< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Elden Ring [PC ANA KONU] (61. sayfa)

-
-
GOTY.
-
Elden Ring GOTY olur dediğimizde. GoW acımaz çıtır çıtır yer diyorlardı. GEL BAKALIM BOİİİİ
GoW üst düzey bir oyun fakat bazı şeyleri iyi yapamamış bazı şeyleri hiç yapamamış ama yaptıklarını da çok iyi yapıyor. Lakin ELDEN RİNG bambaşka bir seviye. İçimde hiç şüphe yoktu GOTY ödülünü alacağı konusunda. İlk günden beri söylüyordum. Ben sunumda bir DLC duyurusu da bekliyordum ama sanırım yakında böyle bir şeyi göremeyeceğiz.
Önce Sekiro şimdi de ELDEN RİNG.
-
Kesinlikle hak edilmiş bir GOTY, bununla da kalmayıp 3 önemli kategoride daha ödül aldı. Miyazaki-san için güzel bir gece oldu, onun adına sevindim. Eminim ki bundan sonrasında bizleri güzel DLC'ler bekliyor olacak, şimdiden sabırsızlanıyorum. Tebrikler Fromsoftware.
-
Oyunu bugün aldım bu dönem kesinlikle indirim görecektir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Karaeski -- 9 Aralık 2022; 22:57:14 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Miyazaki öz abim en balon oyunu ile bile goty alıyor. Fromsoftware > all
-
Şu oyunu seven bir kitle var dünyada öyle mi ;)
Ulan bu oyunu oynayacağına git metin 2 oyna çar kasıp sat.Bune lan.Bu oyunun olayı ne.Amaç ne?Olay örgüsü ne hikaye ne.Çayırda çimende boş boş gezip boss kesiyorsun.Ee?Bune yani şimdi.Left 4 dead den ne farkı var bunun.Metin 2 den ne farkı var.Bu oyunu sevenler neyini sevdi bir anlatsınlar bana.Birde rdr 2 ile şu boktan oyunı kıyaslıyolar ;))
Şu oyunun gta vice city kadar değeri yok.Rdr 2 gelmiş geçmiş en iyi oyundur.
Oyun japon oyunuymuş bende diyorum batıdan böyle kalitesiz bir yapım çıkmaz haklıymışım ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dxdiag36 -- 28 Aralık 2022; 13:20:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gta vice cityi kötüleyen birini kim ciddiye alacak merak ediyorum konu takip
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gta vice city yi değil elden ringi kötülüyorum.Anlamanda kıtlık mı var?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Korsanını indirip deneyeyim dedim.Senaryo kısmına slaytla geçiştirmelerinden anlamalıydım. Biraz şans verdim oynamaya çalıştım lakin çok ruhsuz bir oyun maalesef. Aşırı zor bir oyun olduğu belli. Sadist eğlendirir oda haritada mal mal dolaşmaktan sıkılmazsanız tabi.
2 saatlik bir oynanış macerasından sonra kendisini sildim. Böyle bir oyun nesiyle goty olmuş anlamadım.
-
-
Seamless co-op modunu deneyen var mı? modla sorunsuz ve oyunun tamamı co-op olarak oynanabiliyorsa arkadaşla beraber oynamak için almayı düşünüyoruz da.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sadist eğlendirir bunun başka bir özeti yok. From software oyunlarına da oldum olası gıcığım o yamuk ağızlı japona da gıcığım zaten. Kendince bir kitle yaratmış o kitleye bombok oyunlarını kabul ettirmiş bir adam.
Slaytsal bir hikaye sunumu, bomboş amaçsız ruhsuz bir açık dünya bunlar bana gelmiyor arkadaşım:) Sen binbir sefer ebesinin örekesinde bulunan bir boss'a gidip bir tane hit atıp ölüp defalarca defalarca ölüp başa dönerek o düşmanın hareketlerini öle öle öğrenerek yenmeyi bir marifet sayabilirsin hatta bunu bir şey başarmış gibi kanıtlanması gereken bir şey gibi gösterebilirsin:)
Bütün bunları yapabilecek çoook zamanın olabilir benim öyle bir zamanım yok. Bu gibi 10 sene geriden gelen mekaniklerle donanmış bir oyunu, zoraki kontrolleri, karışık envanteri, ve yuvarlanma kaçma simulasyonundan öte bir oyunu hiç övemem:) hiçde sevmem hazetmem^^
Senin yaşın kadar oyun geçmişim var merak etme ben hangi oyunu oynayıp oynamayacağımı iyi biliyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 31 Aralık 2022; 16:18:23 >
-
Souls türü oyunlar herkese hitap etmiyor arkadaşlar kalp kırmaya gerek yok. Ben Demon's Souls, Dark Souls ve Dark Souls 2'yi defalarca bitirdim, 3 ve sonrası için sistemim eski olduğu için devam edememiştim, hani türü bayağı seviyorum ama bu mazoşist eğlendirdiği gerçeğini değiştirmiyor.
Gıdım gıdım gelişip en ufak hatada mevta olduğunuz bir oyuna herkesin aynı şekilde yaklaşmasını beklemek abes. Tabii gelişigüzel bir saat oynayıp karalamak da doğru değil.
Oyunu satın aldım ama zaman gelmesi için yıl geçmesi lazım bu hızla. Gerçi daha Dark Souls 3 ve Sekiro bitecek bundan önce. Ölme eşeğim ölme.
-
Öncelikle şunu söyleyeyim yaşım 30 ve bu kadar geçmişin olduğunu sanmıyorum. Bu oyunu oynayacak zamanım yok evliyim ve çalışıyorum bu yüzden ben de oynamıyorum ama oyunun güzel olduğunu değiştirmiyor bu.
“Beceremiyorum ve oyunu kötülüyorum” mesajlarından artık gına geldiği için cevap verme gafletinde bulundum ama hata etmişim belli. Sana barbi giydirme oyunlarında başarılar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Doğru düzgün bir anlatım yok. ilerleyiş yok.
Meknaikler taş devrinden kalma hantal, buda ister istemez oyunu soul like yapıyor. çünkü bu dandik mekaniklerle yarım yamalak anlatımlarla asla saç baş yolmadan oynayamazsın. fromzortware parasına , çalışanlarda mesai doldurmaya odaklanmış. artık kalitesizliği anlayacak kadar oyun görmüştür herkez kimse bu oyunu soullike diye övmesin bu baştan salınmış bir oyun. 3 dür niyetleniyorum içimden gelmiyor şuna vakit harcamak.
-
Basmışlar parayı ,oyuncu seslendirme sinematik aksmışlar. Bunu parayla yaparsın. İstediğin kadar para bassanda her firma her kadro RDR2 yada Elden Ring gibi bişey ayapamazlar. Mesele bu GOW çok yenilikçi,sektörde çığır açmış bir oyun değil PS nin yıllardır yaptı formulastonun tepe notalarından biri oldu sadece.
-
Oyunun haritası hartadaki farklı bölümler yapılar mahzenler okadar atmosferik ve eşsizki oyun açık dünayda hiç bir zaman sıkmıyor. Oyunun olaylarında en önmelisi o. Değnekli oyunun elinde tutan oyunculara gelmez.
-
gavurlar "skills problems" yazıyor cuk oturuyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X