Şimdi Ara

Eksisozluk Erişim Engellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Çalışıyor.
  • Maalesef normal ayarlarla girelemiyor. Ancak dns ayarlarını değiştirdiyseniz veya vekil sunucu kullanıyorsanız girebiliyorsunuz.

Bence bu sansür işinin çivisi çıktı. İnternetin, televizyonun, radyonun kullanmını tamamen yasaklasınlar bari. Bu nasıl bir yetkidir, hangi çağda yaşıyoruz. Çekin lan elinizi hayatımızdan!!!
  • Arkadaşlar bana ekşi sözlüğe ve diğer sitelere sorunsuz ve hızlı bir şekilde girebiliceğim dns numaları söyler misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: theadramelech

Maalesef normal ayarlarla girelemiyor. Ancak dns ayarlarını değiştirdiyseniz veya vekil sunucu kullanıyorsanız girebiliyorsunuz.

Bence bu sansür işinin çivisi çıktı. İnternetin, televizyonun, radyonun kullanmını tamamen yasaklasınlar bari. Bu nasıl bir yetkidir, hangi çağda yaşıyoruz. Çekin lan elinizi hayatımızdan!!!

ok
  • interneti tamamen kapatında siz de kurtulun biz de
  • open dns adresleri sırasıyla 208.67.222.222 ve 208.67.220.220
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yerel Disk Z Erişim Engellendi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Demokrasilerde çare tükenmez.

• Engelli siteler için anti sansür diye bir program var onunla sorunsuz çoğu yere giriliyor ayrıca ekşi sözlük nasıl engellenir anlamadım gitti!
  • Bende engelleme yok görünüyor
  • DNS leri değiştirip girebildim yakında girecek site kalmayacak.
  • Bende girebiliyorum ama vaktinde youtube jacker diye birşey yüklemiştim belki ondandır
  • bende hiçbir sorun yok.. ne dns değiştirdim nede başka birşey... acaba adresi ben mi yanlış biliyorum.. birisi yazarmı rica etsem...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

bende hiçbir sorun yok.. ne dns değiştirdim nede başka birşey... acaba adresi ben mi yanlış biliyorum.. birisi yazarmı rica etsem...

http://sozluk.sourtimes.org/
  • hayır siteye girilebiliyor.. hatta emin olmak için tarayıcıya birde youtube nin adresini yazdım belki açmışımdır erişimi diye youtube açmadı site yasaklı sayfası karşıma çıkıyor ama bahsi geçen site açılıyor...
  • erişim öğle saatlerinde engellenmişti ama ekşi sözlük avukatları insanüstü hızla çalışıp 1 saatte engellemeyi kaldırdı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxi909

open dns adresleri sırasıyla 208.67.222.222 ve 208.67.220.220

bunu nereye yazacam ben biraz cahilimde bu konuda yardım edebilir misiniz?
  • merhaba,
    dns ayarlarınızı sürekli olarak değiştirmek istemiyorsanız, freeproxy networklerini kullanabilirsiniz.

ktunnel.com <- mesela bu site üzerinden diger sitelere giriş yapabilirsiniz.

günün birinde ktunnel.com kapanırsa, onun yan siteleri var onları kullanaiblirsiniz.
  • kablo internette bir sorun yok site açılıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.