Şimdi Ara

Ekspertiz mi yetkili servis mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın beğendiğim aracı sizce hangisine götürmeliyim? Hangisi daha güvelinir?(tanıdığım bir usta yok, izmirdeyim)

En çok önemsediğim şey aracın kilometresinin orijinal olup olmaması durumu bunu gözönünde bulundurarak sizce hangisine götürmeliyim? Aracın kilometresine kesinlikle güvenmek istiyorum.

''Ömür dediğin üç gündür; dün geldi geçti, yarın meçhuldür. O halde ömür dediğin bir gündür; o da bugündür".
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

Yetkili servis daha güvenilir ama hepsi expertizi yapmıyor.

cevabınız için teşekkürler.

bunu nasıl anlayabilirim? birde ne kadar ücret talep ederler sizce?
    O VARSA SORUN YOK """";)
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitece06.

2side yanılabiliyor bence 2 servise göster aracının fiyatı pahalı ise
    ortalama 150 200tl diyenler var ekspertız ise 70tl ama güvenilirlik az

yok hocam 15 bin düzeyinde 2002 aracı. sizce servise götürmeli miyi m ekspertiz yeterli midir?
    burda 50 liraya rapor çıkartıyorlar, orada bilemem tabii. boya ve performans ölçüyorlar. performans ölçümünden de km tahmin edilebilir.

Orijinalden alıntı: hay2010

km muayene sorgusundan (5664) ve eğer yetkili serviste bakım olmuşsa az çok tahmin edilir.
    hiçbir yer kesin bir şey söyleyemez o konuyla ilgili. koltuklara, pedallara, vitese bakarak tahmin edilebilir azçok.
    servisler pek bakmaz yalnız. bursa'da bakmıyorlar mesela. yasakmış, neden bilmiyorum.
    burda 50 liraya rapor çıkartıyorlar, orada bilemem tabii. boya ve performans ölçüyorlar. performans ölçümünden de km tahmin edilebilir.

hocam 5664 e gönderdim fakat aracın muayene tarihi - km bilgileri gelmedi1 adet hasarı mevcut çarpma diyor ama fiyatta yazmıyor.muayene tarihi-km yi nasıl anlayabilirim başka?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toksikoman

quote:

Orijinalden alıntı: umitece06.

2side yanılabiliyor bence 2 servise göster aracının fiyatı pahalı ise
    ortalama 150 200tl diyenler var ekspertız ise 70tl ama güvenilirlik az

yok hocam 15 bin düzeyinde 2002 aracı. sizce servise götürmeli miyi m ekspertiz yeterli midir?

sana söyle deyim babam zamanında 2006 bi kia almıstı almadan önce ben aracı bosch ekspertize götürdüm bilen vardır ankara erciyes iş yerleri sitesinde neyse o zaman 50 tl baktılar değişen yok 1 parça boyalı dediler aracı aldık sonra bakım servise gittim ki km inik ve on tampon ile ön 2 camurluk değişmiş
    yani ekspertiz bazen yanılıyor ve çamurluk değişimleri anlmıyorlar yada bana denk geldi en temizi 100tl fazla ver yetkili servis baksın hem sonra sıkıntı çıkarsa dava acabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Toksikoman

quote:

km muayene sorgusundan (5664) ve eğer yetkili serviste bakım olmuşsa az çok tahmin edilir.
    hiçbir yer kesin bir şey söyleyemez o konuyla ilgili. koltuklara, pedallara, vitese bakarak tahmin edilebilir azçok.
    servisler pek bakmaz yalnız. bursa'da bakmıyorlar mesela. yasakmış, neden bilmiyorum.

hocam 5664 e gönderdim fakat aracın muayene tarihi - km bilgileri gelmedi1 adet hasarı mevcut çarpma diyor ama fiyatta yazmıyor.muayene tarihi-km yi nasıl anlayabilirim başka?

kardeş sasi numarasını basına S yazıp bosluk bırak yaz sasi numarasını 5664 de gönder garanti sonuç

• quote:

Yetkili servis bile km'sinin oynanıp oynanmadığını bilemez. Misal:

Benim araba aldığımdan beri yetkili servis bakımlıdır. En ufak vida gevşese yetkili servise götürürüm. Dışarı asla götürmem. Benim arabayı yetkili servisten sorgulatsanız size diyecekleri şu:

Bu araba en son 2013 martında 141.000 de servise gelmiş. Bundan önce 2011 aralıkta 130.000 de bakıma gelmiş. Bundan önce de 2010 aralıkta 120.000 de bakıma gelmiş. km'si oynanmış gibi görünmüyor diyecek. Ama daha evvelinden km'si oynanmış.

Son bir kaç kayıda değil, ilk kaydına kadar öğrenmeye çalışın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.