Şimdi Ara

ELAZIĞ - FIRAT Üniversitesi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.857
Cevap
20
Favori
96.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğuda İnönü üniversitesinin üzerine başka bir yer tanımam.Resmen saray gibi
  • Merhaba üniversteli arkadaşlar hayat nasıl gidiyor bu soğuk kış günleri nasıl geçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Merhaba üniversteli arkadaşlar hayat nasıl gidiyor bu soğuk kış günleri nasıl geçiyor

Tatilde okul

istanbula yıllardır adam akıllı kar yağmamıştı bu sene yağdı güzelde oldu. Duyduğuma göre Elazığdada sağlam yağmış.

İstanbulda son haftam sonra tekrar Elazığ
  • Elazığda 1 hafta 1 ay gibi geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyTalks -- 19 Şubat 2012; 15:35:50 >
  • bugün geldim.psikolojim berbat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist

quote:

Orijinalden alıntı: deadmanku

quote:

quote:

Büte burda olma ihtimalimiz yüksek.Az sonra Çiçek börek miydi neydi ona gideceğim yine.Kafam şişti mesaj bulunsun.Tüm mesajları okuyamadım.Benim gittiğim mekanlar.
    +Burger
    +Hünkarbey
    +Çiçek börek
    Başka yok anee :D
    +Üni. kantini
    +Yurt kantini

Önerilere açığım.
    Not:Test amaçlı köfteciler sokağında birçok köfteciye gittim.
    not2:Elazığda en sağlam yemek yediğim yerlerden biride Harput ilçesinde olan bir restorant zaten onu görmek imkansız harput kalesi karşısında şato tarzı gayet hoş bir mekan ve o mekana uygun fiyat.

Lahmacuncu
    Mangal Vadi

Tavsiye ederim.

Mekanlar nerede acaba

Lahmacuncu, Vali Fahri Bey Caddesi üzerinde.

Mangal Vadi, o caddeden gazi caddesine çıkan bir ara sokakta. Adı Akın Sokak olabilir.

Elazığ'da yemek yenecek yerleri bana soracaksınız

Öncelikle kebap yiyecekseniz 2 tane adresiniz var. Çarşıda carrefourun altında tam köşede "Dürüm Ciğer Şiş" var. Porsyonu 6.5 tl. sınırsız ekmek+salata ve akşam 3-4 e kadarda açık ayran ücretsiz. Çarşıda yiyebileceğiniz en harika kebabı yaparlar, fiyatı çok uygun hizmeti harikadır. Zaten artık çalışanlarla akraba olduk hepsine selam verene kadar yemek geliyor.

Kebap için 2. adresimiz Harput'ta Kebapçı Halit Usta. Tadları harikadır ancak fiyatlar aşırı olmasada yüksek denebilir. En son 4 kişilik karışık kebap+ sürahi ayran+ mezeler 70 lira vermiştik ama masadakilerle 2 kişi daha doyardı.

Vali Fahri Bey caddesindeki lahmacuncunun en güzel yaptığı pidedir. Özellikle kaşarlı kuşbaşılı tavsiye ederim. Yanında açık ayran ile çok rahat doyarsınız. Fiyat 10 lira civarıydı en son.

Tatlı için kesinlikle bankalar caddesi(diğer adıyla hürriyet) caddesindeki Bilim yurdunun köşesindeki Kadayıfçı Murat Ustaya gidiyorsunuz. Elazığ' da kesinlike başka bir adresten künefe ve kadayıf yemeyin. Kadayıf 4 Künefe 5 liraydı sanırım. Max 5 lira zaten. Daha önce künefe yememiş olanlar çok tok gitmesinler tıkanabilirler

Elazığ' ın yöresel tadlarını Harput Balakgazi Tesislerinde bulabilrisiniz. Özellikle balakgazi böreği ve atom(muz,bal,fıstık vs.). Bunun yanında tandır kebabıda çok iyidir. Fiyatlar makul. Ancak balakgazide kesinlikle kebap yemeyiniz tavsiye etmiyorum. Pideside fena değildir. Ancak harika bir manzarası vardır. Hizmet kalitesi düşüktür bunuda baştan söyleyeyim.

Geçenlerde Vedat Milör' de Elazığ' ı ziyaret etmişti programı kapsamında. Program linki :http://video.ntvmsnbc.com/tadi-damagimda-30-aralik-2011.html

Tüm bunları 2 senede aldığım 15 kiloya dayanarak söylüyorum. Tecrübe yani

Ekstra olarak kendini geliştirmiş ve herhangi bir dil ve ya programda uygulamalar geliştirmiş olanlar varsa aranızda bana ulaşsınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

quote:

quote:

quote:

quote:

Büte burda olma ihtimalimiz yüksek.Az sonra Çiçek börek miydi neydi ona gideceğim yine.Kafam şişti mesaj bulunsun.Tüm mesajları okuyamadım.Benim gittiğim mekanlar.
    +Burger
    +Hünkarbey
    +Çiçek börek
    Başka yok anee :D
    +Üni. kantini
    +Yurt kantini

Önerilere açığım.
    Not:Test amaçlı köfteciler sokağında birçok köfteciye gittim.
    not2:Elazığda en sağlam yemek yediğim yerlerden biride Harput ilçesinde olan bir restorant zaten onu görmek imkansız harput kalesi karşısında şato tarzı gayet hoş bir mekan ve o mekana uygun fiyat.

Lahmacuncu
    Mangal Vadi

Tavsiye ederim.

Mekanlar nerede acaba

Lahmacuncu, Vali Fahri Bey Caddesi üzerinde.

Mangal Vadi, o caddeden gazi caddesine çıkan bir ara sokakta. Adı Akın Sokak olabilir.

Elazığ'da yemek yenecek yerleri bana soracaksınız

Öncelikle kebap yiyecekseniz 2 tane adresiniz var. Çarşıda carrefourun altında tam köşede "Dürüm Ciğer Şiş" var. Porsyonu 6.5 tl. sınırsız ekmek+salata ve akşam 3-4 e kadarda açık ayran ücretsiz. Çarşıda yiyebileceğiniz en harika kebabı yaparlar, fiyatı çok uygun hizmeti harikadır. Zaten artık çalışanlarla akraba olduk hepsine selam verene kadar yemek geliyor.

Kebap için 2. adresimiz Harput'ta Kebapçı Halit Usta. Tadları harikadır ancak fiyatlar aşırı olmasada yüksek denebilir. En son 4 kişilik karışık kebap+ sürahi ayran+ mezeler 70 lira vermiştik ama masadakilerle 2 kişi daha doyardı.

Vali Fahri Bey caddesindeki lahmacuncunun en güzel yaptığı pidedir. Özellikle kaşarlı kuşbaşılı tavsiye ederim. Yanında açık ayran ile çok rahat doyarsınız. Fiyat 10 lira civarıydı en son.

Tatlı için kesinlikle bankalar caddesi(diğer adıyla hürriyet) caddesindeki Bilim yurdunun köşesindeki Kadayıfçı Murat Ustaya gidiyorsunuz. Elazığ' da kesinlike başka bir adresten künefe ve kadayıf yemeyin. Kadayıf 4 Künefe 5 liraydı sanırım. Max 5 lira zaten. Daha önce künefe yememiş olanlar çok tok gitmesinler tıkanabilirler

Elazığ' ın yöresel tadlarını Harput Balakgazi Tesislerinde bulabilrisiniz. Özellikle balakgazi böreği ve atom(muz,bal,fıstık vs.). Bunun yanında tandır kebabıda çok iyidir. Fiyatlar makul. Ancak balakgazide kesinlikle kebap yemeyiniz tavsiye etmiyorum. Pideside fena değildir. Ancak harika bir manzarası vardır. Hizmet kalitesi düşüktür bunuda baştan söyleyeyim.

Geçenlerde Vedat Milör' de Elazığ' ı ziyaret etmişti programı kapsamında. Program linki :http://video.ntvmsnbc.com/tadi-damagimda-30-aralik-2011.html

Tüm bunları 2 senede aldığım 15 kiloya dayanarak söylüyorum. Tecrübe yani

Ekstra olarak kendini geliştirmiş ve herhangi bir dil ve ya programda uygulamalar geliştirmiş olanlar varsa aranızda bana ulaşsınlar.

Vedat Milörün programını izlemiştim. Orjin İskendere gitmişti (gitmenizi önermem)

Kebapçı olarak dürüm ciğer şiş güzel evet. Tatlıcıda Murat ustanın künefesi gazi caddesindeki buharadan daha iyi değil gibime gelmişti. İkisinide deneyin derim.

Semerkand kafeye nargile için gitmeyin. Bir nargileciye gidip "tütün bitti" gibi bir cevapla karşılaşmak komik, ki çeşitleride az.

Hocam Elazığda 15 kilo almayı nasıl başardınız Ben normalde kilolu sayılırım Elazığa geldiğimde kilo verip İstanbula tatil için dönüşümde 1 kiloda olsa almış olarak dönüyorum. Eritiyor şehir adamı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyTalks -- 19 Şubat 2012; 17:30:26 >

• Arkadaşlar ey şehri Elazize hoşgeldiniz tekrar
    @money talks hocam valla elazığın yemekleri güzeldir özellikle lahmacun ve pideleri çok güzeldir bak köftecileri biliyorsun demi orda beykonak var geçen arkadaşlarla gittik ben et sote yedim süperdi tavsiye ederim özellikle et sotesi çok iyiydi ve fiyatıda uygun.

Bu arada arkadaşlar uzun bi ömür oldugunu düşünün hayatınızda ve bu kadarda karamsar olmayın,mesela ben yarın işe gidecem sizin yerinizde olmak isteridm şu an gidin kantinde takılın işte istanbuldan gelip burda yaşamak zor ama hep derler ya üniversite hayatı güzel olmalı ben tam tersini iş hayatının güzel olmasından yanayım zaten btirince gideceksiniz tadını çıkarın ama en son durak Elazığdır allahtan daha doğuya gitmediniz Bu arada Nisanda askerim hakkınızı helal edin

• quote:

Arkadaşlar ey şehri Elazize hoşgeldiniz tekrar
    @money talks hocam valla elazığın yemekleri güzeldir özellikle lahmacun ve pideleri çok güzeldir bak köftecileri biliyorsun demi orda beykonak var geçen arkadaşlarla gittik ben et sote yedim süperdi tavsiye ederim özellikle et sotesi çok iyiydi ve fiyatıda uygun.

Bu arada arkadaşlar uzun bi ömür oldugunu düşünün hayatınızda ve bu kadarda karamsar olmayın,mesela ben yarın işe gidecem sizin yerinizde olmak isteridm şu an gidin kantinde takılın işte istanbuldan gelip burda yaşamak zor ama hep derler ya üniversite hayatı güzel olmalı ben tam tersini iş hayatının güzel olmasından yanayım zaten btirince gideceksiniz tadını çıkarın ama en son durak Elazığdır allahtan daha doğuya gitmediniz Bu arada Nisanda askerim hakkınızı helal edin

Kardeş et sotesini bilmemde bir kere beykonak'a girme hatasını yaptım. Lahmacun yedim iki tane. Yanında da az ezme vermişlerdi. Gece yatamadım mide yanmasından. Bu kadar berbat olamazdı yani . Bir daha kapısından girmem o kadar diyorum.

• quote:

quote:

Kardeş et sotesini bilmemde bir kere beykonak'a girme hatasını yaptım. Lahmacun yedim iki tane. Yanında da az ezme vermişlerdi. Gece yatamadım mide yanmasından. Bu kadar berbat olamazdı yani . Bir daha kapısından girmem o kadar diyorum.

Hadi ya lahmacununu orda yemedim hiç lahmacun lahmacuncuda güzel oluyor bende bi kez gittim neyse allahtan bişey olmadı bana sen nerelisin

• quote:

quote:

quote:

Hadi ya lahmacununu orda yemedim hiç lahmacun lahmacuncuda güzel oluyor bende bi kez gittim neyse allahtan bişey olmadı bana sen nerelisin

Beykonağın pideside güzel değil. Yani bir Karadenizli olarak beğenmedim. Karışık pide diyoruz bildiğimiz karşıkla alakası yok yani

Bu arada Vali Fahri bey de (lahmacuncunun olduğu cadde gazinin bir alt caddesi) arçeliğin karşısında kermes oluyor her gün. Orda börek çörek sarma tatlı patilla salata filan oluyor. Ev hanımları yapıyor. Gidebilirsiniz.

• Bu akşamki konser olayı fena değildi. Kötü başladı iyi bitti.

Koroda arka sırada uyuklar gibi duran yaşlı amcanın fanı olduk bu arada

Buda bonus;

17.02.2012 Caaaaanım ! Okulumuz

ELAZIĞ - FIRAT Üniversitesi

NOT: Akgündeki sinemada 2 3 gün sonrası için bilet alamıyorsunuz. Cumartesi için cumadan almanız gerekliymişmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoneyTalks -- 21 Şubat 2012; 23:36:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MoneyTalks

Bu akşamki konser olayı fena değildi. Kötü başladı iyi bitti.

Buda bonus;

NOT: Akgündeki sinemada 2 3 gün sonrası için bilet alamıyorsunuz. Cumartesi için cumadan almanız gerekliymişmiş.

ne konseri vardı yahu kaçırdık tüh.

• quote:

quote:

Buda bonus;

• quote:

quote:

Buda bonus;

http://www.firat.edu.tr/?Git=AnaSayfa&Haberislem=HaberOku&id=1492

• http://www.firat.edu.tr/DISARIDAN/_TEMP/tytro-oyn1.jpg

program değerlendirmesi "eh", salonun her halta gülmesine şaşırmadım
  • quote:

http://www.firat.edu.tr/DISARIDAN/_TEMP/tytro-oyn1.jpg

Sendekide iyi azimmiş. Ben 2 senedir 1 kere gittim AKM' ye gösteri izlemeye. Ondada sıkıldım çıktım.
  • quote:

quote:

http://www.firat.edu.tr/DISARIDAN/_TEMP/tytro-oyn1.jpg

Sendekide iyi azimmiş. Ben 2 senedir 1 kere gittim AKM' ye gösteri izlemeye. Ondada sıkıldım çıktım.

Ne yapalım hocam başka yapıcak aktivite bulamıyorum Sporada başladım bakalım. Onun dışında gidiyoruz akm ye. Devlet tiyatrosunada gittim 2 defa. Ama yok keyf alamıyorum fazla. Akgündeki sinema zaten deli etti bizi, perşembe gününde cumartesi için bilet alamadık. Verilmiyormuş olaya bak Açıkcası yapıcak birşey bulamıyorum okul-yurt-spor-kitap derken zaman geçsin diye çırpınıyoruz işte

• Arkadaşlar, hafta içi bir buluşma yapsak nasıl olur? Gelir misiniz?
  • quote:

Arkadaşlar, hafta içi bir buluşma yapsak nasıl olur? Gelir misiniz?

olabilir gelebilirim ben
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.