Şimdi Ara

Elden Ring & Shadow of the Erdtree (21.06.2024) [PS ANA KONU] (321. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: iissoo35 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.286
Cevap
103
Favori
331.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • -Hattori- kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam :) rica ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • veteran_gamer kullanıcısına yanıt

    Deneyeceğim hocam sağolun 😁 Arcane'in işe yaramadığını görünce rebirth yapıp diğer statlara verdim bariz daha güçlü oldu karakter. Biraz daha ilerde rivers of blood gibi kılıçlar alıp o zaman rebirthle tekrar arcane'e veririm diye düşünüyorum.


    Bu arada dex build samurayla ilk oyunumdaki büyücü sınıfına göre çok kolay ilerliyorum. 25 saat civarında malekith'i vs hep geçtim son 2 boss kaldı. Büyücü ile radahn olsun, fire giant olsun hep adam çağırıyordum geçebilmek için ama şimdi hepsini tek başım geçiyorum zorlanmadan. Mimic tear'ı da salıyorum boss'a, kendi kesiyor zaten. Elden Ring & Shadow of the Erdtree (21.06.2024) [PS ANA KONU] Nerflernmesine rağmen güçlü.

    Sınıfta kararsız kalanlar samurai seçip dextery/arcane build yapın çok op oluyor. Elden Ring & Shadow of the Erdtree (21.06.2024) [PS ANA KONU] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Lore'a ve JP/EN çevirilerine bakınca.GW'nin outer god olmadığına karar verdim.Muhtemelen GW "One Great" denen şeyden sonra ki en kozmik varlık ve bütün yaşamı yaratan varlığın GW olduğunu düşünüyorum. Rot Tanrısı ve Formless Mother muhtemelen GW'nin yanında kısa pantolonla dolaşan tanrılar gibi gözüküyor.Oyunun hiç bir yerinde GW Outer God olarak geçmiyor ne Japonca'da nede İngilizce'de.Rot Tanrı'sının kör kılıç ustası tarafından hapsedilmesi ve GW'nin bu kör kılıç ustası ve halkının hepsini yer altına sürebilecek kadar kudretli olması bence aralarında ki kozmik seviyeyi az çok açıklıyor.Frenzied Flame zaten GW'nin her lanet ve kötü şeyden sorumlu olduğunu söylüyor ve hayatı yaratmakla suçluyor ama Frenzied Flame GW'nin yarattığı ve bize verdiği hayatın güzelliğinden bahsetmiyor.Melina'nın görevi işte burada ortaya çıkıyor içinde kötülükte olsa her şey kötü değil diyor bizi FF'yi seçmememiz için uyarıyor.


    Ve çok büyük ihtimalle GW Golden Order'ı umursamıyor ama Marika'yı ER'yi parçaladığı için ve var olan Order'ı bozduğu için cezalandırmış gibi gözüküyor. Ranni'nin peşinden koşanlar muhtemelen DLC geldikçe ve GW hakkında her şeyi ortaya çıkınca çok şaşıracaklar. Burada dikkat edilmesi gereken şey GW Order istiyor Marika'nın Golden Order'ı GW'nin ona bahşettiği güç ile kurulmuş bir oluşum GW'nin bizzat yaptığı bir şey değil. Muhtemelen GW bizim bildiğimiz tanrıya çok yakın bir tanrı.İnsanlara güç ve düşünce veriyor insanlar bunu iyiye yada kötüye kullanabiliyor bu noktada GW'yi bir şeyler için suçlamanın yanlış olduğunu düşünüyorum.Örnek verirsem Marika ER'nin gücünü kullanıp dünyayı en iyi yere çevirebilirdi ama kendisi ortaya Golden Order diye bir fundemantalist yapı kuruyor ve boyun eğmeyeni tokatlıyor GW ise haliyle buna karışmıyor çünkü onun gözünde iyi yada kötü gibi kavramlar yok sadece düzen var.





  • SkeironnWH S kullanıcısına yanıt
    GW dediğin Great One mı, o kısaltmayı çözemedim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elden Ring & Shadow of the Erdtree (21.06.2024) [PS ANA KONU]


    Elden Ring & Shadow of the Erdtree (21.06.2024) [PS ANA KONU]

    ve 2.kez bitirdim 2.journey başlamadan. İlki mage build ile 67 saat sürmüştü, bunda biraz da ne yapacağımı bildiğim için 26 saatte bitti. Çoğu bossu ilk seferde öldürdüm, en fazla bir bossa 5-6 kere öldüm. Bossları bildiğim için değil en op buildlerden birini yaptım. Dex/arcane, fullenmiş rivers of blood ve nagakiba ile bosslara +10 mimic tearı salıyordum kendi kesiyordu zaten Elden Ring & Shadow of the Erdtree (21.06.2024) [PS ANA KONU]  Tam doyamadım biraz daha dolaşırım artık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • broodofqueen kullanıcısına yanıt

    Yok hocam One Great her şeyin üstünde ki bir varlık ama anladığım kadarıyla pasif bir şey . GW(Greater Will) hayatı yaratırken One Great'ten sanırsam bir şeyler alarak bunu yapıyor. En azından Hyetta bize böyle söylüyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkeironnWH -- 3 Ağustos 2022; 18:36:13 >
  • SkeironnWH S kullanıcısına yanıt

    One Great terimi bence bir metafor, varlık olarak yorumlamak için herhangi bir kanıt yok. Başlangıcı temsil ettiği düşüncesindeyim, teknik olarak Big Bang. Tüm kozmik güç o noktadan yayılmış ve kendi yollarını çizmişler. Greater Will de bence kozmik tanrılardan biri, evet oyun bu konuda kesin bir bilgi vermiyor ama bunun aksini de söylemiyor. Üstelik Frenzied Flame direkt onun yaptığının yanlış olduğunu düşündüğü için tam zıttına sebep olacak bir yapıya bürünüyor. Biri yaşamı yaratırken diğeri yok ediyor, biri İki Parmak üzerinden iletişim kurarken diğeri Üç Parmak ile yapıyor, bu durum onların eş yapıya sahip olduğunu gösteriyor bana kalırsa.

  • melkor23 kullanıcısına yanıt

    Hocam FF konusunda bir şey demeyeceğim ama diğer tanrıların kesinlikle GW'nin dengi olduğunu düşünmüyorum.Oyunda ki Gold'a ait her şey GW ile ilgili ve Miquella'nın GW'nin temsil ettiği Gold ile Rot tanrısının gücünü durdurabilmesi GW'nin yarattığı ER'nin Scarlet Rot tarafından çürütülememesi ve Elden Beast'in her statüs efekte immune olması bence GW'yi diğerlerinden daha yukarı da bir varlık kılıyor en azından benim gözümde.


    Ama oyunda GW'ye tehdit olan tek şey FF bu konuda haklısınız ikisinin Gold renklerinin farklı tonlarına sahip olması da ayrı bir ironi.Sanırsam Duality mi diyorlar bu terime?

  • Elden Ring & Shadow of the Erdtree (21.06.2024) [PS ANA KONU]

    İlginç bir lore bu silah Farum Azula'ya meteor çarpması sonucunda oluşan bir silah.Üzerinde ki motifler Farum Azula'nın mimarisiyle benzer.

  • Oyuna yeni patch geldi baya nerfler var :) rivers of blood, bhs, glinstone pebble ve stars of ruin nerf yemiş

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • WOOOOO kullanıcısına yanıt
    Hocam str buff örnek verebilir misiniz acaba benim gözümden kaçmış olmalı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • WOOOOO kullanıcısına yanıt
    Sağ ol hocam akşam bir deneyelim bakalım :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt

    Nerf ne hocam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Hattori- kullanıcısına yanıt
    Etkisini düşürüyorlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • OYUNDA OYUNCU SAYISI YÜZDE SEKSEN AZALDI DAHA YENİ BAZI SİLEHLERI NERF GELDİ MESELA RİVERS OF BLOOD SAÇMALIK ABİDESİ BİR SİLAH NEREDE EZİK OYNAMASINI BİLMEYEN BİRİ VAR ELİNDE MEVCUT

  • Son güncelleme ile neler değişti tam olarak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısın hocam. fromsofware kullanıcıya dönüş konusunda son derece berbat bir firma. boss fightlardaki hile yapılacak buglara aylarca ellerini sürmezler. DS3 de dark sword vardı buna benzer. millet oyunu bıraktı ondan sonra nerf attılar.


    oyunlar güzel eyw ama hatalarını da hızlı düzelt bir zahmet.

  • 
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.