Kimse skor taraftarısın gibisinden laflar etmesin geçen sene kümeye oynarken maça gidip bağıranlardanım.4-2 kazandığımız ts maçı sonrası bir konuya necati yine dünyaları kaçırdı sonraki maçlarda başımı ağrıyabilir yazmıştım 1 maç bile sürmedi. Takımının büyük çoğu sorunlu ama melo-selçuk ikilisinin üstün gayreti bir şekilde topu rakit sahaya götürüyor ya sonra ? el freni necati araya giriyor.Kaçırdıkları yetmiyormuş gibi heba ettiği ataklara ne demeli? Adam boş alana kaçmıyor,bire birde rakibi çalımlamak yerine kendini yere atıyor.
Daha acımasız yorum da bulunayım,bu takımın ilk onbirine transfer yap denilse, stoper,sol bek,sol kanat,sağ kanat,forvet,forvet alırım.Takımı kurtarmaya Sabri giriyor abi ne diyeyim
Necati de bir Semih Şentürk değil şimdi
Bursadan pinto ve serdar aziz alınmalı. Ama çalar gibi değil adam gibi alınsın. sonra sercanın , selçukun ahları burs ve ts taraftarının hepsi burnumuzdan geliyor.
elmander bile dayanamadı sonunda...
Takımın en sakini Elmander'i bile çıldırttıysa bişey vardır. Fatih Terim bunda ne buluyor ben hâlâ çözemedim.
ne diyelim sana necati ?? adam utanmadan bide şov peşinde 90+3'te röveşata yapmaya çalışan adamdan ne bekliyosun
DEFOL GİT NECATİ DEFOL GİT NECATİİİİİİİİİİİİİİİİ
Başka bir konuda da yazdım, Baros 65'ten sonra girdi yani 25dakika oynadı.
Necati 90 dakika oynadı.
Necati Baroş'un girdiğinin yarı pozisyonuna girememiştir. Adam defansı yıpratıyor defans arkası koşu yapıyor, Elmander'le daha iyi anlaşıyor. Bugün bazı topları kontrol edememiş, ofsayta düşmüş olabilir ama bunlar hep oynamadığından dolayı. Düzenli oynuyor olsa bugün 1-2 sini gole çevirirdi gelen topların.
Necati uyuyor yahu. Defans yerleşmemiş araya koşacağına yürüyor. Elmanderi bile çıldırttı, ben ekran başında delirdim, Elmander nasıl delirmesin zaten. Fatih Terim bizim göremediğimiz ne görüyor Elmander-Necati ikilisinde ? Elmander'in performansını bile düşürdü adam
necatiyle emreyle sabeiyle aydınla olacak iş değil bunlar, gazı aldımı iyi gidiyolar ama gaz kaçınca gerisi gelmiyor. semih te semih diye övdüler durdular, adam playofflarda yaktı takımı. bugun de yakıyodu da hakem sağolsun ilk yarıda devam dediği pozisyonun aynısına 2. yarıda devam demeye cesaret edemedi.
Her yerde yazdım yine yazıyorum; bu takımın şuanki durumuna göre birinci forveti Baros, ikinci forveti Elmander'dir. Elmander ikinci forvetlik görevini çok iyi yapıyor, basıyor ediyor tek top oynuyor oynamaya çalışıyor çabalıyor. Baros ise eski Baros değil, güçlü değil, ayakta kalması zor ama Necati gibi bir yerlerini kaldırmaya üşenmiyor, bu haliyle bir sürü pozisyona giriyor. Ben de eski Baros gibi birini isterdim ama takımda öyle biri olmadığı için maçlara mecburen Baros-Elmander olarak çıkmalıyız ama anlayana...
Anlamadığım bu takım neden ceza sahası önüne geldikten sonra dikine gitmezde paralel paslarla topu öldürür sürekli maalesef forvetlerimizde beceriksiz hızlı pozisyon yaratamıyoruz anca kanatlara verecen orta açacaklarda bizimkilere denk gelirse vuracaklar o sırada eksik defans çoktan toplanmış oluyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme