Şimdi Ara

Elcik Isıtma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanan Varmı Bende Yaptırmak İstiyorum

Elcik Isıtma

Elcik Isıtma

Elcik Isıtma

Elcik Isıtma

• yahu neler neler çıkmış yaa hayret bişey şaşırdım.. fiyatı nedir nasıldır uygun olurmu bizim motorlara sonra çalmasınlar...motordan
  • Sen Çalınacagını Düşünüyorsan O Zaman Motosiklete Hiç Binme Hatta Hiç Bir Araç Alma Önlemini Aldıktan Sonra Bişey Olmaz
  • Eldiven giyiyorsn zaten bir faydası olur mu ?
  • Faydası oluyor soğuk havalarda parmak uçlarım falan donuyor freni sıkmak için baya çaba gösteriyorum... Elcik ne bu arada başka şeyleri andırdı birden el ısıtma işte l
  • gerçek motorcu bunu bile kullanmaz neden derseniz yağışlı havalar da bunu kullanabilirmiyiz. yaabırakın böyle işler bizim gibi motorcuları bozar onun için hiç gerek yok..hee taktırmak isteyen taktırabilir ona diyecek bi lafım yok..
  • elcik ısıtma ozellikle bu mevsimlerde cok faydalı
    yurt disinda kitler uzunzamandır satiliyor bircok marka model mevcut
    malesef memleketimizde henuz satilmiyor

gercek motorcuyla filan bir alakasi yok
    bmw motosikletlerde ve bazi markalarin ustmodellerinde standart olarak motosiklette mevcut
    hatta goldwing te sanirim sele ısıtmasi da var yanlishatirlamiyorsam...

buislere eliyatkin olan biri rahatlikla yapabilir cok basit bir mantikla calisiyor
    yagmur-kar vs havalardada bir sorun cikmiyor tabiki
    zaten soguk gunler calismasi icin var..
    ve guvenliginizi arttiran onemli bir aksesuar hava olsun gosteris olsun diye takilmiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konvektör ısıtıcı tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bunlar tr de yok galiba.Ama su soğutmalı motorlarda 1-2 işlemle suyu elciklerden de dolaşacak şekilde yeniden ayarlanabilir.Araya anahtar falan koyunca yazın kapat kışın aç.Eldiven giysenizde sıcağı hissdersiniz.Bmw nin birçok modelinde standart olarak var.Aslında bmw gidip desek böyle böyle vermezler mi acaba.
  • Türkiyede Nasıl Olmaz Bunlar Anlamıyorum

• 120'lik Olan Bana Çok Yakın Kendim Gidip Görüşücem Saol Dostum
  • 120'lik Olan Daha Uygun Benim İçin Hem Gidip Kendim Görebilirim Magazadan Elcik Isıtma Dahi Varsa Demekki Bi Sürü Şey Var Demektir Başka Şeylerde Alabilirim Eyvallah Saol
  • Benim motorumda kendinden var zaten el isitma. Kis aylarinda inanilmaz rahatlatiyor insani. Bilhassa uzun yol yapiyorsaniz cok iyi gelecektir. Simdi yeni modellerde sele isitmasi dahi var. (Nerdeyse lux arabalar gibi oldu)
  • quote:

Orjinalden alıntı: xman958

Benim motorumda kendinden var zaten el isitma. Kis aylarinda inanilmaz rahatlatiyor insani. Bilhassa uzun yol yapiyorsaniz cok iyi gelecektir. Simdi yeni modellerde sele isitmasi dahi var. (Nerdeyse lux arabalar gibi oldu)

DAHA NELER DUYACAĞIZ SAOL BİLGİLER İÇİN..
  • Sele ısıtması sorun çıkarmasın? dizüstü bilgisayarlar testisleri ısıtarak kısır yaptığı söyleniyordu da....
  • Yok ya o kadar da ısıtmıyodur.Goldwingde hava yastığı bilem var yahu.
  • ılık tutuyor arkadaslar
    pisirmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.