Şimdi Ara

EL YAPIMI PROJEKSİYON (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.518
Cevap
1
Favori
366.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • hocam bide vbenim kullanıcağım lcd casio marka bi tek lcd si yanız kart kısmı deil !!!! yada hp eski leptop monitorü 13 inch galiba
    bide lcd nin önüne takılan fresenle midir nedir varya onları nerden alcaz bide yapan arkdaşlardan rica fiyat ve nerdden aldıklarını belirtseler çok güzel olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cturna -- 13 Ekim 2004, 18:17:08 >
  • orjinal LCD içini acarken dikkat ediniz..uzun yassı kabluyu(ekran baglanan) mumkunse istanbul -karaköyde satılan yassı kablo birleştirici ile uzatınız..sıkıntı yaşmayınız..birde kullanılan ayna ısıya dayanıklı bir ayna olmalı..odaklanan ışık müthiş ısıtıyor..

    selamlar
  • merhabalar. bir süredir çalışmalarınızı takip ediyorum. öncelikler LCD Driver devresi (lcd leri sürmek için kullanılan kontrol devresi) satan bir yer biliyormusunuz. ayrıca şu an için elinde 8" yada üzeri lcd bulunna varmı. sağlam yada bozuk. komple monitor olarak 14" yada daha düşüğü lcd monitor aramaktayım. kullanan birileri tanıyorsanız lütfen en azından markasını alın. piyasada 13" lcd monitor yok. ayrıca gerçekten bu lilliput ları satan bi yer yokmu. açıkçası bana bu lilliputların 8" lcd ve dokunmatik ekran olanlarından lazım öncelikle olarak. daha sonra bu 7" yada 8" normallerinden lazım projeksiyon için.
  • ARAMIZA YENİ KATILANLAR VAR OLAYI TEMELİN DEN ANLATALIM

    TEORİ ŞU :IŞIK + LCD + MERCEK = PROJEKSİYON

    LCD DEN BAŞLAYALIM ÜLKEMİZDE BULMAK ZOR ANCAK ESKİ LAPTOPLARDAN YADA CİHAZLARDAN SÖKECEKSİNİZ.YADA PARAYA KIYIP OTO TV OLARAKDA BİLİNEN LCD TV LERDEN SATIN ALACAKSINIZ. FİYATLARI KONUSUNDA ÇEŞİTLİ SPAKULASYON VAR BURDA AFYON EMİRDAĞ DA BİR ADAM SATIYOR.BİR GİDİP SORDUĞUMDA 250 MİLYON DİYOR BİR GİTTİĞİMDE 400 MİLYON DİYORUM.ANLAMADIM GİTTİ. MARKA LİLLUPUT SANIRIM 250 MİLYON PREMERİUM LAR 400 MİLYOR LİRA ŞİMDİ HER LCD BU İŞE UYGUN OLACAK DİYE BİR ŞEY YOK ÇÜNKÜ LCD Yİ SÖKTÜĞÜMÜZDE ARKASININ AÇILIR OLMASI LAZIM YANİ CAM GİBİ OLCAKKİ IŞIK GEÇEBİLECEK.LİLLUPUTLAR BU İŞE UYGUNLAR.BUNLARIN ARKASINDA FLORASAN LAMBA BENZERİ BİR LAMBA VAR AMA İŞİMİZE YARAMAZ SÖKMEK GEREKİYOR.ŞİMDİ CİHAZLARDAN SOKULENLERE GELİNCE İŞ DAHA ZOR BENDE ANKARADAN BİT PAZARINDAN YOLDA GÖRÜPTE AMAYACAĞINIZ KADAR DAĞINIK BİR LAPTOPU (TABİKİ ESKİ) BİT PAZARINDAN 15 MİLYONA ALDIM PARÇALADIM LCD SİNİ ÇIKARDIM GERİ KLANI ATTIM.SONRA NE OLDU ELİMDE BİR SÜRÜ UCU OLANBİR CAM PARÇASI İLE KALDIM HANGİ UCU NEREYE TAKACAĞIMIZI BİLEMEDİM TABİİ SONRA LCD NİN ÜZERİNDEKİ NUMARALARDAN İNTERNETTE ARAMALAR YAPTIM.
    MODEL SHARP LQ9D011 İDİ BULDUM DATA SHEETLERİ ANCAK DENEMELRİ YAPARKEN LCD BOZULDU.BUNLARI HERHANGİ BİR VİDEO KAYNAĞINA BAĞLAMAK ÇOK ZOR MESELA BENİMKİNİ ESKİ TİP EKRAN KARTLARININ VESA GİRİŞLERİNDEN BAĞLAYABİLDİM GÖRÜNTÜYÜ ALDIM ANCAK KISA DEVREDEN DOLAYI GÜÇ KAYNAĞIM PATLADI TABİ EKRAN DA PUF Bİ DAHA ÇALIŞMADI.
    NEYSE BEN PSONE LCD EKRAN KULLANACAĞIM FİYATI 100 MİLYON ARKADAŞLAR HOPARLORLERİ SUPER.

    IŞIK KISMINA GELİNCE HALOJEN LAMBA VE METAL HANDLE TİP İKİ ALTERNATİF VAR BENİM BİLDİĞİM ANLADİĞİM KADARI İLE İKİSİDE İYİ ISINIYOR. SOĞUTMAK GEREKİYOR.

    MERCEKLER İSE BENİMDE ARAŞTIRDIĞIM BİR KONU.TEK MERCEK YETEBİLİR AMA GRUP MERCEKLERDE ISRAR EDENLER VAR.GRUP DA OLSA GÖRÜNTÜ TERS ÇIKIYOR LCD Yİ TERS KOYARSAK SORUN ÇÖZÜLÜR.
    ELLERİMİZDE MEVCUT MERCEKLER STANDART OLMAYACAĞI İÇİN HERHANGİ BİR ÇİZİM PLAN VERMEK DORU DİİL BENİM MERCEK 10 CM DE ODAKLAMA YAPIYORSA SENİNKİ 15 CM DE YAPABİLİR BUNA LCD NIN BÜYÜKLÜĞÜDE ETKEN.

    www.allinbox.com vehttp://www.diyaudio.com/forums/forumdisplay.php?s=4957444bd3786cbe702e63c8b4fac864&forumid=20

    adresleri işinizi görecek ancak forumdaki her konuyu sabırla tek tek geziniz anlamasanızda resimler yardımcı olacaktır.linklere gidin.
    bakın benim 3 gün gözlerim acıdı.
    sonrada afilli bir kutu yapıp keyfimize bakacağız.
    unutmayın ucuz ve basi fakat işe yarar bişi yapacaz

    UBİ felsefesi

    herkese iyi çalışmalar




  • 7" XGA lilliput'u 250 milyona bulduysan hemen 10 tane alayim




  • dur çayım bitsin gidiyom sormaya XGA olduğunu nerden bilicez?????????

    bu iş olursa biri benim tamam

    biz 250 milyona alamıyoz adam 10 tane istiyo yaw kafayı yiycem.

    sen kesin bu işin ticaretini yapacan aga!!!!!!!!
  • ek olarak tft LCD'lere vga veya composite video sinyali verebilmek icin tft controller'e ihtiyacin var. cunku bildigimiz vga cikislari analog r-g-b sinyallerinden olusur, tft'lerde ise sadece digital data ve clock girisi vardir. (tft monitorden bahsetmiyorum, ribbon kablonun ciktigi LCD kismindan bahsediyorum)

    Su siralar seri uretim icin low-cost tft controller tasarliyorum. piyasadaki tft controller fiyatlari $110 civarindan basliyor cunku uzerinde cok hizli 3 kanalli video digitizer'lar, frame memory'ler ve scaling / interpolasyon icin DSP veya DSP-on-FPGA bulunuyor. Ticari urunlerin cogunda ASIC kullaniyorlar.
  • vga girisi olan 7" touch-screen'li lilliput icin cin'deki uretici firmanin kendisinin verdigi perakende fiyat $231. gidince pazarlik yapacagim bu adamlarin huyu zaten ama ne ne kadar duser bilmiyorum. Ebay'de $290'a kadar satiliyor. Eger 250 milyona aynisi varsa 10 tane alip ebay'de bi haftada satabilirim. kodu 619GL-70NP olmasi lazim, kutusunda yaziyor, monitorun kendi uzerinde yazmiyor. yaninda epey bir kablo, uzaktan kumanda ve touchscreen icin CD geliyor aletin.
  • arkadaşım özür dilerim.
    adam dedimya dengesiz ozaman lilluput ta vardı 250 milyon diyodu şimdi yok

    premier pr-700 tft 400 milyon

    zenga 5,6" 270 milyon
  • peki buradaki usb girişinin ne işe yaradığını bileniniz varmı ????
  • buyrun bide bu var.
    http://www.fujiyamagroup.com/u_ozel.php?u_id=9

    şu an ellerinde yokmuş. bayramdan önce gelecekmiş. ancak kalitesi tahmin edilebilir bişeydir. ayrıca son satış fiyatları 125$ (bayi fiyatı)
  • http://www.estore.com.tr/estore/product.asp?sku=EK02124&dept%5Fid=43010024&bid=293&mscssid=UM93104PS17R9P3WUNQNDF0606WS3RL1

    16 Milyon renk, 1440 (H) x 234 (V) piksel demis, lilliput'lar 480 satir gercekten bu tip monitorler arasinda gordugumun en iyisi.

    bir de bu premiere'i almadan once kolayca sokup backlight'ini vs cikarip cam seklinde elinize alabileceginizden emin olun, sadece bazi monitorler boyle kolayca sokulup kullanilabiliyor, paraniza yazik olmasin.

    premier'in avantaji tuner olmasi sayesinde antenin direkt baglanabilmesi ama maalesef cozunurlugu dusuk ve bir de VGA girisi olup olmadigini yazmamislar.

    lilliput'larda usb touchscreen icin kullaniliyor, ayni usb mouse gibi calisiyor ama bunda nedir bilmiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SBK -- 14 Ekim 2004, 13:33:19 >




  • elinde premier ürünü olan birisi varsa merkez büronun telefonunu bulsun buraya yazsında. bi arayıp soralım.
  • quote:

    elinde premier ürünü olan birisi varsa merkez büronun telefonunu bulsun buraya yazsında. bi arayıp soralım.


    gmby nick'li arkadasta varmis dostum, bence merkez burodan daha iyi yardimci olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SBK -- 14 Ekim 2004, 13:54:24 >
  • http://www.hipernex.com//Product.aspx?CategoryId=1165&ItemId=7976

    premierciler burayada bakın

    ancak aynı markanın 5" leride var aberiniz olsun
  • beyler boşuna burlardan almayın ve kusura bakmayın ama kazık yemeyin gidin tahtakaleye mis gibi bi chine malı alın 70 -90$ arası oooff misgibi projeksion yapın yaws
  • http://www.digitalww.com/lilliput_vs_xenarc.htm

    burada iki popüler XGA LCD olan LILLIPUT ve XENARC ın karşılaştırması var. tabi bide arkadaşlara sölüyim. XGA olmayanların kalitesi çoook kötü. ayrıca kesinlikle fark var. XGA ların kalitesi baya iyi.
  • http://www.xenarcdirect.com/

    ilk sayfadaki fiyata bakın
  • merhabalar... ben bu dev ekran için bir yıl önce fresnel lens almıştım plastik olanlardan ozaman denedim şu ters çevirme olayları falan bir kenara kaldırmıştım . Şimdi yeni bir heves geldi ..
    Bu işten anlayan arkadaşlar bu iş için neler gerektiğini maddeler halinde yazarmısınız.
    sony psone lcd yi kullansak nasıl olur bu lcd yi bilgisayara bağlamak için dere mi gerekiyor bu lcd yi herkes demontaj yapabilirmi aleti bozupta yazık etmiyelim bilgilendirirseniz memnun olurum şimdiden teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.