Şimdi Ara

Eksen Bilgisayar güvenli midir ? Alışveriş tecrübesi olan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bir sistem dizdim parçaları hep farklı yerlerden alacaktım.
    Eksen bilgisayarı keşfettim tüm hepsini tek yerden alıp işin içinden aynı fiyata hatta daha eltına çıakbiliyorum.
    6500 tl bir harcama yapacağım. Sizce güvenilir midir ?
    Online almak zorundayım.
    Fikirleriniz önemli.

• ben birkaç kere anakart, bir kerede dönemimin pahalı monitörlerinden almıştım. sorunsuz teslim aldım. kargo hızlı ve paketleme özenliydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 sene önce 3000 TL sistem toplamıştım özenle paketlenmiş olarak geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir kere alışvesirısım oldu sorunsuz geldı.
  • Eksen köklü firmadır üfürük bilgisayrcılara benzemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mecidiyeköy mağazasından yüz yüze görüşüp topladım sistemimi sorun çıkmadı hiç. Online alışverişte de sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
  • 3 kere alışveriş fırsatım oldu 2 kere kargolu sorunsuz aldım. 1 kere kadıköy şubesinden aldım sorunsuz. fiyat olarak da diğer sitelere göre daha cazip.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • An itibariyle Ekran Kartı , Anakart , PSU ,hdd ,ssd siparişlerimi ordan verdim
  • yaklaşık 1 ay önce asus rog strix fiyatı eksen bilgisayarda 1773, tl küsür olduğunu görünce hemen net üzerinden sipariş verdim. Ürünü kargodan kendim teslim almaya gittiğimde kutudan asusu dual 1060 çıktı. yani siparişimden farklı bir ürün göndermişlerdi. bende hemen geri iade ettim. firmayı aradım neden bu ürünü gönderdiniz diye stokta yok diye bahane ürettiler. bende ürün stoğa girene kadar beklerim dedim 1 ay ı bulur deyince olsun bu fiyattan kaçırmak istemedim.

aradan 2 gün geçti firma paramı iade etti ve ertesi gün stoğa giren ürün fiyatı 2150 tl civarında olduğunu gördüm. adamı arayınca bu fiyattan zaten veremezdik deyip konuyu kapattı

yani ürün ucuza bulduğunuzda sipariş verirseniz ürünü göndermiyorlar
    üzerine dalga geçer gibi ertesi gün stoğa giriyor. bu firmaya pek güvenmeyin belli olmaz kutudan salatalıkta çıkabilirdi

• 450-500 liralık anakartı 367 ye aldım
  • Bence değildir. Ekran kartıyla beraber aldığım oyunun üzerine yattılar. Şikayetvar'da da aynı tarz şikayetler bulunmakta.
  • Güvenli değil, ben bir SSD aldım, ürünü sıfır gibi gönderdiler yarım saat sonra bozuldu, üzerindeki etiketi sebep olabilir diye çıkardım ve tekrar denedim fakat etkisi olmadı çalışmadı. Buradan aldığınız bir ürün tüm sisteminizi de bozabilir. Dikkatli olmakta fayda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.