Şimdi Ara

EL İNSAF, DİPLOMA NOTU 100! (YÖK ATLAS SS'Lİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
4
Favori
10.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birkaç gündür netler,sıralamalar,ders başarıları vs için inceleme yapmak üzere girdiğim YÖK ATLAS'ta Amasya Tıp'tan ilginç bir detay gözüme çarptı.

Arkadaşımız, Iğdır'da özel bir Anadolu lisesinden mezun olmuş, Amasya Tıp'a son sırada yerleşmiş ve ne hikmetse 4 senedir tüm derslerde tüm dönemlerde tüm sınavlarından ve sözlü/performanslardan 100 almış tek bir fire dahi vermemiş..

Matematiksel ya da mantıksal olarak bir açıklaması yok olamaz. Gerekli kurumlar bu tarz yerleri denetlemediği sürece bu gibi fiyaskolar devam edecek. Bu sene temel liseler kapanıyor ama bu çare değil, çare DENETİM..

Diploma puanları 100 olmasın, birileri kayırılmasın. OBP'ler denetlensin.

EL İNSAF, DİPLOMA NOTU 100! (YÖK ATLAS SS'Lİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribas0 -- 1 Ocak 2019; 20:24:35 >

• Çok güzel olmuş.O 100'leri sisteme giren hocasından müdürüne kadar hepsinin eline sağlık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkımı asla helal etmiyorum. Şu iğrenç sistemden bir an önce kurtulmak şart oldu.
  • Biz de edebiyattan 70 alınca sevinelim. Kaldırın arkadaşım sayısalcılardan edebiyat yazılısını!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHTürkMan -- 1 Ocak 2019; 21:44:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de 77 obp ile hesap yapayım :D

Insan utanır be yaparken, param olsa da böyle şerefsiz olsam da hocam 99,8 'de bırakın da anlaşılmasın derdim ahhahahahha

• emeğimle hakkımla 90 ortalama kastımcılar bu ve bunun gibi birçok örneği sağduyulu düşünemiyor maalesef

• söylenecek çok şey var ama banlanmak istemiyorum. yazık...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kendi ogrencilerini yem eden kurum Meb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 93 ortalamam ben de kaldırılması tarafındayım ya da etkisi azaltılsın

• Özel okullar olduğu sürece bu rezalet devam edecek, bir yer kazanamayan özele yazılıyor şişirilmiş notlarla mezun oluyor.
  • 2012 mezunuyum 91.49 ile 230 kişilik okulda 8. olmuştum. Yeni nesilin notlar oldukça hormonlu

• + ya babaa hüsamettin hoca bugün sözlüme 95 vereceğini söyledi
    - olur mu hiç öyle şey canım kızım yarın arar konuşurum ben

• kimi kime şikayet ediyosunuz. onlar farkında degil mi adaletsizliğin? bal gibi de farkındalar. parayla dönüyor bu işler o yüzden sistemin düzeltilmesi çok zor

• Kendim de bu yıl özel bir liseden mezun olacak biri olarak temel liselerin kapanmasının bir şeyi değiştireceğini sanmıyorum. Temel liseler kapanır yerine başka bir şey açılır. Al birini vur ötekini demekle yetiniriz. Bu ülkede özel okul ve temel liselerin artık iyice ticarete dönen eğitimdeki sermayeye katkısı yadsınamaz. Bundan hem okul sahipleri hem öğrenciler hem de ÖSYM büyük kar ediyor. Adamlar işlerine gelen, kendilerine para kazandıran bir sektörün kökünü niçin kazısın ki?
  • Yoğurtlu Ayran kullanıcısına yanıt
    Edebiyattan 100 alınca seviniyoruz. Sayısallar da edebiyat yazılısı olmasın!!! diyor arkadaş.
    Sanki biz puanları havadan alıyormuşuz gibi. Bilmiyor ki fiziğin o zorlandığı edebiuattan ne kadar zor olduğunu burda sallıyor işte.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sen nereye girdin hocam bu arada sana katılıyorum obp konusunda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.