Şimdi Ara

Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU] (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: iissoo35 , iissoo35 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.186
Cevap
118
Favori
375.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
58. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: naak98

Selamlar katana ile oynuyorum en iyi katana oyunda ne şu an ?

Blood olan ve moon olması lazım ikisi beraber en etkilisi bence hocam. Blood olanı 20 arcane istiyor ama hayvani saldırılar yapıyor. Melania'ya bile 2-3 saniyede %25ini götürecek saldırı yapabiliyor. Rennala Queen'i indirdikten sonra stat için çok düşünmeye gerek yok. İstediğiniz zaman yanına gidip yeniden stat dağılımı yapabilirsiniz. Bence bu oyunun sunduğu en güzel seçeneklerden biri bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 20 Mart 2022; 16:2:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • shunter kullanıcısına yanıt

Ekle beni hocam akşam takı silah ne varsa atayım. Artı seni 350 400 lvl yapacak kadar da rune var. PSN BunyaminTR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aksungur_ kullanıcısına yanıt

lanet ötesi bişey enerj iiçerken hep vuruyor 147 level olmuşum 2 vuruşta ölüyorum ne bosslar geçtim en laneti 50 defa girdim nafile

• naak98 kullanıcısına yanıt

uchigatana str e dex ten stat alır. sizin için en iyi seçenek o silah zaten hocam.

• dahaka7741 D kullanıcısına yanıt

dex ağğırlıklı gidiyorsanız görele alınan serpentbone blade sizin için daha efektif olacaktır

• veteran_gamer kullanıcısına yanıt

Sagolun hocam bakicam ona oyunu yavas yavas arastirarak oynuyorum acele etmiyorum

• Dezert kullanıcısına yanıt

eğer pc ise .belgelerim .appdata .roaming .elden rıng ( elden rıng klasörünü kopyala masa üstüne biyere at)

• Dataş kullanıcısına yanıt

Flask için sütun arkasına geçip içersen rahat edersin. İkinci fazına kadar saldırıları gayet sıradan sonrası üzerine doğru silah çevirmeli hareket yapıyor ondan geri kaçmak yerine zamanında üzerine doğru yuvarlan o hareketi bitirene kadar üç dört saldırı gerçektirirsin. Alan patlama saldırısıdan hareketin başını farketmen lazım yoksa yakalanman muhtemel. Arkadaşlarla sırayla 5 kere kestigim için ezberimfe çoğu boss 

• Not Today! kullanıcısına yanıt
    Ekledim hocam . Silah işinide yapabilirsek iyi olur .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legendary Armaments kupasını tüm legendary silahları olmasına rağmen vermezse o silahları tek tek yere bırakıp tekrar toplayın o zaman kupayı veriyor. Ben öyle alabildim kupayı. Şimdi son kupa ELDEN LORD kaldı

• Deathbringer kullanıcısına yanıt
    Dostum save alıp sil tekrar kur oyunu sonra sevden geri gel düzelir

• shunter kullanıcısına yanıt

Fire giant kestikten sonra gidince çıkmıyormuş öyle okumuştum yabancı bir yazıda neden bilmiyorum ama doğru mu onuda bilmiyorum :)) Bünyamin seni uçurur 😂

• sulocanxxx kullanıcısına yanıt
    Hocam adamlar ne güzel hazırlanmış boss a girecekler oldu mu hiç 😂😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    Şu anda 150 level felanim hocam 90 saat oldu . Biraz fazlası da iyi olabilir :) Evet yukarıda melkor hocam da yazmıştı fire giantı kestim artık çıkmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Not Today! kullanıcısına yanıt

oynanmıyor lanet meteor fırlatrıyorum o benim adamlarımn ortasında olmasına rağmen ben uzaktayım bir eliyle onları savuşturup bir eliyle büyü atıyor nasıl bi şrfsz siyah büyü atıyor hepsinide yiyiyorum direk yarı enerji gidiyor 30 levelde can .dayanıklılık 31 kuvvet 42 ona rağmen adamın iki vuruşu bitiriyor beni

• Bende de olmadı hocam ya 🤦‍♂️

• Dataş kullanıcısına yanıt

üstündeki ağır elbiseleri değiştim en hafifleri aldım. magma kılıç ile üstüne zıplayıp durdum nihayet geçtim

• naak98 kullanıcısına yanıt

Oyunda 8 tane katana bulunuyor, bunların ikisini özelleştirebilirsin geri kalanların Ash of War'ını değiştiremediğin için özelleştirme şansın yok. Özelleştirilebilir olanlar Uchigatana ve Nagakiba, bu ikisine atadığın Ash of War özellikleri sayesinde element atama şansın olur ve bu sayede silahların karakter stats'inden çektiği atak ölçeklendirmesini değiştirebilirsin. Ash of War ile silahın elementini değiştirmek oyunda bulunan Whetblade isimli anahtar eşyalara ihtiyacın var, bu Whetblade'lerin her biri silaha farklı elementler atamana olanak sağlıyor. STR odaklı gidiyorum diyorsan, Uchigata'yı Ash of War ile Heavy sınıfına sokarsın ve +25 yaptığında STR'den aldığı atak ölçeklendirmesi A sınıfı olur. DEX ve STR'yi beraber götürüyorum diyorsan, Quality sınıfına sokuyorsun ve +25 halinde iki stats'den B atak ölçeklendirmesine sahip oluyor. INT, DEX odaklı gidiyorsan Cold sınıfına sokup DEX'den B ölçeklendirmesi, INT'den C ölçeklendirmesi alıp randımanı arttırabilirsin. Atadığın Ash of War ile beraber seçtiğin elemente göre silaha yeni atak türleri de eklenir, örneğin Uchigata'yı Cold sınıfına sokarsan 66 Frostbite build-up'ı eklenir -tabii varsayılan kanama build-up'ı düşer- veya Poison sınıfına sokarsan 66 Poison build-up verir. Bu senaryoların hepsi diğer özelleştirilebilir olan katana Nagakiba için de geçerli.

Geri kalan 6 katana içerisinde INT, DEX odaklı gidersen Moonveil en iyi tercih olur. +10 halinde INT ve DEX ölçeklendirmesi B oluyor ve iyi bir özelliği var. Güncelleme gelmeden önce özelliği sayesinde çoğu düşmanı 2 dikey Transient Moonlight vuruşu ile diz çöktürüyordun inanılmaz bir poise hasarı veriyordu fakat güncelleme ile bunu düşürdüler. Yine de silah hala çok iyi konumda, INT ve DEX gitmek istersen kesinlikle dene.

Arcane ve kanatma odaklı bir katana istiyorsan; son gelen güncelleme ile düzeltilen Arcane ölçeklendirmesi sayesinde Rivers of Blood çok iyi bir seçenek. Kendi sahip olduğu 66 kanama build-up'ına ek olarak sahip olduğun Arcane değerinden de ölçeklendirme alıyor ve bu değeri daha da yükseliyor. Arcane'nin ölçeklendirmesi direk atak gücüne değil, kanama build-up'ına oluyor -aynı şekilde poison build-up'ına da etkisi var- ve düşmanı daha iyi kanatıyorsun.

Meteoric Ore Blade daha çok INT ve STR odaklı bir silah, geliştirdikçe sahip olduğu Ash of War, Gravitas'ın etki alanı artıyor. Serpentbone Blade ile beraber kendini diğer katanalar'dan ayıran özel bir ağır saldırısı var. Bu saldırıyı Sekiro'daki Ichimonji'ye benzetebiliriz. Ağır saldırısı diğer katanalara kıyasla daha farklı ve daha sert vuruyor.

Serpentbone Blade DEX'den iyi atak ölçeklendirmesi alan bir katana ve 66 poison build-up'ına sahip. Bu silahın Ash of War'ı her ne kadar özel olmasa da oyunda ne yazık ki değiştirmek mümkün değil. Meteoric Ore Blade ile aynı ağır saldırıya sahip. Eğer düşmanı bu silah ile zehirlersen diğer şekillerde zehirlediğinden daha çok hasar alıyorlar ama etkisi de daha kısa sürüyor. Ash of War ile özelleştirilebilir bir silah olsa çok daha iyi bir konumda olabilirdi bence.

Dragonscale Blade de aynı şekilde DEX'den iyi ölçeklendirme alan bir silah ama diğer katanalara kıyasla herhangi bir build-up etkisi bulunmuyor. Yani düşmanı ne kanatıyor ne de zehirleyebiliyor. Özelliği de kendine has olduğundan Ash of War ile özelleştirebilmek mümkün değil. Okuduğuma göre Kapalı Network Test'inde Faith ve Arcane'den de atak ölçeklendirmesi alıyormuş ve oyunda olduğundan çok daha etkili bir silahmış. Ama oyunun son halinde diğer katanaların arkasında kalıyor ne yazık ki.

Son katana da oyunda da büyük ihtimalle en son alacağın katana Hand of Malenia. DEX'den iyi atak ölçeklendirmesi çeken bir katana ve saniyede 50 kanama buil-up'ına sebep oluyor. Bu silahın özel hareketi iyi bir hareket, güzel poise hasarı veriyor ve düşmanı diz çöktürmene sebep oluyor. Ayrıca kullandığın talismanlarla güzel bir sinerji yakalarsan çok daha etkili konuma getirebilirsin. Shard of Alexander ile özel atağını güçlendirme şansın bulunuyor, Rotten Winged Sword Insignia ile özel saldırı ile yaptığın her saldırı bir öncekinden daha güçlü hale geliyor. Godskin Swaddling Cloth ile kullanırsan yaptığın her art ardına saldırı sonrası canın yenileniyor. Böyle birkaç tane daha sinerji yaratabildiğin talisman var, bunlarla beraber doğru şekilde kullandığında güzel bir birleşim ortaya çıkıyor. Tek eksi yanı özel harekete girersen animasyon bitene kadar çıkma şansın yok, animasyonu da uzun bir saldırı ve o arada hasar yeme şansın var bu yüzden özel saldırısını doğru zamanda yapman lazım.

STR ve DEX odaklı gittiğini söylediğin için tavsiyem ya Hand of Malenia ile beraber özelleştirebilir olan iki katana'dan birini kendine uygun hale getirip kullanman ya da iki özelleştirebilir katana'yı kendine uygun hale getirip beraber kullanman.

• quote:

Orijinalden alıntı: bıgfısh25

Dostum save alıp sil tekrar kur oyunu sonra sevden geri gel düzelir
    Gece oyunu silip tekrardan indirdim ama bugün denediğimde bazı gracelerde hâlâ siyah ekranda kalıyor. Save dosyasını usb ya da buluta yedek alıp silip tekrardan mı oyunu indireyim

• Ash of war duplication ne işe yarıyor?

• 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.