Şimdi Ara

EL İNSAF, DİPLOMA NOTU 100! (YÖK ATLAS SS'Lİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
4
Favori
10.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fiziğin zor gelmesinin sebebi belki de temel mantığını kavrayamamış olman olabilir güzel arkadaşım. Söylemlerinden eşit ağırlık veya sözel öğrencisi olduğun çıkarımında bulunarak şöyle söylemek istiyorum. Ayt fizik dersin yok, altı üstü tyt fizik çözeceksin, 3 formül bile ezberlemen gerekmeyecek. Peki her öğrencinin zorunlu olarak gördüğü 12.sınıf edebiyat müfredatında gerçekten sadece "3 ezber 5 şair" mi var? Diyelim ki öyle, sen bu cümlenle edebiyatın ezberden geçtiğini kabul etmiş oluyorsun. Peki ezberlenen bir şeyin kalıcılığı ne kadar olur sana soruyorum? Kalıcılığı olmayan bir dersin yazılısının olmasına ne gerek var peki? Bu mantıkla ders kitapları eğer edebiyat yazılısına girecek olsa kaç puan alırdı sence? Evvet güzel dostum doğru bildin tam puan alırdı! İnsan ders kitabı veya çekmece değildir. İçine koy yeri geldiğinde aynen çıkartsın koysun önüne öyle mi? O zaman neden beyin taşıyor ki bu insanlar, gitsinler ders kitabı koysunlar beyinlerinin yerine.

Çok şükür bugün de terbiyemizi bozmadık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DHTürkMan D kullanıcısına yanıt
    Hayır mf yim,.İlk yazdığın cümleyi okursan çıkan anlam bu değil. İlk yazdığın cümlede biz edebiyatı zor yapıyoruz mf ler kolay derslerden puan alıp obp yükseltiyor gibi bir anlam var ya da ben yanlış anladım bu aralar kafam dağınık kusura bakma.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sirf bunun gibi ``yazacagim seyler beni 1 kere suresiz banlatti tekrar yazmayayim desem daha iyi `` yuzunden 1 yilim gitti tekrar mezuna kaldim gene 3-4 k geriye atti zor bela yerlestim umarim bunun gibi tipler benden ders notu vs ister de Ben de bir guzel orta parmak gosteririm 100 ne be vicdansiz bunlara tusda gereken cevap verilecek rahat olun

• Hayat adi degil calısmamız lazım her şeye rağmen ki bu adaletsizlikleri diger nesillerde yaşamaşın.

• Ve daha nice göremediklerimiz.

Bu sistem nasıl düzeltilecek?Geçen sene ve bu sene obp etkinliği yapıldı ancak hiçbir şey yapılmadı,yapılan tek şey saçma sapan bir sistemi olan ''YKS'' yi başımıza bela ettiler.Obp den kurtulalım derken obp nin daha da etkili olduğu bir sistem geldi.
    Biz düzelsin isterken yapılanlara bir bakın.

Bunun çaresi ne olacak,kim bizlere yardım edecek,lisede saçma sapan durumlar yüzünden puanlarımızı yükseltemeyip, haksızlarla mücadele ederken bu ve bunlar gibi insanlar kolay yolla sistemin içinden geçsin

Gelecek olarak görülen biz öğrencilerin bu durumla başa çıkmaya çalışırken,bizleri düşünen birileri gerçekten yok mu?

Her geçen gün bu ülke ilgili umudumu yitiriyorum.

Yazık...

• Bu sadece bildiğimiz. Bu kız sonuncu olmadan girseydi nerden bilecektik? “Ben o kadar 90 yaptım 4 sene yatanlar laf yapmasın” diyenler buna e diyecek? Kim bilir kaç kişi var 100 obp yapan.

• Iğdır mı şu bilmem kaç tane TEOG birincilerinin çıktığı yerler değil mi?. Neyse siyasi yazmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i will survive -- 1 Ocak 2019; 22:47:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmen parayla puan satılıyor ülkede. Allah bilir bu okulda diploma notu 100 olan kaç kişi daha vardır. Kaldırın arkadaşım şu obp saçmalığını. Üniye yerleşip tekrar sınava girenlerden biraz puan kırılsın yeter. Okul sınavlarında kimse aynı şartlarda değerlendirilmezken nasıl bu kadar önemli bir sınavda belirleyici bir etken olarak hala obp var.

• Hassasiyet gösterdiğiniz için teşekkür ederim, işe yarar mı bilinmez fakat gerekli yerlere şikayette bulundum durumu anlattım. Farkındalık oluşturulması gerekiyor, mesele OBP değil.. Mesele gözlerimizin içine baka baka bizle dalga geçmeleri..

Bu arada yanlış anlaşılmadan dolayı konu altında (edebiyat not puanı) mevzusundan tartışma olmuş. Ricam burada yukarıdaki konuya odaklanmamız. Herkese selamlar.

İyi forumlar.

• Yazılı zorlukları 81 ilde aynı mı hayır adaletsizlik oluyor mu evet hanım kızımız basmış parayı almış obp yi bizim gibi notun femtogramla verildiği yerlerde de haksızlığın daniskası oluyor.
    ADALETSİZLİKTİR KUL HAKKIDIR HARAM ZIKKIM OLSUN ADALETİ ÇAĞIRIYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgill -- 1 Ocak 2019; 23:14:43 >
  • Ulan edebiyatçı bize konuyu işlemeden 20 sayfa ödev veriyordu 3 gün sonra yapın gelin diyordu. Her sınav haftası için 1 2 hafta önceden program yapardım tüm defteri ezberleyebilmek için 6 7 maddeden bir maddeyi eksik Yazdık mı hemen puan kırıyorlardi. Yazıklar olsun, yazıklar olsun. Yaşadıklarımi tekrar hatırladım yine sinirlerim oynadı. Bunlar yuzunden şimdi bu dertleri çekiyorum ulan ben. Sınava hazırlanacağima gidip edebiyatta, ingilizce de ödev diye verdigi konuyu anlatmak için slayt yapmakla uğraşıyordum saçma sapan performanslarla uğraşıyordum. Yazıklar olsun...

• Bu arkadasin obpsi 85ten asagi olsaydi birakin Amasya tipi Kars tipi bile kazanamiyor.Dusunun dişe gidecekken tıpa gitmis bile olabilir.Yani resmen obpsi ile meslek degistirmis bile denilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 1 Ocak 2019; 23:30:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıl boyunca hiç bir sınavda hata yapmayan kız yksde yanlış yapmış. Yazık heycanlanmıştır kızcağız gitmeyin fazla üstüne.

• Obp ile tıp gelmis, yoksa imkansiz..

• nightbot99. kullanıcısına yanıt
    Gördüğüm en iyi yorumdu hocam.

• nightbot99. kullanıcısına yanıt
    Gördüğüm en iyi yorumdu hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yoğurtlu Ayran

Ben de 77 obp ile hesap yapayım :D

Insan utanır be yaparken, param olsa da böyle şerefsiz olsam da hocam 99,8 'de bırakın da anlaşılmasın derdim ahhahahahha
    2015te aynı ortalama ile fen lisesi mağdurlarındandım. o kadar atmayıp ileri gitse istediğim yerdeydim şuan. obp saçmalığı kaldırılmalıdır. okul birincimizin bile 94-95i vardı oda numunelik, o kızı dahi geri atmıştı yaptığı dereceden

• Kızla ham puanlarımız aynı şansa bak tam çıldırmalık.İkimizde 17k yız beni almış obp 22500 e atmış kızı almış 14900 aynı sıralama yapmışız arada 8k fark var neredeyse ...
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1FDD1EB83 -- 17 Şubat 2019; 8:6:32 >
  • Krdş Türkiye bura ne beklion 71 obp ile hesap yapıyoruz bizde hatta kırık ama o benim hatam o ayri mesele

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.