Şimdi Ara

Elden Ring & Shadow of the Erdtree (NIGHTREIGN : 2025) [PS ANA KONU] (149. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tavukum Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
8.189
Cevap
117
Favori
375.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Spirit'ler FP cost item yani klasik tabir ile mana yiyor ve yüksek değerlere sahipler. Eğer Mind geliştirmezseniz çoğunu bir kez kullanırsınız hatta Spirit'in FP cost değeri sizin FP değerinizden yüksekse hiç kullanamazsınız.

Yardımcı olması için çağırılan Soul'lar derken NPC'lerden mi bahsediyorsunuz, tam anlayamadım? Eğer öyle ise her NPC aşamalı olarak bir göreve sahip. Onları bulup, konuşup nereye gittiğini, amacının ne olduğunu öğreniyorsunuz. NPC'ler de görevleri doğrultusunda belli yerlerde size yardım etmek için çağırılmayı bekliyor.

Multiplayer için bazı item ler kullanıyorsun.

Haritayı açıp L1 yaparsan sana Multiplayer bölgelerini gösteriyor oyun.

Summoning Pool bölgelerinde Small Golden Effigy kullanarak coop yapabilirsin, aynı şekilde Small Red Effigy ile de PvP yapabilirsin.

Bir bölge boss'unu kesmek için co-op yapmak istediğinde de Tarnished's Furled Finger kullanıyorsun ama boss öldüğünde yanındaki kişi gider.

PvP için Duelist's Furled Finger.

Dünyana gelen birini göndermek ya da sen kendi dünyana geri dönmek istediğinde de Finger Severer.

• Arkadaşlar multiplayer giremiyorum. Yerde hiç yazı falan çıkmıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vakkas267 kullanıcısına yanıt

Bugün bakım var online kapalı

• Claymor kullanıyorum ve str ağırlıklı gidiyorum.
    Hangi Ashes of War basmalıyım?

• Arkadaşlar ileri seviye Samurai için hangi statları gitmeliyim. DEX-STR-VİGOR mu ?

EDİT: Yabancı kaynaklardan biraz bilgi edindim. Samurai için sanırım en iyi stat şekli 1.DEX 2.Endurance 3.STR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottomanempiree -- 2 Mart 2022; 10:27:40 >
  • Dungeon ve catacomb'lar en zorlu bosslardan bile daha zor.

Siz siz olun yer altı mezarlıklarına girerken 2 kere düşünün,ya da ruhlarınızdan arınıp gidin.

Hayvan oğlu hayvanlarda acıma duygusu yok,bütün aşiret dalıyor size.

• Oyunun tamamlanan yerlere işaret atmaması ciddi bir eksi. Başlarda sorun etmiyorsunuz ama haritanın kuzey kısmında o kadar fazla sapak, dungeon var ki. Yetişemiyorsunuz, işin kötüsü de şu, bu sapak ve dungeonler gracelere uzak, işaret atcaksın da birine gideceksin de sonra dönüp diğerine gideceksin. He bu sapaklar da 2 tane olsa iyi. 4 tane yol var birine gidiyorsun o da kendince 2 e ayrılıyor bu ne abi.
    Tamam çok güzel insan keşfetmek istiyor da, oyuna kendimi kaptırmışken hadi şuraya işaret atayım demiyorum ki,
    İkinci olarak böylesine devasa haritalı ve uzun bir oyunda kesinlikle questline olmalıydı. Npclerin yerini yine göstermesin harita sıkıntı yok, ama ben bir npc ilr konuşup görev aldıysam onu en azından bir yerde görebilmem lazım çinkü oyun çok büyük. ( bazı görevlerde bize materyal veriyor o materyalde yazıyor ama yetersiz)

Hiçbir souls oyununda yok farkındayım ama diğer oyunların ölçeği bu oyunla kıyas edilemez bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formw3 -- 2 Mart 2022; 8:44:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Claymore +7 ile margiti rahat kestim. Yetenek olarak Great Heal, Flame, Order's Blade kullanıyorum. O kadar harita açtım 24 saattir oynuyorum oyunu bir tane adam gibi ne armor set ne de bir faith scaling kılıç bulabildim. Öyle bir kılıç bil bulsam claymore'a basmışım +7'yi şimdi ne anlamı kalacak en baştan mı başlayacağız kasmaya kılıcı. Koskoca haritaya kılıç koymamıssın bu nasıl iş. DS3 böyle değildi bir sürü güzel silaha oyunun başlarında sahip olabiliyorduk. İnsan kararsız kalıyor faith mi bassam str dex mi bassam güvenemiyorum ki

Elden ring weapon sayfasından bakıyorum kılıçlara ve mage için bir sürü straight olsun great olsun bir sürü kılıç var ya. pyromancy yine üvey evlat kalmış. çok pişmanım mage class açmadığıma. belki ileride statları sıfırlayıp karakteri mage'ye dönüştürebilirim.

• ottomanempiree O kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, hocam bende aradım samurai için net bir stat bilgisi bulamadım, dex yükleniyorum ve kaynakların istediği kadar str verdim (18 verdim şuana kadar), birazda vigora verdim can barı dolsun diye bunun dışında enduranceye felan vermedim vermem gerekirmi bilmiyorum, seri bir karakter için dex yüklenmemiz gerekiyor gibi, ekleyebilirsin psn: erconzi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeDo_Efendi -- 2 Mart 2022; 9:24:45 >
  • formw3 F kullanıcısına yanıt

Haritadaki marker sistemini kullanmaya çalışıyorum bunun için ama yine de karmaşık hale geliyor bi süre sonra. Marker kullanmayı da geçtim geri dönüp bakmam gereken yerleri unutmamak için telefona notlar almaya başladım artık.

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    Hocam peki L1 multiplayer bölgeleri ne işe yarıyor,

• mustang_88 kullanıcısına yanıt

Dostum tunel diye artınca Youtube den çıkar artı rahatlıkla basarsın

• Merhabalar,

Dili Almanca yapmak istiyorum ama Dil seçeneğini bulamadım.nereden değiştirebiliyoruz..

• Farm tekrar olamdığına göre silah artılama yapmak mümkün değil gibi birşey

Yani oyunu oynayan biri end game de olsa her şeyi istediği gibi yapamayacak doğru mu ?

Ben clymore aldım şimdi bastım bastım + 7- 10 oldu artık bunu değiştirmem imkansız çünkü haritada yeterli taş yok ozaman artılama yaparken başta dikkat etmek lazım.

• mert1905x kullanıcısına yanıt

+5'e kadarki silah upgradelerini çok kafaya takmayın. Bu upgrade'i yapacak Tier-1 stoneları yeterince bulacaksınız hatta oyunda ilerledikçe satıcılardan rune karşılığı alabilecek hale geleceksiniz. Hatta Tier-2 stonelar da sınırsız satın alabileceğiniz şekilde satıcılarda bulunacak. +10'dan sonrasına dikkat etmeniz gerekiyor yani sadece.

• Merhaba hocam, bende baya araştırdım. 1. Öncelik DEX diyorlar, 2. Öncelik Endurance diyorlar 3. Öncelik STR ve Vigor diyorlar. Bende öyle başladım bakalım hocam. Şuan önceliği DEX de tutuyorum Enduranceyi 2. Plana alacam işte, akşam eve geçince eklerin hocam. Fikir alışverişinde bulunuruz.

• ottomanempiree O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler enduranceye hiç vermedim ilk souls oyunum, biraz vigor verdim ama tereddüt içindeyiz 😁😑 stat sıfırlama var olmazsan ilerde sıfırlama yaparız

• Oyunda bazen sol köşede tablet simgesi çıkıyor üzerinde yazılar olan nedir bu dostlar? Anlık çıkıyor bir süre durup kayboluyor..

• Bazı spirit'ler bazı boss savaşlarında çağırılamıyor sebebi nedir? İlk ana boss'ta çağırdığım spirit'i mesela bloodhound knight darwill'e karşı çağıramıyorum.

• 
Sayfa: önceki 147148149150151
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.