Şimdi Ara

'' EKSTREM 7 GÜNDE TYT SAYISAL ''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
4
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kamp kitaplarına şüpheli yaklaşıyordum ama Ümit Can hocamın tavsiyesi ile bu kitabı aldım.

Yarından itibaren çözmeye başlayacağım. Kitapçıklardaki soru sayıları fazla. Günde 1 kitapçık bitiremeyeceğim gibi duruyor o yüzden kitapçıklar bittikçe yazacağım.

'' EKSTREM 7 GÜNDE TYT SAYISAL ''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver Temren -- 9 Nisan 2021; 18:0:51 >

• rez

• kolay gelsin hocam takipteyim
  • takipteyim
  • İki günde 127 mat 87 fizik 90 biyoloji olmak üzere toplam 304 soruyu çözmeye çalışarak ilk kitapçığı bitirdim. Matematik soruları genel olarak orta düzeydi. İlk 60 sorudan sonra zorlanmaya başladım.

Fizik ve biyoloji soruları yorum ağırlıklıydı. Fizikte ilk defa gördüğüm birkaç soru tarzıyla karşılaştım. Uzunz paragraf tarzında sorular vardı. Asıl beni şaşırtan noktaya geleyim.
    Biyoloji sorularını aşırı beğendim. Biraz değil baya zorladı beni. Endemik biyolojide çözdüğüm sorulara çok benziyordu. Uzun zamandır soru sormadığım biyoloji hocama yapamadığım soruları gönderdikten sonra galiba neden soru sormuyorsun dediğine pişman ettim .

PS: Biyoloji kısmındakç öncüllü soruların şıklarını yazan hocamıza burdan selam olsun. İyi iş çıkarmış, sanki aklımı okumuş şıklardan gitmekte zorlandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver Temren -- 28 Ocak 2021; 18:56:10 >

• hocam naptin gelince yazsana merak ettim
  • cengabby kullanıcısına yanıt

Net anlamında bir değişiklik yaşamadım. Soruları güzel ve sağlamdı. Çözülür ama gerekli de değilmiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 3 Saat AYT Matematik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.