Bunca emeğin sonu bu mu olmalıydı ? eksisozluğun vefasızlığı ,hakikaten eksiymisarkadaşlar, nerdeyse 3 yıldır eksisozluğe üye olmaya çalıştım.uzun süren bir çaylaklık vs derken sonunda yazar olmuştum. entrylerimde fena değildi beğeniliyordu.karmam falan + lardaydı .geçen gün girmeye çalştığımda 'bunu düşünmemiştik' diye çıkan soğuk bir mesaj.posta kutuma baktım ,bi mail yollamışlar 15 civarında entrim silinmiş.bkz değil falan diye yazmışlar.bana ne bu entryleri düzelt ya da sil tarzı bir uyarı gelmedi. en azından uyarsalardı.ya da tekrar çayak falan yapsalardı. küt diye attılar o hayallerimizde büyüttüğümüz eksiden . yani gerçekten ekşiymiş,vefasızmış. üzüldüm.sizinle paylaşmak istedim.yani sözlükte yazarların güvencesi yok , bir gün atılırsınız haberiniz olmaz...işte böylede harcar kendisine emek verenleri sözlük.yazık.
Ekşide yazar olmak niye bu kadar önemli ? Sosyal statü felan mı kazanıyorsunuz ?
nutellan bitmişse ondan atmışlardır
quote:
Orijinalden alıntı: Thrash Metal
Ekşide yazar olmak niye bu kadar önemli ? Sosyal statü felan mı kazanıyorsunuz ?
Aynen çık dışarı arkadaşların arasında statü kazan
günün birinde hiç bir önemi olmayacak sayfa
quote:
Orijinalden alıntı: dogukan_52
quote:
Orijinalden alıntı: Thrash Metal
Aynen çık dışarı arkadaşların arasında statü kazan
Ağlayacak adam nerdeyse.
ekşi silinebilir
kısfmet
ayrıca ekşi sözlük buluşmasına bir gidersen emin ol iyi ki silmişler dersin:d ehuehue
tipleri görmeniz lazım
Ekşide yazar olmak farklı bişidir sonuçta sözlük yazıyosun,tanımadığın insanlarla bilgi alışverişi,deneyim aktarımlarına katılıyosun.Ben bi keresinde başıma gelen kötü bir olayda bir firmanın müşteri hizmetlerine bunu sözlükte yazıcam demiştim hemen para iadesi yaptılar birde ufak hediye verdiler korkudan.
ya 3 yıldır emek verdiğiniz bi şeyin bir anda yok olması bu. dün gece uykum kaçtı stresten. adam harcamak böyle oluyomuş demek ki .
noktalama işaretlerinden sonra saçma sapan tavırlar takındığın için olabilir. bi boşluk bırakmışın sonrasında, bi öncesinde bırakmışın, bazen hiç bırakmamışın, bazen hem önünde hem sonunda bırakmışsın, bu ne lan böyle! hadi yanlış yapıyosun bari az dengeli olur insan. valla mesajını okurken direk gözüme çarpan bu oldu, okurken çok sinir bozuyor ben olsam ondan banlardım seni direk. ha doğrusu her noktalamadan sonra boşluk bırakmak bu arada...
quote:
Orijinalden alıntı: netrex2
ya 3 yıldır emek verdiğiniz bi şeyin bir anda yok olması bu. dün gece uykum kaçtı stresten. adam harcamak böyle oluyomuş demek ki .
Senin olmayan birşeye emek verdin ve buna mı üzüldün