Şimdi Ara

El ile Hotbird Yönü Bulmak Mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Turksat 4a ya çevrili bir çanak var o yönü baz alarak hotbird ayarını kabaca tarif edecek birisi varmı acaba? Yani Türksat 4a ya göre Hotbird nerde kalıyor nereye bakıyor açısı kabaca 4a ya göre yukarıda mı aşağıda mı bi yardımcı olurmusunuz arkdaşlar. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hotbirt ayarlanir lnb saat yonunde 5i gosterecek sekilde cevir, canagin arkasina gec 29 cm saĝa cevir,bunu ayarlarken gozun tvde olmali sinyali yakalamak icin,ayarken bu frekansalar uzerinden ayarla;12520 V 27500,10815 H 27500 .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çanağın arkasına geçip 29° sağa ve biraz aşağı çevirmen lazım ama uyduların öyle kolay bulunmadığını ve hele hele bu ilk sefer ise oldukça stres yaşayacağını bil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler cevaplarınız için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be 2. çanak yoktu spice platinumu bu şekilde izleyebiliyordum 10-12 sene önce hiç ölçmedim kaç cm sağa çevirilir ama tak buluyordum :((

• Sinyali takip ettikten sonra tv den bulursun ben tv den takip ederek buldum :) sinyal bulucu alacak halimiz yok bi kaç uydu için :)

Sırası ile

Azerspace 46E Türksat 42E Arabsat 26E Astra 19E Hotbird 13E Eutelsat 7E Sirius 5E

Uyduları ayarlı bende hepsinide tvden bakarak sinyallerini buldum hiç bir sıkıntı da yok. Kafaya göre çevirmekle bulamazsın yalnız bilgin olsun.

• http://www.dishpointer.com/
    buradan kabaca yönünü tayin edebilirsin. ya da çevrene bakarsan hotbird olanları anlarsın zaten.

ince ayar içinde tv den bakarak yaparsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Fonksiyon Şuan Uygun Değil!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.