Şimdi Ara

Ekrem İMAMOĞLU; Ülkemde ARAPÇA Tabela istemiyorum!? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
1
Favori
38.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
233 oy
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sadece arapça değil diğer dillerde olmasın. sadece türkçe ve ingilizce. ingilzce yide dünya dili olduğu için ayrı tutuyorum.

hani işsizliği düşürecektin,

suyu hava gibi bedava edecektin,

boş işle uğraşmaya başladın.

yazık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ryzen 3600, Gigabyte 5700xt Gaming OC 8GB, XPG 16 GB 3000Mhz (2x8GB Dual Kit), MSI B450M MORTAR MAX DDR4 4400MHz (OC), HP EX900 500GB M2 Nvme SSD, Seagate FireCuda 2TB 7200RPM SSHD, HighPower 750w 80+ Bronze, Phanteks P300A Kasa 2xArtick 14cm PWM Fan, Samsung 27" 144hz 1ms HDR Monitör LC27HG70QQMXUF , Logitech G633 Artemis Spectrum 7.1 Surround, Corsair CH-9317011-EU IRONCLAW RGB WIRELESS Optik Gaming Mouse , MOTOSPEED CK104 Red Swicth
  • Kesinlikle aynı fikirdeyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • incil de ibranice indirildi siz de ozaman bütün tabelaları ibranice yapn
    Aynı Denktaş, makaryos mu neydi rum tarafının can güvenliğini sağlamasını da istemiştir zamanında. Maalsef gerçekler böyle..

Türk'e müstehak biçenin, kellesini biçmiyorsak;
    - mahsul olacak birşeyinin olamayışından
    - Dünya'nın adileştiğindendir.

• O değil de, bu avrupa yaşananları nasıl bu kadar iyi izleyip değerlendiriyor anlmıyorum. Bizim medya neden göremiyor ve soramıyor? Gerçekten; kimse, görmek istemeyenler kadar kör, duymak istemeyenler kadar sağır olamıyor.

• Sadece arapça değil ingilizcede tabela istemiyoruz. Benim mahalleme turist gelmez tüm dükkanlar ingilizce sattıkları ürünlerin listeleride ingilizce. Yemek yemek için bir şey içmek için dışarı çıkıyoruz menüler bile ingilizce.

• quote:

Orijinalden alıntı: Timsah-16

Arapça tabela istemiyorum diye başlığa yazanların neredeyse tamamı İngilizce kullanıcı adı almış.

Samimiyseniz hepiniz ilk iş kullanıcı adınızı değiştirirsiniz.
    ingilizce farklı ama ona karşı bile Türkçemizi korumamız lazım.

neden farklı?
    çünkü JAponlar ve Ugandalılar da kullanıyor, dünya dili oldu.

kültürümüz ümmet filan diyecekler için de: senin kültürün sadece 1200-1900 arasındaki 700 yıl değil, aç kafanı. ne yazık ki kelimelerimiz dar kalıyor, malum 700 yıllık tutsak kalmış bir dil..

Dünyadaki Bilimsel makale ve inclemelerin %90'ı ingilizce.

"düşünerek" konuşun.

• Treth kullanıcısına yanıt
    Bunlar böyle. işine gelmeyeni dışlıyorlar Ben bunların yorumu okuyup okuyup gülüyorum. sen de gel katıl bana
    CPU AMD Ryzen 7 5700x3D CPU Cooler Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB GPU PowerColor Red Devil Radeon RX 7800 XT ANAKART Gigabyte B550 Aorus Elite V2 RAM Kingston 32GB (4x8GB) Fury 3600Mhz CL17 DDR4 DISK 1 WD_BLACK SN850 500GB NVMe PCIe 4.0 DISK 2 Samsung 870 EVO 1TB 2.5" DISK 3 WD 3.5" 1 TB SATA III KASA Corsair 3000D Airflow White PSU FSP Hydro GT PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 850W MONITOR Acer ‎Nitro XV272UVbmiiprzx KLAVYE MCHOSE G98 Pro MOUSE MCHOSE L7 Ultra SES SISTEMI Samsung HW-B400F KULAKLIK MCHOSE V9 Pro
  • Namaste. kullanıcısına yanıt
    Ben onun görevi bunun görevi demedim. İstemiyorum diyorsa bunun altını doldursun ,önce bu bağımlılıktan piyasayı kurtarsın sonra desin. Kurtaramıyorsa kurtaracaklara söylesin. Onu da yapamıyorsa kendi taraftarlarını tatin etmek için böyle açıklamalar yapmasın. Bunun akp , chp taraftarlığıyla alakası yok. Kendi objektif düşüncem bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nefer- -- 22 Temmuz 2019; 13:20:31 >
    i9 14900K - ROG 4090 OC - ROG Z790 DARK - ROG RYUJİN III 360 -SAMSUNG 990 PRO 4 TB - G SKİLL TRİDENT Z5 64 GB - MSI MEG Ai1300P PCIE5 1300W - CORSAIR iCUE QL120 RGB - COOLER MASTER HAF 700 EVO ARGB - ASUS ROG HERCULX - LOGITECH G PRO X 7.1 KABLOSUZ - LOGITECH G502 X PLUS LIGHTSPEED - CORSAIR GAMING ST100 - CORSAIR MM700 RGB - ASUS ROG Swift 32'' 4K OLED PG32UCDM
  • zorbby Z kullanıcısına yanıt
    senin dine bakış açın yanlış bir defa islam = araplaşma zannediyorsun sen ve senin gibiler ki bu öyle değildir ve benim söylediğim suriyeli veya herhangibir ırk arap olması şart değil gerçek müslümansa bir kişi menfati gereği dini çıkarlarına alet etmeyeni kast ediyorum kardeştir.

24 dakikayı oturup izlemeyemem o kadar boş değilim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.