Şimdi Ara

Eksik sakalı tamamlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 10.sınıfın ortalarından sonra sakalım çıkmaya başladı ama 12. sınıfın başından beri sakalımda herhangi bir kalınlaşma yani eksik gözüken yerlerdeki kılların kalınlaşma durumu olmuyor. Şuanda üniversite 1. sınıftayım. Aynada dikkatle bakınca eksik yerlerde kılların çıktığını görüyorum ama hiçbir şekilde kalınlaşmıyor. Birde üstüne bıyığımda simitçi bıyığının üstüne çıkmıyor. Sakalım çıksın diye kudurmuyorum ama sakalım eksik olduğu için uzatınca kötü bir görüntü oluyor. Sürekli jilet tıraş oluyorum ki sakal kalınlaşsın diye ama bir faydası yok. Birde üstüne eksik olduğu için sürekli kesmek zorundayım bu da can sıkıcı bir durum hatta 7-8 gündür kesmiyorum sakalı. Bu konu hakkında neler yapabilirim. Benim gibi sakalı eksik olanlar içinde iyi bir konu olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jonesknow -- 9 Kasım 2014; 16:51:30 >

• Erkeklik hormonun eksik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde çeneyle biyik arasi yok

• benimde çenenin yanlarında sakal çıkmıyor,kurt adam gibi geziniyorum sakal uzatınca, durumu benim gibi olup sonradan o bölgede sakalı çıkan var mı acep

• quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Benimde çeneyle biyik arasi yok

bende de bıyık yok yav
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.