Beyler, Azuladaki son bossda takıldım. Birileriniz akşam yardıma gelin bana yahu :) |
Elden Ring & Shadow of the Erdtree - Çıktı [PS ANA KONU] (398. sayfa)
-
-
Ds1 ds2 ds3 nioh1 nioh2 bloodborne lies of p gibi Souls-like oyunları platinledim. Ama bir türlü elden ringe açık dünya diye başlayamadım. Çok mu gözümde büyütüyorum. Nedir bu oyunun zorluk derecesi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gayette kolay hiç zor değil. açık dünyayı keşfetme hissi çok güzel
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Tiksindiysen oyun amacına ulaşmıştır 😅 şimdi hırs yapıp bitirmen gerekiyor 😅quote:
Orijinalden alıntı: yazar11
Şurayı tasarlayanın.... Ama normal, bu ER. Oyunu oynatmama üzerine oyun yapmışlar. Üstüne bir de burdaki ejderha her yerdeyken kaçıyor.
900 tl verdim diye bitireyim diye oynuyorum ama tiksindim. Her kuruşu haram olsun.
@smlk hiç bulaşma.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: yazar11
Şurayı tasarlayanın.... Ama normal, bu ER. Oyunu oynatmama üzerine oyun yapmışlar. Üstüne bir de burdaki ejderha her yerdeyken kaçıyor.
900 tl verdim diye bitireyim diye oynuyorum ama tiksindim. Her kuruşu haram olsun.
@smlk hiç bulaşma.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hırs yapmıyorum Valla. Mesela burdan başka bir yere gittim, yine bi ejderya çıktı elektrikli, kuşlar var ayrıca. 2 3 kere gitrim, ejderya yine kaçtı. Sağdan gideyim dedim, sürekli tuzak vs.
Gerçekten iğrenç bir oyun olmuş bu sefer. Bildiğin oyunu oynamayın, sadece ölün diyorlar. Bloodborne oyun zevki konusunda hala lider.
DS 1 2 3 bile bundan iyi. FS'nin en berbat oyunu. Kullanıcı ı puanı 7.2'ye kadar düşmüş, çok normal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazar11 -- 28 Ağustos 2024; 22:47:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O oyunlar icerisinde en kolay platin alabilecegin oyun bu
-
Oyunun ps5'te 60 fps olmamasi uzucu. Ps4 ile arasinda pek fark goremedim acikcasi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saetasdealtosbalcones -- 3 Eylül 2024; 23:0:53 >
VRR açınca 60 gibi oluyor.
Grafik olarak fazla fark yok ama bitki örtüsü yoğunluğu PS5'te güzel oluyor. Bir de gölgelendirme bazen ciddi fark ediyor. Özellikle Liurnia'daki orman bölümlerinde.
Performans modunda oynuyorum, 45-60 arasi bir sey.
Evet. VRR destekli ekranı olanlar PS'in menüsünden zorla VRR açabilir. O zaman sabit 60 gibi hissediliyor.
Ben genelde quality modunda oynuyorum. Hem uzak manzaraları native 2160p'de görmek güzel oluyor, hem de 40'lı FPS'ler oyuna sinematik bir hava katıyor. Arazide dolaşırken güzel oluyor.
Zorlu boss'larda perf veya perf + VRR moduna alıyorum.
Anladim, tesekkurler. Benim ekran o modu desteklemiyor anlasilan. Ben her zaman performans modunda oynamayi seviyorum.
oyun haberleri - merlininkazani.comYeni Elden Ring Oyunu Mobil Platfomlara Geliyorhttps://www.merlininkazani.com/yeni-elden-ring-oyunu-geliyor-haber-126428
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Adamlar hak ettikleri parayı tabi. Bazıları gibi o parayı hiç etmiyor, işini büyütüyor. Helal
https://en.bandainamcoent.eu/elden-ring/news/elden-ring-patch-notes-version-114
Final bossu nerflendi.
- Savaş başladığında eylem şekli değiştirildi.
- Bazı saldırı hareketleri ayarlandı.
- Bazı saldırıların hasarı azaltıldı.
- Bazı saldırıların stamina hasarı azaltıldı.
- Silah tabanlı olmayan bazı saldırıların saldırı menzili azaltıldı.
- Bazı saldırı efektlerinin görünürlüğü iyileştirildi.
-
Ana oyundaki radahni da oyun ilk ciktigi zamanlarda nerflemistiler
-
Bu elden ringde bir souls oyunu kalitesi alamadım. Açık dünya bence hiç olmamış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X