Merhabalar Elimde Kabarmış Bir Deri Var Nedenini Biliyorum Araştırma Yaptım Yaklaşık Olarak 2 Senedir Benle Kalıyor. Nedeni İse Mouse'yi Kullanırken Derinin Damarlarının Sıkışması Nasır Diye Biliyordum Ama Bugun Eczaneye Gittigimde Ordaki Kişi Bana Nasır olmadını Soyledi Resminide Atıcam Simdi Ben Kabarık olan Yeri Zeminle Temas Ettirmiyorum ama bunun kırmızılıgı gitti 2 Aydır Kabarık kaldı İşte Bana Bi Yardımcı olurmusunuz Krem yada Önerisi Olan Varsa
quote:
Orijinalden alıntı: WoLFLyCris12
Merhabalar Elimde Kabarmış Bir Deri Var Nedenini Biliyorum Araştırma Yaptım Yaklaşık Olarak 2 Senedir Benle Kalıyor. Nedeni İse Mouse'yi Kullanırken Derinin Damarlarının Sıkışması Nasır Diye Biliyordum Ama Bugun Eczaneye Gittigimde Ordaki Kişi Bana Nasır olmadını Soyledi Resminide Atıcam Simdi Ben Kabarık olan Yeri Zeminle Temas Ettirmiyorum ama bunun kırmızılıgı gitti 2 Aydır Kabarık kaldı İşte Bana Bi Yardımcı olurmusunuz Krem yada Önerisi Olan Varsa
BENDEDE VAR
Kardeşim doktora git. Bileğin kaç ay şiş forumda konu açıyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: sysrap96
Kardeşim doktora git. Bileğin kaç ay şiş forumda konu açıyorsun.
Gittim Zaten Araştırmadan Niye Acıyım Nasır Degil Dedi Birşey Yapmadı
quote:
Orijinalden alıntı: christopher smith
quote:
Orijinalden alıntı: WoLFLyCris12
BENDEDE VAR
Dostum sonradan O Başka Bir Hastalıga Dönüşüyormuş onları Yoketmeye Çalışsak iyi olur