Şimdi Ara

EL KOL TİTREMESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
16.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Solitare

aynı soru bende de var kansızlık var mı diye 2 ay önce kan testi yaptırmıştım herşey normal değerinde..
    ama uyusukluk halsizlik üzerimden geçmiyor , ama mesela bi halı saha maçı oldugundan hayvan gibi koşuyorum oynuyorum..ama normal hayatta hep üşengeç ve halsizim yorgunum su anda öyleyim.dün 1de yattım bugun 10da kalktım 9 saat uyku yetmedi mi de ben böyle halsiz hissediyorum kendimi ya ? el titremesi de ben 2-3 yıldır var aslında rahatsız olmuyorum ama gören çok heyecanlı biri sanıcak heyecanlı falan da değilim..24 saat titriyor ellerim.mesela bi yeri işaret ederken ya da kalem tutarken oluyor..

arkadaşlar bi kalem alın elinize ya da bi yeri işaret ediyormuş gibi yapın acaba titremeden tutabiliyor musunuz merak ediyorumcevap verirseniz sevinirim hiç titremiyor mu eliniz ?

Yok Hocam Titremiyor

• zorlanıyosun be kardeşim ondan, kaldıramıosun bende ağırlık kaldırıom bişey yok.Mesela yapamayacığı bişey kaldırıom kasıo ve titriyo çok fena..
    Hani şahin 180 giderken titrer heryeri patlıcak gibi olur, aynı mesele

Orjinalden alıntı: barracuda54

vücut geliştirmeye yeni başlayan kişilerdede oluyor korkacak bir şey yok. kasılma oluyor hızlıca :) kasların gelişiyor

Yeni başlayanlar demsek ona

Nikon D300/\Nikkor 18-70AFS-DX/\Nikkor 50mm/\Sigma 70-300/\Cosina 100mm 1:1 Macro/\SB-800
    93" Honda Civic 1.6si---Kocaeli Üniversitesi Gazetecilik
    Huawei Ideos X5<>Nikon d80<>Fujifilm s2950<>HP dv6-3100et
    YENİ NESİL OTOMOBİL PROGRAMI YAKINDA SİZLERLE
  • bu ttremeye karşı ilaç ı varmıdır acaba benım kardeşim de çok titriyor bir yardımcı olun yaa
  • benımde ellerim fazla titriyor guatr belirtilerine bakdımda nerdeyse butun belirtiler var en yakın zamanda doktora gideyim en iyisi
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.