Şimdi Ara

ELDER SCROLLS 5: SKYRIM (ANA KONU) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
788
Cevap
4
Favori
50.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Yani şu fiyatları okudukça nasıl sinirleniyorum anlatamam, ne diyeceğimi, ne küfürler edeceğimi şaşırıyorum. Aklım hayalim almıyor bu heriflerin yaptıkları bu aşşağılık politikaya. Nasıl uttanmazlık, nasıl şefersizliktir bu fiyatlandırma anlayamıyorum. Hangi zihniyet, neden bunu yapıyor? Vergiyle falan alakası yok bunun ama başka şeyler var olması lazım, mafya mı var? Birileri bir amaçlar peşinde mi? Ne oluyor anlamak istiyorum.

Bıktım artık bu ülkeden yemin ediyorum.

Orijinalden alıntı: FethiyeliTR

ha gayret dostlar 195 e indirmişler
    yetmez ama EVET
    şaka bi yana kimse almasa seve seve indirecekler olması gereken fiyata

195 TL bile çok...

Kimse almayınca mantık olarak inmesi lazım ama yazın başında gelen Duke Nukemler hala 169 TL...
    Kim alır o oyunu o paraya bilemem ama resmen 6 aydır aynı fiyat anca seneye düşürecekler galiba.

Şahsen ben hiç yormuyorum kendimi bu düşüncelerle artık. Shopto sağolsun. Burada normal versiyonunu , spotçuların bile en az 130 a sattığı Dark Soulsun Limited Day one versiyonunu 110-120 arası bir fiyata aldım. 2-3 gün geç geldi belki ama dolu dolu geldi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 21 Kasım 2011; 10:50:51 >

Video oyunlarının, oyundan çok video olduğu bir dönemdeyiz, hey gidi hey.

• quote:

Orijinalden alıntı: gstrgy07

D&R'daki 230 lirayı görünce direk adamlara mail attım

"İyi Günler;

Kısa süre önce satışa sunduğunuz Skyrim oyununun fiyatı ile ilgili şikayetim olacaktı. İngilterede 30-40 Sterlin arası, Amerikada 60 Dolar civarı satılan bu oyunu 230TL ile piyasaya sokarak, Skyrim dünya oyun tarihinin en pahalı oyunu yaptığınıza şüphe yok. Aslında oyunun Collectors Edition olanını satıyorsanızda yanınamı yazmadınız bilmiyorum ama ayıptır. Bir oyunu bu fiyata satmak gerçekten ayıptır. Umarım bu ürünün fiyatı ile ilgili tekrardan bir inceleme yaparsınız. 11 Kasım'da piyasaya çıkması gereken oyunu neredeyse 10 gündür bekledik tüm oyun severler olarak vede bu fiyat gerçekten ayıptır."

Umarım fiyatı değiştirirler ayıp denen bir şey var.

Tebrikler hocam az önce bende aynı şekilde fiyat hakkında mail attım hatta oyunun altına yorum yazdm umarım yayınlanır. yapmamız gereken şeyde bu aslında D&R a mail atıp tepkimizi onlara göstermeliyiz. 600TL Net asgari ücreti olan bir ülkeye 230 tl ye oyun kakalamak...

• spot alın millet. yapacak bir şey yok. shopto'dan 130'a geldi bana. ilk çıktığında RDR'yi 90'a almıştım. Ya kur çok arttı, ya da skyrim daha pahalı bir oyun diğerlerine göre.

Orijinalden alıntı: eas722

spot alın millet. yapacak bir şey yok. shopto'dan 130'a geldi bana. ilk çıktığında RDR'yi 90'a almıştım. Ya kur çok arttı, ya da skyrim daha pahalı bir oyun diğerlerine göre.

Spot'ta olsa gene dükkan senin. Spottada yok. Shopto'danda 130 lira az bir rakam değil açıkcası. Skyrim 20pound'dan 40pound'a kadar değişiyor fiyatı. Avrupa'da satılanların dili ingilizce değil, İngilterede satılanlar ingilizce onlarda 35 pound falan ortalama ama Hong Kong'dan gelenler var onlar ucuz epey 20 pound ama onların dili ile ilgili en ufak bir fikrim yok. Gerçi onlarda kargo ile 32 pound falan oluyor ama zoraki dışarıdan alacaz gibi duruyor.
  • 130tl az değil ancak spotcuların da 120'nin altına ingilizce oyun getirebileceğini düşünmüyorum. gümrük konusunda ise neden sorun yaşadığını anlamadım. gümrüğe takılacak bir ürün değil, gönderen de güvenilir. sorun yaşayacağını sanmam.
  • Valla bu oyunu yeni duydum herkesin dilinde, atmosfer ve muzikleri inanilmazmis videolarini izledim. Merak ettigim oyun mmorpg mi? Yoksa online kimse olmadan tek basimizami takiliyoruz??.. Ah bide psn ye gelseydide ucuz ucuz download etseydik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren441 -- 21 Kasım 2011; 21:15:03 >

Orijinalden alıntı: eren441

Valla bu oyunu yeni duydum herkesin dilinde, atmosfer ve muzikleri inanilmazmis videolarini izledim. Merak ettigim oyun mmorpg mi? Yoksa online kimse olmadan tek basimizami takiliyoruz??.. Ah bide psn ye gelseydide ucuz ucuz download etseydik

ciddin misin hocam?koskoca elder scrolls serisinden bahsediyoruz
    oyun online değil tek başınasın.sana tavsiyem ilk olarak bundan bi önceki oyun olan oblivionla başla bu seriye.bu oyundan daha fazla zevk alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Codex -- 21 Kasım 2011; 21:21:36 >

Orijinalden alıntı: _rayman_

quote:

Valla bu oyunu yeni duydum herkesin dilinde, atmosfer ve muzikleri inanilmazmis videolarini izledim. Merak ettigim oyun mmorpg mi? Yoksa online kimse olmadan tek basimizami takiliyoruz??.. Ah bide psn ye gelseydide ucuz ucuz download etseydik

oyun online değil tek başınasın.sana tavsiyem ilk olarak bundan bi önceki oyun olan oblivionla başla bu seriye.bu oyundan daha fazla zevk alırsın

Ciddiyim ya :) deli diablo ve wow cu olmama ragmen hemde :). Keske online olsaymis birlikte epic bosalara dalmalar falan :) , neyse eskisini almam ya yenisi varken) konusu cok baglantili degildir insallah eski oyunla?. Bide nerde bulc bunu? Vatan bilgisayara falan baktik yok, sahibinden comdada yok,? Antalyadayim bu arada

• 195TL kurtarmaz. En fazla 145TL alınabilir fiyattır o da kurlar sağolsun. Şubattan sonra bu oyunu tekrar almaya çalışıcam, hala aynı ise PC versiyonunu alırım.
  • quote:

quote:

quote:

Ciddiyim ya :) deli diablo ve wow cu olmama ragmen hemde :). Keske online olsaymis birlikte epic bosalara dalmalar falan :) , neyse eskisini almam ya yenisi varken) konusu cok baglantili degildir insallah eski oyunla?. Bide nerde bulc bunu? Vatan bilgisayara falan baktik yok, sahibinden comdada yok,? Antalyadayim bu arada

yok yok eski oyunla pek bağlantıları yok ama eski oyunu oynayıp buna başlarsan bu oyun daha güzel gelir oblivion aşırı güzel bi oyun benim 300 saatlik geçmişim var o oyunla :)
    bence online olmaması daha iyi online olsaydı bu kadar güzel bi hikaye yapmazlardı ama co op olsa fena olmazdı.
    oyunu bulmaya gelirsek o konuda tek diyeceğim şey shop to gibi sitelere bakın.Türkiye'de oyun aşırı pahalı şu anda.

• Ya oblivionu hiçbir mağazada bulamıyorum megavizyonda 30 tl ye bir tane goty edition stokta görünüyordu altını üstüne getirdik bulamadık.Netten sipariş farz oldu hangi siteden alayım?Oblivion oynamadan Skyrime başlarsam Oblivion yalan olur benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luca Brasi -- 21 Kasım 2011; 22:02:09 >

quote:

quote:

quote:

yok yok eski oyunla pek bağlantıları yok ama eski oyunu oynayıp buna başlarsan bu oyun daha güzel gelir oblivion aşırı güzel bi oyun benim 300 saatlik geçmişim var o oyunla :)
    bence online olmaması daha iyi online olsaydı bu kadar güzel bi hikaye yapmazlardı ama co op olsa fena olmazdı.
    oyunu bulmaya gelirsek o konuda tek diyeceğim şey shop to gibi sitelere bakın.Türkiye'de oyun aşırı pahalı şu anda.

Eyvallah ) peki seni bunaltmadan son soru,) pc yemi aliyim ps3 e mi? Sanko pcde daha ii olur gibi mouse klavye falan

• quote:

Orijinalden alıntı: clemenza123

Ya oblivionu hiçbir mağazada bulamıyorum megavizyonda 30 tl ye bir tane goty edition stokta görünüyordu altını üstüne getirdik bulamadık.Netten sipariş farz oldu hangi siteden alayım?Oblivion oynamadan Skyrime başlarsam Oblivion yalan olur benim için.

pc'^de oblivion oynamış biri olarak ps3'de de oynamadan skyrim'e geçmeyeceğim bende GG'den
    OBLİVİON GAME OF THE YEAR EDİTİON buldum 35tl'ye bakalım aldığım yer sağlammı değilmi oyun gelince anlayacağım artık...

GG'de sağlam bildiğiniz kullanıcıları söylerseniz yararlı olur bizim gibi acemi ps'ciler için...

• izmirde var mı oyun

quote:

quote:

quote:

quote:

Eyvallah ) peki seni bunaltmadan son soru,) pc yemi aliyim ps3 e mi? Sanko pcde daha ii olur gibi mouse klavye falan

valla o kadar parayı ps3'e yatırma.pcye al oyna hem mod çokluğu var oyunun süresi artar.kontroller için bişey diyemicem bence gamepadle oynamak daha iyi benim pcde yüklü şu anda zaten konsol portu olmuş oyun :)

• Kardeş ben pc de oynuyorum,grafikler daha iyi,kontroller kısmına gelirsek,gamepad ile oynuyorum o zaman daha rahat ve karakterime daha hakim hissediyorum,harita kulanımı,item kulanımı gamepladlerde çok güzel.
    Grafikler gayet güzel, oyuna başladığımdan bu yana diğer oyunlara ara verdim,her fırsatta oynuyorum.Artıları eksilerinden çok fazla,bir dünya görev var ve öyle sallama görevler değil,her görevin kendisine özgü hikayesi var. Oyunun en beğendiğim yanı özgürlük hissi,sanki sonu olmayan bir evrendesiniz.

|Product name: PlayStation 4 Jet Black|Main processor: Single-chip custom processor|CPU: x86/64 AMD "Jaguar", eight cores|
    |GPU: 1.84 TFLOPS, AMD next-generation Radeon based graphics engine|Memory: GDDR5 8GB|Storage: 500GB hard disk drive|
    |External dimensions: Approx 275x53x305mm (width x height x length -tentative, excludes largest projection)|Mass: Approx 2.8kg|
    |Optical Drive: BD x6 CAV, DVD x8 CAV (read only)|Input/Output: Super-Speed USB (USB 3.0) port x2, AUX port x1|
    |Networking: Ethernet x1, IEEE 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 (EDR)|AV Output: HDMI out port, Toslink SPDIF|
    |Included: PlayStation 4 system, wireless controller (Dual Shock) x1, mono headset x1, AC power cord x1, HDMI cable x1, USB cable x1 |
  • quote:

Orijinalden alıntı: uranus666

Kardeş ben pc de oynuyorum,grafikler daha iyi,kontroller kısmına gelirsek,gamepad ile oynuyorum o zaman daha rahat ve karakterime daha hakim hissediyorum,harita kulanımı,item kulanımı gamepladlerde çok güzel.
    Grafikler gayet güzel, oyuna başladığımdan bu yana diğer oyunlara ara verdim,her fırsatta oynuyorum.Artıları eksilerinden çok fazla,bir dünya görev var ve öyle sallama görevler değil,her görevin kendisine özgü hikayesi var. Oyunun en beğendiğim yanı özgürlük hissi,sanki sonu olmayan bir evrendesiniz.

ps3 te sildin mi beni ?

Bende pc ye indirdim daha ilk bölümlerdeyim güzele benziyor evet sonu olmayan gibi evlenmek falan varmış vampir oluomuşsn falan ioardı merak ettm indirdm baklım nolcam :)

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.