Şimdi Ara

Elano Blumer Galatasaray'da (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
424
Cevap
0
Favori
14.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, Oyuncumuz Elano Manchester City ile antreman halinde miydi ? Bi bilginz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thoughtless

Bir tanesi şöyle diyor:

''Türkiye sıcak bir yer ve Galatasaray yeni bir stat yapıyor. Ama sonuçta Türkiye ligi!''

Gözüme çarpan birkaç yorum daha var:

''Türkiyedeki büyük klüpler bu sene iyi güçlendirdiler kadrolarını . Dedikodulara göre Robben Fenerbahçe'ye gidiyormuş''

''Türkiyede oynanan futbola uygun olduğundan emin değilim. İtalyada daha iyisini yapardı. Kimse onun yeteneğini inkar etmiyor.''

Çoğu daha büyük bir lige gitmesi gerektiği görüşünde. (Almanya-İtalya gibi)

bazıları güle güle demiş bazılarıda acayip sövmüş.

google translate saolsun.

• Bana göre intihardır. Kewell'ın kondisyonu yetersiz. Daha üstelemenin anlamı yok bence. Herşey ortada. Kewell yedek kalacak gibi.

İki hafta sonra ligler başlıyor hep beraber bakarız.
  • Bence yedek bırakmaz 60 dan sonra çıkarır
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Bize hala forvet gerekiyor hatta bana soracak olursanız stoper de lazım.

Yeni transferimiz hayırlı olsun, emindim zaten kaliteli bi adam geleceğinden, transfer konusunda şu anki yönetim bana göre G.Saray tarihinin en başarılı yönetimi.

Katılmıyorum..

3 lü ileri uç elemanlarından

sağ ve sol taraf için Kewell, Keita, Yaser, Serkan Çalık, Serdar Eylik hatta istenirse Arda Turan ve transferi an meselesi olan Manisalı Sezer var...

ortada ise Baros ve yedeğide Nonda olacak... Ben olsam Özgürcanında kadroda tutarım gayet iyi bir yedek olur...

Stoper konusunda da Türk Milli Takımının geri dörtlüsü + yedekleri tamamen bizde... Bunlara Semih ve Murat gibi 2 gencide ekledinmi bu mevkiyede transfer gerekmez...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan-86

Bence yedek bırakmaz 60 dan sonra çıkarır

Vallahi bana sorarsan ben Barış Özbek'i oynatırım Kewell'ın yerine. Orta sahamız daha mücadeleci olur
  • Ben Kewell'ı çok seviyorum ya hatta en sevdiğim oyuncu.Yap bi güzellik hocam Kewell oynasın..Hadi Hadi açıktan bi elli kayme çalışır
  • Kewell gibi bir adam varsa banko oynar kondisyon filan hikaye olur. Adam futbolu biliyor abi, nerede durmasını nereye gideceğini nereye pas atacağı biliyor. Geçen sezon sakatlıktan çıkmıştı, bu sezon iyice toparlayacağını sanıyorum.

Bu sistemde sol açık olarak oynamayacak dolayısıyla geçen sezonki gibi ileri geri çok gitmeyecek.
  • Kewell'ın yedek kalmasına gönlüm razı olmaz. Türkiye de bir ön libero ile bu beşli her daim oynar. Yalnız birbirlerine alışmaları lazım.

Avrupada ise yere biraz daha sağlam basmak gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinyurdaer

Kewell gibi bir adam varsa banko oynar kondisyon filan hikaye olur. Adam futbolu biliyor abi, nerede durmasını nereye gideceğini nereye pas atacağı biliyor. Geçen sezon sakatlıktan çıkmıştı, bu sezon iyice toparlayacağını sanıyorum.

Bu sistemde sol açık olarak oynamayacak dolayısıyla geçen sezonki gibi ileri geri çok gitmeyecek.

Kimi keselim ? Ardayı mı ? Elanoyu mu ? Keitayı mı ? Dediğiniz gibi olsa çok hücum yemezmiyiz ? Çok atak yemezmiyiz ? Defansımız ortada zaten. Bence aşırıya kaçmamak gerek. Temkinli olmamız lazım.

Yanlışmıyım ?
  • Gs bu sene geçen sene yaptığı hataları tekrarlamadı en çok sevindiğim olay bu oldu.İlk olarak dünya çapında ün yapmış futbol bilgisi üst düzey olan ve bir ssistem adamı olan Rijkaard ve ekibini iş başına getirdiler.Daha sonra da yine geçen sene olduğu gibi müthiç transferler geldi.Bu sene geçen seneden farklı olark GS'da disiplinsizlik olmayacaktır.Geçen sene Skibbenin dirayetsizliği karaktersizliği de takıma sirayet etti ayrıca sakatlıklar da cabası.Bu sene gs ın bu sorunların hiçbirini yaşamayacağını ve 3 kupada da 1 nmara olacağını düşünüyorum.
  • Ekleme: Kewell'ın oynamasını bende isterim. Avatarımda boşuna tutmuyorum herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ism@il™

Elano Blumer Galatasaray'da

Maşşallah'ın var İsmail ANTU'dan çıkmıyorsun.
  • Adam 2 yönlü. Ayhan'a göre daha yaratıcı, teknik , bitirici ve şutör...Defansif orta saha kanat oyun kurucu... Herşeyi oynuyor bu adam. Total futbolcu diyebiliriz.

Bu keyifle bir kadro yazayım.

________________LEO__________________

Sabri______ Servet_____ Transferinho_____ H.Balta__

_____Elano_____(Linderoth)(Topal)_____Arda_______

Keita_________________________________Kewell___

__________________Baros_____________________

Arda nın üstündeki oyun kurucu misyonu biraz kalkacak. Daha rahat oynayacaktır.
  • Bırakın Bunları Rijkaard düşünsün bu yüzden para alıyor o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thoughtless

http://www.mancityfans.net/mcfnet/viewtopic.php?f=56&t=42660

City taraftarların yorumlara bakabilir isteyenler.

adamlar neden galatasarayın sitesi neden .org uzantısı ile bitiyomuş onuda sormuşlar :D
  • Valla keşke 3 lü oynayabilsek o zaman ortasahaya bir kişi daha kaydırırdık ve en önemlisi Sabriden kurtulurduk. Ama gel gelelim 3 lü oynayacak yapıda oyuncular değil bizim defans oyuncuları Gerçi Türkiye liginde zaten oynadığın takımlar hep geriye yaslanıyor bu durumda defansda 4 oyuncu tutmak hiç mantıklı değil aslında ama kontralar sorun olur bu seferde...Defansımıza güvenmiyorum açıkçası
  • Şöyle bir durum var Kenan.

Barçaya baktığımızda Xavi-İniesta çok defansif adamlar değil. Bunlar daha çok ofansa yönelik oyuncular ama defansada yardım ediyorlar. Ortada sadece Toure defansif oynuyor.
    Aynı mevkide Elano ve Arda oynayacağını düşünürsek bunlarda geriye yardım edebilirler. Ardanın defansif yönünü tartışmam bile. Elanoyu ise bilmiyorum nasıldır. Topalıda arkalarını koyarsak sorun olmaz.

Kewellda biraz temposunu arttırdığı sürece ne gibi sorun olacak. Keita ve Barosun fizik kondisyonları iyi durumda.

Barça sistemini kurmuş her maçta aynı oyuncular, rakip kolay olsada güçlü olsada.

Burda da ben yanlışmıyım peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kènan

quote:

Orijinalden alıntı: metinyurdaer

Kewell gibi bir adam varsa banko oynar kondisyon filan hikaye olur. Adam futbolu biliyor abi, nerede durmasını nereye gideceğini nereye pas atacağı biliyor. Geçen sezon sakatlıktan çıkmıştı, bu sezon iyice toparlayacağını sanıyorum.

Kimi keselim ? Ardayı mı ? Elanoyu mu ? Keitayı mı ? Dediğiniz gibi olsa çok hücum yemezmiyiz ? Çok atak yemezmiyiz ? Defansımız ortada zaten. Bence aşırıya kaçmamak gerek. Temkinli olmamız lazım.

Yanlışmıyım ?

Ayhana ufaktan yol göründü gibi.

• nasılsa bir oyuncu sakatlanır kewell oynar
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.