Şimdi Ara

Ekrem İmamoğlu'nun Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
3.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yalnız adamın yüzü domates kırmızısı çokta hafif atlatmıyor gibi nasıl bir illetse herkesde farklı ceyran ediyorEkrem İmamoğlu'nun Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı 

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

rte olsun g.bersin diyen beddua edenlere insanlıktan çıkanlara ters tepti herhalde neyse imamoğluna geçmiş olsun .

Ekrem İmamoğlu'nun Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı

Çoluğuna çocuğuna laf eden trole bak Ekrem İmamoğlu'nun Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı 

• Geçmiş olsun başkana Allah acil şifalar versin. Merak ettim ailesinde bir sorun varmı durumları nasıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7735754F2

Çoluğuna çocuğuna laf eden trole bak  

Alıntıları Göster

acemi şöfer kero yine duvara çarptı bakalım nasıl toparlayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 24 Ekim 2020; 16:10:34 >

• Dr. Surgery kullanıcısına yanıt

hocam arkadaş trollun tillağı olsa da binali hasta olduğun da ekşideki https://eksisozluk.com/3-eylul-2020-binali-yildirimin-covid-19-olmasi--6656775?a=nice yorumları gördük. aynısını rte için de idiyorlar. diğer kesim de aynı şeyi yapıyor entelim takılan da. ikisi de iğrenç kompleksli aptalca tavırlar. ikisinin de birbirinde farkı yok. biri ekşi de yazıyor diğeri enson haber yorumlarında. söz meclisten dışarı kimseye burada şahsi olarak bir şey de demiyorum ama

binaliye bunları diyenler https://eksisozluk.com/ensonhaberin-imamoglu-pozitif-haberi-yorumlari--6711605?a=nice&p=2

ekşide bunları diyince durum abes kaçıyor.

bu kadar hayvani duygular ve nefret aşılayanlar sağ olsun ama samimi olup olmamak insanın elinde. iki yüzlülükten başka bir şey değil.

mesela bunu dediğim için ben de büyük ihtimalle troll olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 24 Ekim 2020; 16:12:52 >

• rte yide eleştiririm ekoyuda ama hasta olunca gebersin diye istekte bulunmam insanlıktan çıkmamEkrem İmamoğlu'nun Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı  sevmek sevmemek ayrı bir konu senin anlıycağın şey değil zaten anlıyorum senide,ayrıca bana blok atıyorsan bloğun gereği benle muhattap olmayı bırak bir zahmet ,ruh haliniz hastalığa kayıyor bu konudaEkrem İmamoğlu'nun Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 24 Ekim 2020; 16:17:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

rte yide eleştiririm ekoyuda ama hasta olunca gebersin diye istekte bulunmam insanlıktan çıkmam  sevmek sevmemek ayrı bir konu senin anlıycağın şey değil zaten anlıyorum senide,ayrıca bana blok atıyorsan bloğun gereği benle muhattap olmayı bırak bir zahmet ,ruh haliniz hastalığa kayıyor bu konuda 

Eşine sallamayı biliyorsun ama bırak bu yalanları maklubeci seni bilmeyende dediklerine inanacak Ekrem İmamoğlu'nun Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı 

Sen yalanı bırak bende peşini bırakırım himmetştayn Ekrem İmamoğlu'nun Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 24 Ekim 2020; 16:17:11 >

• Metrobüs Sefer sayılarını daha da azalt yalanoglu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 24 Ekim 2020; 18:53:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.

CHP'nin Adana da açtığı hastaneye yatırsınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CHP Adana'da hastane açmadı. Gerekirse diye sahra hastanesi hazırlığı yaptı.

Allah muhtaç etmesin bu kış orayı kullanmak zorunda kaladabiliriz.

Nasıl bir pisliktir bu ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: retro61

Metrobüs Sefer sayılarını daha da azalt yalanoglu.

Metrobüs sefer sayıları sokağa çıkma yasağı olan günler dışında hiç azaltılmadı.

Halende tam kapasite çalışıyor.

Bir yalancı var ortada bak o doğru.

• O DEĞİL ÖBÜRÜ ÖBÜRÜ.

Geçmiş olsun başkan, kendine iyi bak cumbaba sen olmadan ne sana ne bize rahat yok.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Boşversene sen millet istif halde bindi ilk 3-4 ayda maksat ne Halkta bıkkınlık olsun galeyana gelsin yalanoglu.

• retro61 R kullanıcısına yanıt

Psikolojik vakaalar ile ilgilenmiyorum. Söylediğin şey dümdüz yalan bu kadar.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt
    Bu senin körlüğün çok da...

• Troller girdikten sonra konulara dezenfektan falan sıkın bunlardan covid falan bulaşır. Ekrem İmamoğlu'nun Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı 

• geçmiş olsun.

• Geçmiş olsun yüzünün hali hiç iyi değil. Bu illet düşmanımin bile başına vermesin, düşmanım kim zamanında dedelerimin Çanakkale den def ettiği geldikleri gibi gidenler. Bugün İngilizlere bulaşır yarın da bana bu illet dil din ırk insan beyaz siyah ideoloji ayırmıyor insanlar. O yüzden insanlığa davet ediyorum bu konu da herkesi. Bizden olmayan yani insan olmayan bir illet gözle görülemeyen bir virüs şuana kadar 1,1 milyon insanı aramızdan aldı hatırlatayım. Yarın belki sen belki ben.

• retro61 R kullanıcısına yanıt
    Hebele hübele...

• bir avuç dolusu karaciğeri süngere çeviren hapları sen de yutsan senin de yüzünün hali iyi olmazdı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.