Bildirim
Ekşi Sözlükte TURBOLİNEA
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
la ne işsiz adam ya -
Mağara
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu turbonun ya psikilojik sorunu var yada yıllardır aynı şeyleri size zırvalayarak burada prim yapıyor. Ne zaman konu dışına girsem hep turbonun konusuna denk geliyorum ve ne yazıkki hala aynı muhabbet. Kendine asgari ücretin çok altında çalışacak bi eleman arıyor ama normal işcinin en az 2 katı yapması gereken işlerden bahsediyor. Fazla takmayın şunu.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kotyora
Şu turbonun ya psikilojik sorunu var yada yıllardır aynı şeyleri size zırvalayarak burada prim yapıyor. Ne zaman konu dışına girsem hep turbonun konusuna denk geliyorum ve ne yazıkki hala aynı muhabbet. Kendine asgari ücretin çok altında çalışacak bi eleman arıyor ama normal işcinin en az 2 katı yapması gereken işlerden bahsediyor. Fazla takmayın şunu.
quote:
Orijinalden alıntı: A D M I R A L
AĞIR MAĞARA -
Bloklayıp geçin, şişirilmiş bir balodan başka bir şey değil. -
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Gördüğüm en gereksiz kişilik blokladım rahatım!!!
quote:
Orijinalden alıntı: Ch0pin
Gördüğüm en gereksiz kişilik blokladım rahatım!!!
NEDEN HOCAM
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X