Şimdi Ara

Eksen Bilgisayar Hakkında Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün ekran kartı siparişi verdim Herhangi kargo bilgisi hiçbirşey girmemişler parayı cektiler bugün aradım telefondan durduk yere telefonu kapattılar konusurken nasıl sipariş iptal edebilirim bu sitede.

• Güvenilir firmadır sıkıntı olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam telefonla arıyorum siparişim hakkında bilgi alacağım diye beni santrala atıyorlar.Dün sipariş ettim herhangi bir kargo bilgiside girilmemiş siz daha önceden alışveriş yaptınızmı.Kendim için almadım başkası için aldım mahcup olmak istemiyorum acıkcası.
  • 1998 den beri alışveriş yaparım.Benimde siparişim var bugün kargolayacaklar 28.03 siparişi...

Telefondan 2-2 tuşlayın direkt eleman çıkar sorarsınız.Çıkmazsa bekleyin aktarırlar internet departmanına...
  • İstanbul Kadıköy'deki meşhur bilgisayarcılar sokağında koca bir dükkanları vardır, yeri yurdu belli bir firmadır. Bir daha telefonla ulaşmayı deneyin, arada yoğunluk olunca santrale düşmüş olabilir. Normalde birçok firma kargoyu göndermesine rağmen kargo bilgilerini akşam saatlerinde giriyorlar, bu akşam bir daha web sitesinden kontrol edin derim.
  • yoksa eksende mi patladı

en güvenilir firmaalrdan birisi benim gözümde.
  • İşte gündüz vakti aradım 12-1 gibi bayan cıktı dedim '' Sipariş Hakkında bilgi alabilirmiyim diye '' Kadın 1 dakika dedi beni direk en başa attı santrale.Bunu yapınca Bir çekindim acıkcası Bugün siparişiniz kargoya verildi smsi geldi allahtan biraz rahatladım.Hediye edeceğim için en kısa sürede göndermem gerekiyordu telaş yaptım daha önceden sipariş etmediğim için umarım bir sıkıntı cıkmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu piyasanın eskilerindendir, içiniz rahat olsun.
  • benim ürünleri anında kargoladılar bundan sonra çok kullanırım ben.
  • Yani hiç kimseye karşı %100 güven sağlayın diyemem, pcdepo olayı var bu forumda. Eksende bir sıkıntı yok şimdilik çok şükür. Ara ara güzel fiyatları da var.

Zaten Türkiye'de kaç firma kaldı ki..
  • birşey olmaz tedarik ediliyordur ondan kargoya verilmemiştir. telefondaki olayda santral hata vermiştir aktaran kişi yanlış aktarmıştır firma olarak kötü bir firma değil kesinlikle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde siparişi verdikten sonra 2.gün kargoya veriyorlar 7yıldır alışveriş yaparım hiç problem yaşamadım geçen hafta hafta anakart ,psu ram siparişi verdim 3.gün elimdeydi parçalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.