Şimdi Ara

El terlemesi.. BIKTIM!1!!11!!1t

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazın gelmesiyle daha da arttı, iki gündür hoşafa döndüm. Hergün soğuk suda duş alıyorum, ince giyiyorum fakat fayda etmiyor. Evvelden beri var fakat iyice arttı. Önceden çorap giyince bi nebze olsun azalıyordu. Şimdi o da fayda etmiyor. Bimden aldığım vantilatör bile fayda etmiyor. Hayattan bezdim resmen bu nedir ya. Geçici çözüm falan yokmu ameliyat dışında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C Vitamine -- 29 Haziran 2013; 4:26:08 >

• Hep el arabasına binmekten oluyo bunlar.
  • Bıktıysan bence ayrılmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ours Is The Fury

Hep el arabasına binmekten oluyo bunlar.

Sen çok bindin heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: C Vitamine

quote:

Sen çok bindin heralde

• quote:

quote:

Sen çok bindin heralde

Ooo manyak laf manyak laf

Edit: Alttakiyle ayni anda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jens Lehmann -- 29 Haziran 2013; 4:37:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Sen çok bindin heralde

Yav he he

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genetik bir sorun, bende de var şuan terden klavye fare hepsi kir pas içinde. Koltuk altından bir ameliyatı va,r kesin çözüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Genetik bir sorun, bende de var şuan terden klavye fare hepsi kir pas içinde. Koltuk altından bir ameliyatı va,r kesin çözüm.
    @khanjui
    En azından kısa süreli çözümler üretemezmiyiz? Önceden leğene buzlu su dolduruyordum, ayaklarım serinliyordu, elime de vantilatör nişanlıyordum. Yarın tekrar başlayacağım.
  • Hem el hem de ayaklarim terliyor benimde.doktor bi krem vermisti gece yatmadan önce sürüyorsun fakat hic ise yaramamisti.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkayvural

Hem el hem de ayaklarim terliyor benimde.doktor bi krem vermisti gece yatmadan önce sürüyorsun fakat hic ise yaramamisti.

Krem iyice azdırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

quote:

quote:

Sen çok bindin heralde

Ooo manyak laf manyak laf

Edit: Alttakiyle ayni anda

kanka o nasıl lafdı öyle ben bir abdest alayım en iyisi

• Oh be sonunda takip bu dertle ugrasiyorum kac aydir

• Bir çok sebepten kaynaklanabildiği gibi bir çok çözüm yöntemide var. El ve ayak terlemesi aynı anda oluyorsa doktora gitmeni öneririm. Kaynaklandığı sebep troidde olabilir kan değerlerindende olabilir veya psikolojikte olabilir. Kısa kolay yoldan çözümü yokturhttp://forum.donanimhaber.com/m_24634835/mpage_4/f_/key_el+terlemesi//tm.htm#76598290 bu konuya bakmanı tavsiye ederim.
  • PC başı için şöyle bir çözüm sunabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Bunun İçin Üye Oldum

Bir çok sebepten kaynaklanabildiği gibi bir çok çözüm yöntemide var. El ve ayak terlemesi aynı anda oluyorsa doktora gitmeni öneririm. Kaynaklandığı sebep troidde olabilir kan değerlerindende olabilir veya psikolojikte olabilir. Kısa kolay yoldan çözümü yokturhttp://forum.donanimhaber.com/m_24634835/mpage_4/f_/key_el+terlemesi//tm.htm#76598290 bu konuya bakmanı tavsiye ederim.

Muhtemelen psikolojik hocam. Online oyunlarda maç kaybederken artıyor bilhassa. Hani çorap giyince düzeliyor demiştim ya, çıkarınca da aniden başlıyor. Ya da pc de rutin birşey yapıyorum bi bakıyorumki fareyi geçtim masa bile vıcık vıcık olmuş. Heyecanlanınca da artıyor. Ya da şöyle söyleyeyim. Telefondan geziniyorum. Elim terlemedi henüz. Aklıma geliyor hiç terlemedi bugün diye, sonrası malum.

• Geçici bir çözüm olsa da, kullanan arkadaşlarım çok memnun;

http://www.tereson.co/?gclid=CP3i84GsiLgCFcFV3godxWcAjw
  • yukarı
  • beyler anksiyete bozukluğu denen şeyi araştırın hem el hem ayak terliyosa sıkıntı olabilir
  • bende de öyle bilgisayar kullanırken antibakteriyel eldivenler kullanıyorum 3 tane var hatta ama ortamlarda çok kötü bir şey bu sorun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.