Şimdi Ara

Ekşi Sözlük DHKP-C'yi destekliyor. (Kanıtlı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://eksisozluk.com/dhkp-cnin-is-adaminin-jeepini-yakmasi--4412931 buyurun beyler kanıt. Genelleme yapmayıncılar toplaşmasın hemen yıllardır oradayım dhkp-c ne yapsa methiyeler düzüyorlar. Halk cephesi'ne de aynı destek var.

Admine not: Sayın admin; hakaret yok, trollük yok, siyaset yok kanıt da sundum bunu silme bari. Sıktın artık!

• quote:

Orijinalden alıntı: selonya

https://eksisozluk.com/dhkp-cnin-is-adaminin-jeepini-yakmasi--4412931 buyurun beyler kanıt. Genelleme yapmayıncılar toplaşmasın hemen yıllardır oradayım dhkp-c ne yapsa methiyeler düzüyorlar. Halk cephesi'ne de aynı destek var.

Admine not: Sayın admin; hakaret yok, trollük yok, siyaset yok kanıt da sundum bunu silme bari. Sıktın artık!

Orgutu degil orgutun yaptigi seyi hakli bulan 28kisinin yazisini mi kanit olarak sunuyorsun?
    Orgut ne yapmis, gitmis zengin bir is adaminin arabasini yakmis. Iscilerin uzerinden zengin olan bir is adaminin arabasi. O zenginligine zenginlik katarken iscisi oldugu yerde saymaya devam etmis bir is adami.
    Yaptiklari kanunsuz bir eylem, ama Turkiye'de hukuk fakirin yaninda pek bulunmadigi ve zengine calistigi icin, anca hukuksuz ve kanunsuz olarak yapilmak zorunda kalmis bir eylem.
    Bu yaziyi yazdim diye ben orgutten miyim simdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aman neden yaktıklarına bakma aman.

http://vehaber.org/haberler-3394-dhkp-c-is-adaminin-jeepini-yakti.html#.U4yrTPl_vyR

Herkesin bildiği gibi köleliğe alışmış bir milletten kötü birşey yoktur bizi köle yapan insanları öldürmemiz gerekiyor bu kadar basit ama bunu terörist değil ezilen sınıf yapsın.
  • Prochnow kullanıcısına yanıt
    Öldür öldür benden başla önce. Kafanı yalayayım ne biçim fikir o.

Ayrıca bu mu kanıt diyen arkadaş takılsın biraz sözlükte. O teröristlerin başlığına bir baksın.
  • Ben de üyeyim sözlüğe ve dediklerine kesinlikle katılıyorum. Sol örgüt eylemlerini, polis ölümlerini destekleyen çok ciddi bir kitle var burada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lentisel

Ben de üyeyim sözlüğe ve dediklerine kesinlikle katılıyorum. Sol örgüt eylemlerini, polis ölümlerini destekleyen çok ciddi bir kitle var burada.

Buradakileri inanmıyor. Genelleme diyorlar.
  • İnsanları ezen ve onlardan geçinen alın terlerinden para kazanıp hak ettiğinin yarısını vermeyen insanlara müstahak.İnsanlar köleliğe alışmış göz yumuyorlar ve maalesef bu ülkede insanlar karın tokluğuna çalışıyor.Artık uyanıp yürümeleri lazım.Köleler yürüdükleri zaman zincirlerini hissederler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Titre oligarşi ve işbirlikçileri. O adamin avukati gibi gelmiş birde savunuyor anlamıyorum böyle insanları devrimci şiddet bu tarz eylemleri meşru karşılar burjuva sermayesine atılmış her tokati desteklerim

• Hayrola iş adamı akraban falan mı?

• haemonn kullanıcısına yanıt
    Değil kardeşim olsa ne değişecek? Bu adamların yapıtı meşru ya da mantıklı mı?

Bu adam ne yapacak? Bu adamlarla ilişkisi olanları kovacak aklı varsa. İşsiz kalacak adamlar çözüm mü bu ?
  • selonya S kullanıcısına yanıt
    Sen adamların parasını verme it gibi çalıştır onların üstünden para kazan bu terör değil.
    Adamların yaptığı törer
    He lan he terör

• quote:

Orijinalden alıntı: haemonn

Sen adamların parasını verme it gibi çalıştır onların üstünden para kazan bu terör değil.
    Adamların yaptığı törer
    He lan he terör

İleride fabrikatör ol kardeşim, bu adamlar çocuğunu kaçırıp öldürsünler işçilere zam yapmadın diye.

Bu adamlara terörist demediğiniz sürece saldırganlaşacaklar. Şehir ortasında araba yakmak terör değilse herkes örgütlenip dalsın patronlarına?
    işini dügün yapan potronlara niye böyle şeyler yapmıyorlar
    Adam işçiyi sömürülecek kişi olarak görüyor sen gelmişsin onu savunuyorsun
    Gerçi patrona dokunmazda

• haemonn kullanıcısına yanıt
    Bu adamlar sürekli böyle yemişim patronu. Daha önce de ''mahallede fuhuş yapamazsın'' deyip fahişeleri soydular ve kahvehane önlerine attılar. Kendilerince adalet peşindeler ve senin gibi tiplerden destek alıyorlar. Yevmiyesi ödenmiyorsa işçi gitsin sendikasına başvursun, grev yapsın, toplu iş bıraksın, dava açsın ne demek terör örgütüne şikayet etmek?

Yüz buldukça azıtıyor bunlar. Pkk doğuda vinç yaktığında da kızma madem mantık aynı. Adam vahşi kapitalizmin bölgesine girmesini önleyerek ''halkını'' koruyor fark ne ?
  • İşsizlerin, bir baltaya sap olamayanların, hayattan beklentisi olmayanların desteklemesi gayet normal.

Kardeş sendikalar patron yanlısı zaten toplu iş bıraksalar onları kovup yerine yenilerini alıyorlar adamlar ne yapacak başka sistem yanlış ha bunlar düzgünce işlese bu eylem olmaz zaten
    Bu arada dhkpc yanlısı falan değilim yaptığı eylemlerin çoğunada karşıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: Lentisel

Ben de üyeyim sözlüğe ve dediklerine kesinlikle katılıyorum. Sol örgüt eylemlerini, polis ölümlerini destekleyen çok ciddi bir kitle var burada.

Bunu bende gördüm geçen gün linç edilmeye çalışılan bir polis hakkında girilen 10 entryden 8 i bu şekildeydi.Ben utandım onların yerine.
  • yürüyenmerdiven kullanıcısına yanıt
    Bu yüzden kaçtım geldim oradan burada da varmış maalesef böyleleri.
  • Hukukun olmadığı yerde insanların kanundan umudu kalmamışsa kendi adaletlerini uygularlar.
    Girin bir işe kanuni haklarınızı alamayın sonra da tepki verince terörist desinler.Sanki patron gibi bir de bunları savunursunuz.Çoğunuz maaşla çalışan vatandaşlarsınız.
  • Indigo I kullanıcısına yanıt
    Meşru güvenlik güçlerinin olduğu ülkede sivil bir vatandaşı yakmaya çalışmak terör eylemidir. Olay o adamı savunmak değil. Arabayı yakanlara karşı çıkıyoruz diye diğer adamı mı savunmuş oluyoruz?

Hukukun işlemediği yerde kimse kendi kanunu yazamaz. Git kur ülkeni yaz kendi kanununu. Ülkenin resmi kanunlarına karşı geliyorsan vatandaş değilsindir artık ve en kısa zamanda ipin çekilir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.