Şimdi Ara

El Bilegimdeki Garip Şişlik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Elimde Kabarmış Bir Deri Var Nedenini Biliyorum Araştırma Yaptım Yaklaşık Olarak 2 Senedir Benle Kalıyor.
    Nedeni İse Mouse'yi Kullanırken Derinin Damarlarının Sıkışması Nasır Diye Biliyordum Ama Bugun Eczaneye Gittigimde Ordaki Kişi Bana Nasır olmadını Soyledi
    Resminide Atıcam Simdi Ben Kabarık olan Yeri Zeminle Temas Ettirmiyorum ama bunun kırmızılıgı gitti 2 Aydır Kabarık kaldı İşte Bana Bi Yardımcı olurmusunuz Krem yada Önerisi Olan Varsa

• quote:

Orijinalden alıntı: WoLFLyCris12

Merhabalar Elimde Kabarmış Bir Deri Var Nedenini Biliyorum Araştırma Yaptım Yaklaşık Olarak 2 Senedir Benle Kalıyor.
    Nedeni İse Mouse'yi Kullanırken Derinin Damarlarının Sıkışması Nasır Diye Biliyordum Ama Bugun Eczaneye Gittigimde Ordaki Kişi Bana Nasır olmadını Soyledi
    Resminide Atıcam Simdi Ben Kabarık olan Yeri Zeminle Temas Ettirmiyorum ama bunun kırmızılıgı gitti 2 Aydır Kabarık kaldı İşte Bana Bi Yardımcı olurmusunuz Krem yada Önerisi Olan Varsa

BENDEDE VAR

• Kardeşim doktora git. Bileğin kaç ay şiş forumda konu açıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sysrap96

Kardeşim doktora git. Bileğin kaç ay şiş forumda konu açıyorsun.

Gittim Zaten Araştırmadan Niye Acıyım
    Nasır Degil Dedi Birşey Yapmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: christopher smith

quote:

Orijinalden alıntı: WoLFLyCris12

Merhabalar Elimde Kabarmış Bir Deri Var Nedenini Biliyorum Araştırma Yaptım Yaklaşık Olarak 2 Senedir Benle Kalıyor.

BENDEDE VAR

Dostum sonradan O Başka Bir Hastalıga Dönüşüyormuş onları Yoketmeye Çalışsak iyi olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dikiş yerimden hafif kan geliyo
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.