Oyun inş. saman alevi gibi olmaz..Dh den arkadaslar başlıyor bir hafta gecmeden oyuncu sayısı 2-3 kişiye düşüyor.İnş. burası öyle olmaz..Linkleri indirdim akşam bakalım dh den oyunda kimse kalıcakmı:))
alternatif linkler eklenmiştir
Sağlam oyuncular geldikçe oyun sürekli devam eder.Oyun nickim LifesGood, gelen arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım.
İndiriyorum şimdi akşama oyundayım nick Canhatti.
Yine update gelmiş
Evet oyunu adam gibi incelemiş bir arkadasımız artılarını eksilerini yazarsa kafamızda fikir oluşsun bi denenir gibi
Magic pop halledildi 10 11 DG kaldırıldı
quote:
Orijinalden alıntı: ElagonSro
Magic pop halledildi 10 11 DG kaldırıldı
Magic pop rate hala 1x mi
Kaan oyun çok güzel.Bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: LifesGood®
Kaan oyun çok güzel.Bekliyorum.
İndiriyorum metinim suan 2 serverda oynuyorum oyuncu sayısı bakımınadn birisi online 100 ü anca buluyor digeri 500 600 kişi ikisindede charları yaptm kaleyi aldım artık pazardan pazara girmek gerek :D burda sana destek olmaya geliyorum ama cok online olamayabilirim FW ler ne zman
Bilmiyorum fwleri, boşver fwleri şimdi zevkimizi alalım.Kaleyi almak istedikten sonra tek başıma da alabiliyorum biliyosun
quote:
Bilmiyorum fwleri, boşver fwleri şimdi zevkimizi alalım.Kaleyi almak istedikten sonra tek başıma da alabiliyorum biliyosun
Ahahahah Ulan cok güldüm aklıma geldi o mevzu Kanka sen Bi guildi doldurcak kadar yan char acarsın
Ayıpsın hatta tüm unionu doldururuz gerekirse
quote:
Ayıpsın hatta tüm unionu doldururuz gerekirse
Adamsın
sırf su ozellik icin geldim ne zaman gelicek acaba ?
1 Hafta sonra yapılacak update ile gelecekler.
1) Job War seçeneğimiz (Sadece Hunter - Thief cape ile girilecek olup Job War savaşları orada yapılacaktır AP sistemi getirelecek olup kazanan takım Ticket kazanacaktır ve Ticketle çeşitli silk itemler alınacaktır)
2) Unique Odası seçeneği ( Unique kesmek isteyen arkadaşlar bu odaya girip uniquelerini keseceklerdir ayrıca AP sistemi getirilerek ilk 5 Sıradaki arkadaşlara Ticket verilecek ve bu ticketlerle çeşitli silk itemler alınabilecektir.)
3) Ve en önemlisi PvP Odası seçeneği (Burada Neith Selket Anubis isis odalarına Lv sınırlaması getirilip Cape sistemiyle her oyuncunun Kendi Lv iyle pvp yapması sağlanacak ve ayrıca Heroeris odasına sadece 90 Lv ler girecek olup pvp Kingimizi o odada seçeceğiz.) ve bu odalar dışında her Lv deki oyuncular Yüksek sp veren Mobları kesip Kendi aralarında War yapabilecekler.