Şimdi Ara

Elbiselerde Ter Lekesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bazen terleyince elbiselerimde ozon suyu gibi ter lekesi oluyor.Bunlar çıkmıyor.Şimdiye kadar 3 t-shirtü atmak zorunda kaldım.Sizinde teriniz böyle lekeler yapıyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linksiz -- 7 Kasım 2010; 11:34:32 >

• Özellikle siyah t-shirt'lerimde oluyordu çok terleyince vücuttan dışarı atılan ter ile birlikte tuz da kaybediyoruz bu da beyaz bir iz oluşmasına sebep oluyor sanırım.
  • Onlar tuz, ucuz ve koyu renk kıyafetlerde kalıcı olurlar. Yaz geride kaldı ama hâlâ terleme sorununz varsa deodorant kullanabilirsiniz. Kullanıyorsanız da yetersiz geliyor olabilir, daha iyi bir ürüne geçiş yapın. Nivea silver rollon kullanıyorum, yeterli oluyor. AŞırı terleyenler için ise Deoteak öneririmç
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Onlar tuz, ucuz ve koyu renk kıyafetlerde kalıcı olurlar. Yaz geride kaldı ama hâlâ terleme sorununz varsa deodorant kullanabilirsiniz. Kullanıyorsanız da yetersiz geliyor olabilir, daha iyi bir ürüne geçiş yapın. Nivea silver rollon kullanıyorum, yeterli oluyor. AŞırı terleyenler için ise Deoteak öneririmç

Koltuk altım lekelenmiyor.Genellikle omuz üstleri ve yakalarım lekeleniyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekranda Su Lekesi
    15 yıl önce açıldı
    Arabada ki Reçine Lekesi
    12 yıl önce açıldı
    Kafada Çıkan Kahverengi Leke
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.