Şimdi Ara

Ekrem İmamoğlu'nun taksi teklifi UKOME kararıyla reddedildi Edit: VAPUR HAMLESİ GELDİ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
1
Favori
11.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
167 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İmamoğlu her gün daha da güçleniyor. Onu öldürmeyen acı güçlendirir. Akp inşallah İmamoğlu’na daha çok saldırır, daha çok engel koyar önüne. Halkın tokadı büyük olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halkın ne ıstedıgı kımın umrunda

rant nerde yonetım ona gore karar verıyor

ama zarara uğratıyorlar ulkeyı

zamanında uber vardı her tasımaya vergı alabılırdın elktronık ortamda ama 2 mılyonluk taksı plakası asgarı ucretlı massından az vergı verıyor

sasırmamak lazım ulkemızde sıstem yok genıs bakma yok at gozlu bakıs acısı devam

• Ya şu pkk ile fetö ne güçlü örgütlermiş. pkk çıkıp istanbulda 5bin taksi kiralıyor, fetö çıkıp istanbul belediye başkanlığını ele geçiriyor. Abicim bu güç nereden geliyor? vallahi helal olsun bu kadar az sayıdaki destekçi ile bu kadar büyük işler başarmak her yiğidin harcı değildir. Hele hele bunu pkk dağ başında yapabiliyor fetö ise 20bin km uzaktan. demek fiziksel olarak burada olsalar neler neler yaparlardı. Belki de cb bile olurlardı. bazen rüyamda fetö nün başbakan atadığını görüyorum ve "hayııııııııııııııııııııırrrr" diye bir çığlıkla uyanıyorum. Psikolojim bozuldu   tabi ki gerçek hayatta öyle bişey yok ama bilinçaltına nasıl bir girdilerse bu fetöcüler rüyalarımda bile kabus oluyorlar.

• Ortada büyük rant var kaptırırlar mı hiç taksici esnafı.
    Defalarca tehdit ettiler açık açık işimizi bozarlarsa meydanlara ineriz diye. Bunlarda çete mafya işte arpasını kesersen her türlü haltı yaparlar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse vazgeçilmez değil, adam gibi çalışmayanın yerine her zaman yenileri gelir sıkıntı yok. Dükkan indirip kıran, tehdit yağdıran, şov yapanlar olacak olursa cezalarını çekecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karanlık Ülke

Kimse vazgeçilmez değil, adam gibi çalışmayanın yerine her zaman yenileri gelir sıkıntı yok. Dükkan indirip kıran, tehdit yağdıran, şov yapanlar olacak olursa cezalarını çekecekler.
    He he gelir tamam he cezalarını çekerler tamam tamam

• Fitre ve zekatları alamayacağını anlayan Ekrem, taksi esnafının ekmeğine göz dikti! Allah'tan UKOME var buna izin vermedi. Seçim zamanı ekrem'in peşine düşen taksicilerin ruh halini merak ediyorum şimdi:))

• Sende haklısın 20 günde 20 kadın cinayeti olan bir ülke. Hazırız taksiciler gir çıka hazırız esnaf, hazırız ülkem zevk almaya devammm.

• 2K23 kullanıcısına yanıt

Bir teneke parçasının milyon liralara satılmasını, nüfusu 15 milyonluk şehirde onyıllardır plaka verilmemesini normal karşılıyorsan psikoloğa görün.

Hoş sizin için olay önemli değil. Doğru birşey yapılsa bile sırf karşıt görüş olduğu için eleştirme ihtiyacı hissediyorsunuz, şaşırmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sirkadyen

Bir teneke parçasının milyon liralara satılmasını, nüfusu 15 milyonluk şehirde onyıllardır plaka verilmemesini normal karşılıyorsan psikoloğa görün.

Hoş sizin için olay önemli değil. Doğru birşey yapılsa bile sırf karşıt görüş olduğu için eleştirme ihtiyacı hissediyorsunuz, şaşırmıyorum.

onyıllar önce istanbul'da doğru düzgün bir toplu taşıma varmıydı? sizin derdiniz başka ben biliyorum ama tartışmamak için girmiyorum! Neyse ki UKOME bu saçmalığı önledi, zaten İBB nin plaka tahsisi yapması mümkün değil, Ekrem bunu bile bile her zaman ki şovunu yaptı:)

• Sirkadyen S kullanıcısına yanıt

Bu tarz üyelerin tek yaptığı bu zaten ki. Karşıt görüş ne yaparsa yapsın laf etmeye çalışıyorlar, akp ne yaparsa yapsın da savunmaya çalışıyorlar. Akp yapsaydı savunmak için önden koşacakların forumda bu tarz mesajlarla laf atmaya çalışması komik oluyor. Cidden normal mesaj, normal düşünce tarzı olmayan üyeler var. Bunun arkasında başka şeyler mi var diye sormak gerekiyor sanki.

Mesela bu konuda taksiciler, taksi plakası sahibi ve bundan çıkarları olanlar dışında akpliler dahil halkın büyük kısmı taksicilerden, taksi azlığından falan şikayetçi ve düzenleme yapılmasını istiyor. Sırf chpli bir belediye buna kalkıştı diye laf etmeye çalışmak komedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 28 Haziran 2020; 2:30:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Bu tarz üyelerin tek yaptığı bu zaten ki. Karşıt görüş ne yaparsa yapsın laf etmeye çalışıyorlar, akp ne yaparsa yapsın da savunmaya çalışıyorlar. Akp yapsaydı savunmak için önden koşacakların forumda bu tarz mesajlarla laf atmaya çalışması komik oluyor. Cidden normal mesaj, normal düşünce tarzı olmayan üyeler var. Bunun arkasında başka şeyler mi var diye sormak gerekiyor sanki.

Mesela bu konuda taksiciler, taksi plakası sahibi ve bundan çıkarları olanlar dışında akpliler dahil halkın büyük kısmı taksicilerden, taksi azlığından falan şikayetçi ve düzenleme yapılmasını istiyor. Sırf chpli bir belediye buna kalkıştı diye laf etmeye çalışmak komedi.

Maaşlarını nasıl alacaklar yoksa  

• quote:

Alıntıları Göster

Belki de siz maaşlısınızdır he , ters algı yapıyo olmayasınız 

• quote:

Alıntıları Göster

Forumdaki çoğu fanatizm, nefret vs. yüzünden bu tarz yazıyorlar ama cidden paralı olduğundan şüphelendiğim üyeler var birkaç tane.

• 2K23 kullanıcısına yanıt

İstanbul halkının yararına olacak birşeye karşı çıkan taraf biz değiliz farkındaysan. Kimin paralı olduğu buradan belli oluyor.

• taksiyi duraktan çağırma.
    BiTaksi yada İTaksi kullan.
    ben bu uygulamadan çağırdığım taksicilerden hic hayvanlık görmedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hukukturan kullanıcısına yanıt
    O dediğin karara kalırsak, plaka sahipleri geçimini taksicilikten sağlayan kişiler olmak zorunda.

Mevcuttaki plaka sahiplerine baktığımızda, hepsi sanatçı, işadamı, galerici dediğiniz tayfa. İçinde eminim olması gerektiği gibi geçimini taksicilikten sağlayan yoktur. Yani plaka sahipleri aslında plaka sahibi olmaması gereken kişiler.

Onlar oradan deşerse birileri de buradan deşer. Kısaca yemez o iş.

• TC_Komando_05 kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle. İsin icinde oldugum icin biliyorum yazdigin gibi genelde plakalar belli basli kisilerin elinde. En buyuk sahipler galeriler genelde. Ekrem imamoglu eger bu taksi isini yaparsa tarihe gecer, ama geri vites yaparsa daha taksi plakacilarinin sirti yere gelmez.

Bence imamoglu kararinin arkasinda durmali. İstanbula bu taksiler ve taksiciler yakismiyor. Hatta ben onun yerinde olsa m yeni plaka ve taksileri farkli renkte yaparim tam rakabet yaptiririm. Taksiciler rekabetsizlikten isin b.kunu cikardilar. Bi ara uber sayesinde biraz adam olur gibi oldular ama inanin zil zurna sarhos takciciye bile rastlayabilirsiniz o kadar leşlerine denk gelebilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet beyler kaç gündür forumu takip ediyorum,arkamdan saymış söylemişsiniz.sorularınız varsa şimdi sorun ,bekliyorum ama edebinizle...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.