< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ekrem İmamoğlu'nun Diploması yasal, iptal kararı yok hükmündedir ! (2. sayfa)

-
-
Neyse zaten avukatları gerekli açıklamaları yaptı, bazılarının hevesleri kursaklarında kaldı, hadi geçmiş olsun, şansınızı başka soruşturmalarda denersiniz artık.
www.sozcu.com.tr
Diploma soruşturmasında gerçek ne? İmamoğlu'nun avukatları iddialara yanıt verdi - Sözcü Gazetesihttps://www.sozcu.com.tr/diploma-sorusturmasinda-gercek-ne-imamoglu-nun-avukati-iddialara-yanit-verecek-p142869 -
Basın açıklaması - OLAN DİPLOMA
Darısı olmayanların başına
SÖZCÜ Televizyonuyoutube
Ekrem İmamoğlu'nun Avukatları Diploma Tartışmasına Son Noktayı Koydu! 'YÖK RAPORU ONAYLADI' Sözcü Televizyonu'nu nasıl izleyebilirsiniz? Digiturk: 60 D-smart: 93 Turkcell TV Plus: 69 Tivibu: 69 Türksat Kablo TV: 76 Türksat 4A: 11837 Frekans, 30.000 V, batı, fec:2/3 Sosyal Medya Hesaplarımız; https://www.youtube.com/@Sozcutelevizyonu https://www.instagram.com/sozcutelevizyonu/ https://www.facebook.com/sozcutelevizyonu https://twitter.com/szctelevizyonu https://www.tiktok.com/@sozcutelevizyonu #haber #gündem #sondakikahttps://www.youtube.com/watch?v=8cg_YRW-1qI -
-
Ekrem CHP'nin de ötesinde istediği gibi at koşturuyor, icraat hariç bi şekilde gündemde kalmayı başarıyor ve amacı da bu . Narsist bir kişiliği var bu olanlarda son derece memnun olduğuna eminim. Muhalefeti tek bir icraat yapmadan medya pazarlaması ve gazeteci kiralayarak domine etmeyi başarıyor. Zavallı Mansur ve Muharrem'in ne ekibi var ne parası. Ben muhalefetin yerinde olsam Ekrem'in kurduğu hegemonyaya karşı çıkarım. Kendi elleriyle Karşı çıktıkları düzenin bir benzerini yaratıyorlar..
Muharrem inceyi ve Mansuru daha ahlaklı buluyorum.
-
Allah aşkına izledin mi açıklamayı ? Çok tek taraflı bir açıklamaydı ve Kimse bir şey anlamadı. İmamoğlu açıklamaya neden katılmuyor oda ilginç...
Her soruya biz başvurduk kabul edildik deyip topu üniversiteye atıyorlar.
Özel Üniversiteden Devlet üniversitesine nasıl geçildi deniyor. Biz başvurduk geçtik deniyor. Zorunluluk yok ŞART SONRA GELDİ DENİYOR
375 puan ile 515 taban puanlı yere nasıl geçildi deniyor biz başvurduk geçtik deniyor. ŞART YOK SONRA GELDİ DENİYOR.
Denklik işi soruluyor denklik sonra istenmeye başladı deniyor :) Resmi olarak 1993 te denklik geldiği bilinirken !!!
Nasıl bir denk gelme ise Üniversite Ekrem İmamoğlu oraya yerleşsin diye seferber olmuş sanki. ( Ama o Dönemde YÖK'e sorması lazım alayım mı Kıbrıs'tan öğrenci diye SORMAMIŞ BU NORMAL DEĞİL. Aynı dönemde İstanbul'daki başka Üniversite ve Trakya Üniversitesi soruyor ve YÖK kesinlikle almayın diyor. İstanbul Üniversitesi sorsa onada alma diyecekler ama sormadan İmamoğlunu almış.)
Ve gariplikler böylede bitmiyor. iDDİAYA GÖRE Normalde 5 öğrenci Kontenjan açmışken nasıl kontanjan arttırılmış birden alım 51 e çıkıyor 1. öğretim 2. öğretim ve ingilizce flan hepsini birleşltirmişler alımda !!! Bundada top tabiki Üniversiteye atılıyor. Bir üniversite neden 51 yatay geçiş kabul ederki bir yılda ve neden 51 neden 50 değil ! Ve başvuru tarihi konmuş normalde 14-15'i son diye ama 12 ' sinde apar topar alımları kapatmış daha 3 gün varken buda şahibe tamamen biz alacağımızı aldık deyip. Belki arkadan daha başarılı öğrenciler başvuracak hakları yenmiş.
İmamoğlunun not ortalaması soruldu normalde 100 üzerinden 60 isteniyor. Kıbrıtaki Üniversitede 100 lük sistemde yok :) 4.00 üzerinden 2.50 mu imamoğlunun o puan ile nasıl girdi deniyor Üniversite almış şart yok diyorlar. Yani 100 üzerinde 62 ile Türkiye'nin en iyi Üniversitesine giriyor. Üstün bir başarıda yok.
HİÇ BİR ŞART OLMADNA TÜRKİYENİN EN İYİ ÜNİVERSİTEDE KAFASINA GÖRE ADAM ALIYORLAR O ZAMAN ÖYLE SAÇMA SİSTEM Mİ OLUR YA...
Tabii en garibime giden Avukatları Kıbrısta İnşaat Mühendisliği Hİç okumadı kayıt olmadı dedi ! ( Eee İmamoğlu yıllardır kendi ağzıyla söylüyordu ben önce İnşaata gittim diye özgeçmişinde yazıyordu kendisi programlarda söyledi kaç kere ! )
Ama hem yatay hem dikey geçiş olmayacağı için hiç ama hiç İnşaat okumadı başvurmadı kayıt olmadı deyip ilk Üniversitesi yok gibi davranmışlar resmen. Direkrt İşletmeye gitmiş sadece sanki !
Not: Açıkçası Her şey karmar çorman edildi. Bu işi Mahkeme Ve YÖK çözecez artık... Türkiye'nin en büyük üniversitesi 1990 yılında hiç bir şart aramadan öğrenci alıyormuşa getirdiler işi. Ne üniversite puanı bakıyor ne not ortalamasına bakıyor ne denkliğe bakıyor ne başarıya bakıyor RASTGELE HERŞEY...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 25 Şubat 2025; 14:57:59 >
-
5 sene önce İstanbul Büyükşehir belediye başkanı olduğunda da 1994'de aldığı diploma nedense bir anda mesele olmuştu. Şimdi cumhurbaşkanı adaylığı konuşulurken de bir anda 5 sene önceki mesele ısıtılıp, sanki yeni keşfedilmiş bir şey gibi medyaya servis ediliyor. Önce diploma yok dendi tutmadı, sonra diploma sahte dendi tutmadı, sonra geçişi şaibeli dendi tutmadı, sonra rektörlerle gece gizli gizli buluşuyordu dendi tutmadı. Sırada hangi fitne ve karalamalar var bakalım. Halk, Ekrem İmamoğlu'nu böyle komplolara, yargı tacizlerine yedirmeyecek. KUDURUN.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AccUssEdGR -- 25 Şubat 2025; 15:22:0 > -
Yakında bu kerimcemciğin kafada saç kalmayacak.
-
Boşuna değil.Çünkü bu kişi bozuk sistemi düzeltip hak hukuk ve liyakat getireceği iddia edilen müstakbel cbaşkanı adayı.Üniversite de başlamış daha çakallık kurnazlık düşünmeye.Ailesinin kısıtlı olanaklarıyla çalışıp namusuyla sınava girip yerleşenlerin hakkı var üzerinde.Bu adam resmen tayyip 2.0 ve hiçbir şeyi düzeitemez
-
Keşke sen de katılsaydın toplantıya, merak ettiklerini sorardin. Gerçi yandaşları davet etmişler hiçbiri gitmemiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İmamoğlunun kendisinin katılmadığı toplantıya neden gitsin ki gazeteciler ?
Kendi Resmi Özgeçmişinde yazanı inkar etmiş avukatı ! Hangisi doğru şimdi ?
Resmi İBB'nin sayfasında veya İmamoğlunun şahsi sitesinde yazan Üniversite bilgisini inkar ettiler Avukatlar. Mühendislik fakultesi hiç olmadı demişler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 25 Şubat 2025; 15:7:2 > -
Hürriyette yazıyor;
"İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanlığı tarafından tanınırlık, yatay geçiş, yatay geçiş kontenjanları, ilan süreleri ve yatay geçiş kabulüne dair işlemlerin Yükseköğretim Kurulu kararlarına ve usulüne uygun yürütülmediği kanaatine varılmıştır."
Bu durumda
1-öğrenci işleri müdürü
2-dekan
3-rektör
4-yök yetkilisi
Benim aklıma gelen en az bu 4 kişinin yargılanması
Gerekmekte ve o dönem İÜ ye bu şekilde gelen
Herkesin diplomasına şerh konulması gerekmektedir!
Ayrıca son onay mercisi YÖK tür. Bu kişilerin YÖK e karşı
tazminat davası açmaları gerekir.
Gerisi sizde ;)
O değilde
Boludaki otelin raporu ne oldu?! Neden kimse tutuklanmıyor?!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 25 Şubat 2025; 15:34:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İmamoğlu ilkokul arkadaşımdı , matematik dersinde kopya çekerdi ahhahaha
Bu Akp'liler kadar utanmaz arlanmazı gelmez dünyaya.
-
Yahu adam Belediye Başkanı, işi var gücü var. Avukat ve danışmanlarını görevlendirmiş işte. Hatta bir tanesi Prof ceza hukukçusu.
İnşaat müh. işi yalanmış demek ki Özkan, dava edin adamı yalancı diye
Ne açıklasalar bir bahane buluyorsun, sen mahkeme haklı bulsa ile İmamoğlu'nu yine inanmazsın.
-
-
Canlı yayında kendileri ile çelişiyorlar. Sen yalansa dava edin diyon !
Kendi şahsi sitesinde yaptım yazdığını yokmuş demek ki diyorsunuz...
Üniviersite okuyan birisi olarak yatay geçiş denemiş zorlamış birisi olarak oalylar nedir ne değildir az çok bilen birisi olarak SORGULUYORUM ama mantığa yatmayan işler görüyorum siz sorgulama geç git diyorsun.
Bu mantığa göre İstanbul Üniversitesi 1990 yılında O zaman ki en kötü üniversite nerde acaba Çorum veya Hakkari Üniversitesinden flan bile başvursan Yatay geçiş ile alacaktı o zaman ? Ülkenin 500 puan üstü puan ile alan okuluna puanına bakılmaksızın Tüm derslerin CC olsa geçebiliyordunu iddia ediyorsunuz siz ! Çünkü İmamoğlu öyle geçmiş.
Ne denklik
Ne ÖSS puanı.
Ne ekstra başarı puanı
Ne ekstra bir sınav
Ne üniversiteler arası tanınırlık hiç bir şeye bakılmamış.
Hiç bir şey yok başvur geç gibi sisteme bak.. Koca dereceli okula İmamoğlu yüzde 62 ortalama ile giriyor ve koca Türkiye'den 1 kişi bile başvurmuşyor ne tesadüf işler.
Not: Bu iş Üniversitenin başına kalacak bu gidişle... YÖK raporunu ve Mahkeme sürecini görecez ilerleye süreçte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 25 Şubat 2025; 16:29:21 >
-
Netice olarak diploma var. Bu durumda evrakta sahtecilik konusu kapandı mı yani?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
E sen izlemedin demek ki. Senin bahsettiğin şeyler 96 yılı öncesinde yokmuş neye bakılması gerekiyorsa ona bakılmış.
Yok denklikmiş yok bilmem neymiş o zamanki koşullarda hangisi uygunsa ona bakılmış ve karar alınmış bunu görmeyecek kadar fanatik olma lütfen.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlginçtir ekrem imamoğlunu gözü kapalı savunanlar neden ülkede bu kadar özel üniversite varken kıbrıs a gitmiş diye sorgulamıyorlar?Puanı düşük fazla çalışmamış anladık da neden özel üniversite olarak Kıbrıs?Herkes biliyor galiba kıbrıs ın bu yatay geçiş işleri için paravan olarak kullanıldığını ama ses eden pek yok.
Buna benzer ama siyasetçi olmadığı için gündem olmayan başka bir olayın haberini de koyayım.Torpille geçiş yaptığını herkes biliyordu ama kimse hiçbir şey ispatlayamadı.Allahından bulsun diyip işi oluruna bıraktılar.Şu anda bu torpilli vatandaş doktorluk mesleği yapıyor.Torpil isteyen ana baba ve üvey babası da dahil
sabah
Üniversite yönetimine torpil soruşturmasıhttps://www.sabah.com.tr/yasam/universite-yonetimine-torpil-sorusturmasi-2758991
-
Orada görevi kötüye kullanma çıkacak bence dedi dersiniz.
Çünkü Üniversite öğrencileri kabul etmeden önce YÖK'e sorması gerekiyor deniyor bak ben bu üniversitelerden öğrencileri alacam diye ama SORMAMIŞ.
Neden sormuyor. Aynı dönemde diğer Üniversitelerde Kıbrıs'tan öğrenci başvuruyor ama onlar soruyor ve YÖK hayır kabul etmeyin Denklik yok diyor. Burada sormayıp geçiştiriliyor. Orada bir memur veya görevli görevi kötüye kullanmış çıkabilir. ( Bakalım öyle bir memur veya görevli var mı varsa kim ve nereli çıkacak mahkemede görecez. )
Ayrıca YÖK raporuda çıktı bu usulsüz Kontenjan arttırımı ve Başvuruları zamanından önce kapatma flan hep sıkıntılı işler.
Resmi gazetede 10 kişi ilan açıp nasıl 51 kişi İngilizce İşletmeye alınmış mesela ?
SEn resmi başvuru tarihinden önce nasıl kayıtları kapatırsın. Belki Not ortalaması 63 olan birisi gelecekti ve İmamoğlunun önüne geçecekti belki son 3 gün ?
Ama bunlar İmamoğlu tarafını bağlamıyor gibi Üniversiteyi bağlayacak. Ben başvurdum aldılar deyip geçecektir bu saatten sonra.
YÖK raporu ortada.
ensonhaber
Ekrem İmamoğlu hakkında 'sahte diploma' soruşturması: YÖK raporu ortaya çıktıhttps://www.ensonhaber.com/gundem/ekrem-imamoglu-hakkinda-sahte-diploma-sorusturmasi-yok-raporu-ortaya-cikti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 25 Şubat 2025; 16:46:26 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X