Şimdi Ara

El yapımı arcade joystick

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
9.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KENDi ÇABALARIMIZLA KENDİ İMKANLARIMIZLA ELİMİZDEN GELDİĞİ KADARIYLA BİRSEYLER YAPMAYA ÇALIŞTIK BUNUNLA UGRASIRKEN HEM EĞLENDIK HEMDE ÇABALADIK İŞTE ARCADE JOYSTİCK HEM PC PS3 UYUMLU HEMDE XBOX UYUMLU :) NACİZANE KENDİMİZCE İŞİMİZİ GÖRECEK KADAR YORUMLARINIZA AÇIĞIZ ARKADAŞLAR DAHADA GELİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ :)

PS3-PC İÇİN YAPMIŞ OLDUGUMUZ

X BOX 360 İÇİN YAPMIŞ OLDUGUMUZ

İÇİNİ MERAK EDEN OLUR DIYE SOYLE GOSTEREYIM DEDIM :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 022Y -- 2 Haziran 2016; 3:03:44 >

• DehşetüLVahşet Olmuş :)
  • tşk ederım :)
  • Süper!
  • bu iki gif şu anki halimi anlatmaya yetiyo
  • Bir dönem biz de uğraşmıştık. Çok harika tuşlar satan firmalar bulduk. Zorluk çıkarmışlardı. TR kargo için.
    Sonra gidip 2.el çıkma almıştık :/

Cidden bu işi TR de yapan çook çok az insan var. Logitech in Microsoft un böyle ürünleri piyasada yok. Güzel bir kasa tasarımı ile harika satış yapabilirsiniz.
    Bir düşünün derim ;)

Danteller çok iyi bu arada
  • offf mükemmel bişey olmuş bunla tekken yada metal slug oynadığını düşünsene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gayet güzel olmuş ne king of fighters oynanır bunda üfff :D
  • DANTELLER ICIN TŞK EDERIM BU ARADA :D EVET TR BUNU YAPAN INSAN ÇOK AZ AMA YAPALIM DEDIK BULDUK BIZ PARÇALARI KENDI ÇABALARIMIZLA UZUN ARAŞTIRMALAR SONUCUNDA ASLINDA TALEP FELAN OLSA YAPABILIRIZ YANI AKLIMIZDANDA GECMIYOR DEGIL DAHA IYI BIR TASARIMDA YAPABILIRZ ÖLÇÜLERİ SUPER SF ICIN ORJİNAL FIRMANIN ARCADE JOİSTİCK ' LERINDEN ESINLENEREK YAPTIK TUS DIZILISLERINI VS. O SARI OLAN ARCADE JOİSTİCK TOKYODAN SPARISLE PARÇALARI GELDI KIRMIZI OLAN TAMAMEN TR DEN ALINDI PARÇALARI TABI ALIŞKANLIK BIZ SU ESKI ATARI SALONLARINDA ALIŞMIŞ OLDUGUMUZ SERT JOİSTİCK LER VAR ONLAR BAZILRI ICIN DAHA IYI ALIŞKANLIK DURUMUNDAN DOLAYI AMA BAKALIM DAHA IYI BIR TASARIM USTUNDE ÇALIŞIYORUZ ÇOK DAHA IYI BIRSEYLE ÇIKABILIRIZ KARSINIZA YAKIN ZAMANDA YORUMLAR ICIN TŞK EDERIM BU ARADA ARKADAŞLAR =)))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 022Y -- 26 Kasım 2010; 21:46:43 >
  • süper süper süper..ellerinize sağlık..
  • Güzel bir çalışma olmuş. Ahşap yerine pleksi kasa kullansaydınız daha güzel bir görüntü elde edebileceğinizi düşünüyorum.

JOİSTİCK yazılmaz, joystick yazılır. Bu da ingilizcedeki joy ve stick kelimelerinden gelir. Joy haz ve keyif demektir stick ise sopa, kol anlamına gelir. Ayrıca ingilizcede büyük i harfinde nokta yoktur. "i = I"
  • huha vallah korkulur sizde şahane
  • çok tşk ederım arkadaşlar yorumlarınızdan dolayı begenmenıze çok sevındım bu bana dahada haz verdı sımdı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 022Y -- 27 Kasım 2010; 1:11:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 022Y

Güzel bir çalışma olmuş. Ahşap yerine pleksi kasa kullansaydınız daha güzel bir görüntü elde edebileceğinizi düşünüyorum.

JOİSTİCK yazılmaz, joystick yazılır. Bu da ingilizcedeki joy ve stick kelimelerinden gelir. Joy haz ve keyif demektir stick ise sopa, kol anlamına gelir. Ayrıca ingilizcede büyük i harfinde nokta yoktur. "i = I"

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Tamam tşk ederım arkadaşım heyecandan yanlıs yazmışım aceleye gelmış :) duzeltırım uyardıgın ıcın tşk ederım :)

sağ üstte alıntı diye bi tık var ona şeyedersen daha az uğraşırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: ata326

Güzel bir çalışma olmuş. Ahşap yerine pleksi kasa kullansaydınız daha güzel bir görüntü elde edebileceğinizi düşünüyorum.

Uyarın için tşk ederım heyecandan olacak ve aceleden :) düzelttim :) saolasın begenmene çok sevındım :)

• süper
  • değişik
  • tebrikler harika bir iş çıkarmışsınız...
  • süper olmuş elinize sağlık
  • dedıdım gıbı elımızden gelenın en ıyısını yapmaya çalıştık :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.