Maalesef normal ayarlarla girelemiyor. Ancak dns ayarlarını değiştirdiyseniz veya vekil sunucu kullanıyorsanız girebiliyorsunuz.
Bence bu sansür işinin çivisi çıktı. İnternetin, televizyonun, radyonun kullanmını tamamen yasaklasınlar bari. Bu nasıl bir yetkidir, hangi çağda yaşıyoruz. Çekin lan elinizi hayatımızdan!!!
Arkadaşlar bana ekşi sözlüğe ve diğer sitelere sorunsuz ve hızlı bir şekilde girebiliceğim dns numaları söyler misiniz?
quote:
Orjinalden alıntı: theadramelech
Maalesef normal ayarlarla girelemiyor. Ancak dns ayarlarını değiştirdiyseniz veya vekil sunucu kullanıyorsanız girebiliyorsunuz.
Bence bu sansür işinin çivisi çıktı. İnternetin, televizyonun, radyonun kullanmını tamamen yasaklasınlar bari. Bu nasıl bir yetkidir, hangi çağda yaşıyoruz. Çekin lan elinizi hayatımızdan!!!
ok
interneti tamamen kapatında siz de kurtulun biz de
open dns adresleri sırasıyla 208.67.222.222 ve 208.67.220.220
hayır siteye girilebiliyor.. hatta emin olmak için tarayıcıya birde youtube nin adresini yazdım belki açmışımdır erişimi diye youtube açmadı site yasaklı sayfası karşıma çıkıyor ama bahsi geçen site açılıyor...
erişim öğle saatlerinde engellenmişti ama ekşi sözlük avukatları insanüstü hızla çalışıp 1 saatte engellemeyi kaldırdı.
quote:
Orjinalden alıntı: maxi909
open dns adresleri sırasıyla 208.67.222.222 ve 208.67.220.220
bunu nereye yazacam ben biraz cahilimde bu konuda yardım edebilir misiniz?
merhaba, dns ayarlarınızı sürekli olarak değiştirmek istemiyorsanız, freeproxy networklerini kullanabilirsiniz.
ktunnel.com <- mesela bu site üzerinden diger sitelere giriş yapabilirsiniz.
günün birinde ktunnel.com kapanırsa, onun yan siteleri var onları kullanaiblirsiniz.
kablo internette bir sorun yok site açılıyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme