da baya heyecan yaratmıştı. Benim için Morrowind, Skyrim'den daha önemliydi, TES morrowind'de (3.oyunu) hikaye yani lore bakımından skyrim'e kıyasla daha fazla önemli işler yapmıştık veya bana öyle hissettirmişti, yeri ayrıdır .
    Bu bahsettiğiniz heyecanlanma işi, ESO'da dark brotherhood paketinin geçtiği Gold Coast şehri, Cyrodiil, Clockwork City, Coldharbour, Artaeum vs vs gibi bir çok yer için geçerlidir. Saymadığım daha onlarca şey var, ilk aklıma gelenler sadece bunlar. Yani bu Skyrim heyecanı, genel olarak TES serisi Skyrim ile tanındığı içindir.
    Mesela Skyrim'in en önemli şehrinden biri olan Windhelm şu an ESO'da bulunuyor, Eastmarch ve The Rift Skyrim bölgeleridir. Yani ESO için Skyrim ile alakalı demekte doğru olmaz alakasız demekte doğru olmaz, Skyrim'de geçen bir çok olayıda ESO'da görüyoruz, diğer oyunlarında geçen bir çok olayı da.
    TES tarihi için elderscrolls türk sitesini ziyaret edebilirsiniz ama site çökmüş sanırım
    İngilizceniz yeterliyse çok fazla yabancı kaynak var, merak ettiğiniz kelimeyi google da aratmak bile yetecektir sizin için. Yine de en sağlam kaynak uesp'dir. https://en.uesp.net/wiki/Main_Page




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erofen

    tüm elder scrolls oyunlarını oynadım bir bunu oynayamadım oyun güzel mi almaya değer mi 80gb az değil çünkü
    Yeni update ile boyutu 30 GB azaltılacakmış
  • quote:

    Orijinalden alıntı: noir06

    Zaten 'western' lafını duyunca üstüne birde vampirleri konu alınca direk aklıma rivenspire ile bağlantılı olacağı gelmişti, rivenspire ana görevleri de vampirleri konu alıyordu çünkü.
    Elsweyr oynarken, Skyrim paketini de böyle parça parça yayınlayacaklarından korkmuştum... Sövsen olmuyor sevsen olmuyor sen nasıl bir illetsin ulan bethesda/zeni.

    Alıntıları Göster
    Hocam valla hikaye çok büyük olacak diyorlar. Bugün daha detaylı izledim, malum tüm otobüste internet gidip geldiği için tam izleyemedim.

    Batı Skyrim olacağı kesin, yine Elsweyr gibi 2 dungeon + zone dlcsi gelecek.

    Unique item kısmını tam anlamamışım, ev eşyasıymış. Bunları toplayıp evimizde sergileyebileceğiz. Elsweyr'deki evim boştu, oranın bir odasını müzeye çevireceğim artık.

    Morrowind kadar detaylı ve dolu olsa yeter bana, en dolu chapter oydu ve gerçekten kaliteliydi. Şuan haritayı bilmiyoruz, o yüzden o konuda bir şey söylemek erken.

    Skyrim'den bildiğimiz Blackreach oyunda yer alacakmış, public dungeon olabilir o kısımdan emin değilim.

    Skyrim'deki lore'a sadık kalacaklarsa biz binlerce yıldır Lord Harklon'un Skyrim'deki vampirleri yönettiğini biliyoruz. Umarım onu atlamak gibi bir hata yapmazlar. Tanıdık yüzler her zaman iyidir.

    Dawnguardlar yer alacakmış galiba ama skill ağacı içerecek mi bilmiyorum.

    Vampirlerin skill ağacı değişecekmiş ve bu paketi alan almayan herkese ücretsiz gelecekmiş, vampirlik bufflanacak belli ki.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cheryl Mason

    Hocam valla hikaye çok büyük olacak diyorlar. Bugün daha detaylı izledim, malum tüm otobüste internet gidip geldiği için tam izleyemedim.

    Batı Skyrim olacağı kesin, yine Elsweyr gibi 2 dungeon + zone dlcsi gelecek.

    Unique item kısmını tam anlamamışım, ev eşyasıymış. Bunları toplayıp evimizde sergileyebileceğiz. Elsweyr'deki evim boştu, oranın bir odasını müzeye çevireceğim artık.

    Morrowind kadar detaylı ve dolu olsa yeter bana, en dolu chapter oydu ve gerçekten kaliteliydi. Şuan haritayı bilmiyoruz, o yüzden o konuda bir şey söylemek erken.

    Skyrim'den bildiğimiz Blackreach oyunda yer alacakmış, public dungeon olabilir o kısımdan emin değilim.

    Skyrim'deki lore'a sadık kalacaklarsa biz binlerce yıldır Lord Harklon'un Skyrim'deki vampirleri yönettiğini biliyoruz. Umarım onu atlamak gibi bir hata yapmazlar. Tanıdık yüzler her zaman iyidir.

    Dawnguardlar yer alacakmış galiba ama skill ağacı içerecek mi bilmiyorum.

    Vampirlerin skill ağacı değişecekmiş ve bu paketi alan almayan herkese ücretsiz gelecekmiş, vampirlik bufflanacak belli ki.

    Alıntıları Göster
    Az önce bende baktım, evet vampirler için güzel bir buff gelecek bence de ve muhtemelen Dawnguard skill ağacını göreceğiz.
    Dün gece steam sayfasındaki ekran görüntülerinde blackreach direk gözüme çarpmıştı. Bana öyle geliyor ki blackreach olacaksa haafingar + hjaalmarch bölgelerini yapacaklar. College of winterhold'u görürsek yine iyi. Markarth filan çok sanmıyorum zaten Skyrim'in iki bölgesi oyunda var ve tamamen Elsweyr gibi yapacaklarsa Winterhold bölgesini bence eklemezler bile. Neyse, dediğiniz gibi daha erken.
    Morrowind kaliteliydi çünkü zamanında orada bulunmuştuk hali hazırda güzel bir alt yapısı vardı, bence Skyrim'de en az Morro. kadar dolu dolu olacaktır. Eklenebilecek çok şey var.
    Mesela bir Summerset gibi kıçtan uydurulma (ve Elsweyr..) veya lore düşmanı olacağını çok sanmıyorum. Benim tek endişem Elsweyr gibi ufacık alan vermeleri, hatta sonradan gelen Southern Elsweyr, yani Pellitine bölgesinde eklemedikleri yerler bile var... Bakalım Skyrim'de neleri verecekler bize.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: noir06

    Az önce bende baktım, evet vampirler için güzel bir buff gelecek bence de ve muhtemelen Dawnguard skill ağacını göreceğiz.
    Dün gece steam sayfasındaki ekran görüntülerinde blackreach direk gözüme çarpmıştı. Bana öyle geliyor ki blackreach olacaksa haafingar + hjaalmarch bölgelerini yapacaklar. College of winterhold'u görürsek yine iyi. Markarth filan çok sanmıyorum zaten Skyrim'in iki bölgesi oyunda var ve tamamen Elsweyr gibi yapacaklarsa Winterhold bölgesini bence eklemezler bile. Neyse, dediğiniz gibi daha erken.
    Morrowind kaliteliydi çünkü zamanında orada bulunmuştuk hali hazırda güzel bir alt yapısı vardı, bence Skyrim'de en az Morro. kadar dolu dolu olacaktır. Eklenebilecek çok şey var.
    Mesela bir Summerset gibi kıçtan uydurulma (ve Elsweyr..) veya lore düşmanı olacağını çok sanmıyorum. Benim tek endişem Elsweyr gibi ufacık alan vermeleri, hatta sonradan gelen Southern Elsweyr, yani Pellitine bölgesinde eklemedikleri yerler bile var... Bakalım Skyrim'de neleri verecekler bize.

    Alıntıları Göster
    Summetset biraz lore ile çelişti, High Elfler Auridon'a bile yabancılar geldiği için isyan etmişken bir de Summerset'in kapıları açıldı yabancılara. O durumu Hero of Tamriel özel bir davet ile gitti deniliyor da dediğin gibi çelişki var.

    Ama Elsweyr'in hikayesi ince ve detaylı işlenmiş, ben lore'a ters bir durum ile karşılaşmadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ejderhalar sadece Skyrim'e özgü değil evet ama, 'neden daha önce bu olayların bir çoğunu duymadık arkadaş' derler adama.
    Elsweyr hikayesini sadece iyi yedirmişler, sonradan eklenen kitaplar vs. baya bir şey anlatıyor/açıklıyor fakat, 4. çağdaki ejderyalar bile 'fus ro dah' bilmiyorken 2. çağdaki ihtiyarlar kimden öğrenmiş acaba bu thumu
    Elsweyr için belki şöyle desek daha doğru olur, bazı yerine oturmamış taşları oturtuyor lore'da. Ama bu açıkta kalan bir yere yapılan yama gibi hissettiriyor.
  • 
Sayfa: önceki 444445446447448
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.