< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş,Tayyip Erdoğan’a 10 puandan fazla fark atıyor (3. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: asderty
Hala nasıl %30'un üzerinde, akıl alır gibi değil. Gelecek nesiller gerçekten hayret edecekler.var var hala avel avel savunan yok dağda pkk ya vuruyoruz şehirde yandaşları ağlıyor diyen garipler.
Adamların her türlü pisliği ortaya çıkıyor 'oyun büyük' ' büyük oyun' ' fetö uşakları devrede'
gibi saçma sapan pisliği sorgulamak yerine neden çıkardınız hainler der gibi savunuyorlar.
-
Metropoll kılıçdaroğlu kazanır demiyor. O bile yakaladı diyor. Şu ana kadar gördüğüm metropoll genelde başarılı tahmin yapar.
Anket konusunda ideal olan en uçlardaki anketleri çıkarıp diğerlerinin ortalamasını almaktır. Onda da sonuçlar 3 aşağı 5 yukarı aynı. İmamoğlu ve Yavaş ilk turda alabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fikrin varsa söyle değilse saçma etiketler üzerinden genelleme yapma.
Bir bilgeye sormuşlar:
"Efendim, dünyada en çok kimi seversiniz?
"Terzimi severim," diye cevap vermiş.
Soruyu soranlar şaşırmışlar:
"Aman üstat, dünyada sevecek o kadar çok kimse varken terzi de kim oluyor?
O da nereden çıktı? Neden terzi?"
Bilge, bu soruya da şöyle cevap vermiş:
"Dostlarım, evet ben terzimi severim. Çünkü ona her gittiğimde, benim ölçümü yeniden alır. Ama
ötekiler öyle değildir. Bir kez benim hakkımda karar verirler, ölünceye kadar da, beni hep aynı gözle
görürler.
O bir kez kararı bile insanların kendi vermiyor çoğu zaman. Onların yerine birileri karar verip etiketliyor, onlar da o etiketi benimseyip ömür boyu devam ediyorlar.
Size yolunuzda hayırlı işler.
Dediğim gibi insan doğası bir an önce beyni sükunete erdirmek istiyor.
Sürekli analiz, sürekli karmaşa yoruyor tabi insanı.
-
Anket firmasına değil, yorum atanlaraydı yorumum. Zira sosyal medyada seçim olsa İnce fark atıyordu. Halkın gazını dile getirdim yanlış anlamışsınız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Myhres7
Anket firmasına değil, yorum atanlaraydı yorumum. Zira sosyal medyada seçim olsa İnce fark atıyordu. Halkın gazını dile getirdim yanlış anlamışsınız"Muharrem İnce anketlere göre külliye çatısında mangal yakıyordu... sonra seçim olunca "milletin gazını aldı bu anket şirketleri" denildi. "
Bunu siz yazmadınız o zaman.
her türlü fiziki-psikolojik şiddetle iş görenler, ne hikmetse, kendilerine muhalif olanları , örneğin çatıda mangal yapan tipler olarak göstermeye çabalıyor. akıl tutuldu, gözleri kısıp bekliyoruz, daha ne kadar saçmalayabilirler, diye.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mayıs 2023 M.i 54 C.İ 46
Haziran cami çav bela M.İ 51 C.İ 49
Temmuz seçime 1 hafta kala. Tur şirketleri, herşey dahil otellerde %25 indirime gitti. Yurt dışı seyahat konaklama her şey dahil%30 indirim.
Seçim akşamı C.İ %54 M.İ 46
Seçimden 10 gün sonra Tur şirketlerine vergi indirimi meclise sunuldu.
Seçimin kaderini tur şirketleri belirleyecektir.
İndirimi gören chp seçmenini evde tutamazsınız.
Meşhur chp li sözü. Amannn benim bir oyum varrr.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 22 Mayıs 2021; 16:47:37 >
Ekremde cumhurbaşkanlığı yapacak kapasite yok bence
Burada yorum yazanlara ithafen yazdım. Yani o dönem çoğu anket şirketi şişirdi ama seçimde battı diyorum nesi anlaşılmadı ki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Seçim zamanı pandemi var sokağa çıkma yasağı ömür boyu derler yine seçime gitmezler
-
Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmalarına dikkat ederseniz baya kendisi aday olacakmış gibi konuşuyor. Erken seçim çağrısı yapan kendisi, aynı zamanda seçim için aday belirlemedik diyende. Çok acayip.
-
Demek ki destek ayağı olmak için düğmeye basmışlar.
Ortalığı ateşe vermeden gitmezler hocam, kaçanlar illaki olacakta bunların itiraz etmeden, kendilerini yırtmadan, sessiz sakin gideceklerini hiç sanmıyorum.
-
Mansur yavasin abb baskani okarak meclise ragmen yaptigi isler cok guzel. Bazilarini gordukce vay be diyorum.
O yuzden rtenin karsisina cikartirlarmi bilemem. Hatta benim gorusum imamoglundan daha fazla oy alacagi yonunde. Cb adayi olarak gosterirlerse yavasi cok buyuk supriz olur kendi adima. Bir sekilde onunu keser chp.
Ki mansur yavas disinda bir adaya ne kendim ne cevremden kimseye oy verdiririm 👌
-
amacın ülkedeki bozuklukların düzelmesi değil, sevdiğin birinin kazanması, doğru mu anlamışım?
Yanlis anlamissin. Bu gune kadar yavasa tek oy kullanmadim. Dedigim gibi yaptigi isler gercekten cok iyi. Gerek genclerle olan iletisimi, gerek cumhuriyet degerlerine sahip cikmasi benim icin arti deger. Salginda bile cok guzel islere imza atti. Bundan sonra partiye oy yok. Begenirsem adaya oy var.
sorum çok net. gerçi sizin cevabınız da çok net. adaya oy veririm diyen birinin, mevcut durumun sorumlularına da oy vereceğini anlamak çok zor değil. lütfen "akpli değilim ama... " diye giriş yapın ki, diğer üyeler de niyetinizi anlasın.
İmamoğlu asla o oyu alamaz. Mansur Yavaş alır
O sekilde cumleye girmeme gerek yok. Profilim herkese acik, isteyen girip mesaj gecmisime bakabilir. Ulkeyi bu hale getirenden bir kurtulus beklemek safligin en agir seviyesidir. Devir kandirilma, saf olma deviri degil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X