Bir M7 metrosu bir de alibeyköye tramvay yaptı. Ama bunların yüzde 80 i akp tarafından yapılmıştı. Ekrem sadece yüzde 20 sini yaptı. Diğer metroların çoğu yine aynı. M7 metrosunda arıza çıktı. İnanır mısınız 1 senedir halen kullanılamıyor belli duraklar. Hatta geçti 1 seneyi belki de. Kalan durakları otobüsle tamamlıyorlar. Eski usul tembel Chp zihniyeti. Chp çok tembel bir parti. 2 senedir Ekrem tek bir tane kütüphane yaptı. Orası da 5 para etmez bir yer. 6-7 katlı kütüphane yapmış. Masalar yemek masası. Her şey dandiğinden, her türlü masraftan kaçınılmış. Ayrıca kütüphane 6 kat olmaz. Ne bu gökdelen falan mı? En fazla 2 kat olur. Yanlamasına geniş olur. Ekrem in yaptığı hataları yazsam burdan köye yol olur. İngilizce de bilmiyor. Zeki, kültürlü, eğitimli biri değil. Bir daha eğitim seviyesi düşük olan birine oy vermeyeceğim şahsen. Pandemi dönemini hiç iyi yönetemedi. İBB ye ait hiçbir yer aktif değildi. Diğer partilerin belediyeleri sosyal mesafe, hijyen ve maske kurallarına uyarak bir şeyler yapmaya çalışıyordu. İBB ise pandemiyi bahane ederek çalışmıyordu. Yine pandemi döneminde otobüs sefer sıklığını azalttılar. Kendilerini otobüse almadıkları için vatandaşlar şoförlere küfür etmeye saldırmaya başladılar. Bunu da çok gördüm. Bir çok kavganın ve stresli ortamın nedeni uygulanan bu yanlış politikalardır. Tam tersi otobüs sefer sıklığını 2-3 katına çıkarması gerekiyordu. Metrobüsün sıklığı bile 15 dk da 1 e düştü. Metrobüs durağında beklerken ordan çıkıp, üstteki İETT duraklarına yürüdüğümü bilirim. Kafaya takmayacağım, kafaya takmayacağım diye kendime söylendim. 30 dk lık yollar çoğu zaman Ekrem in yanlış politikaları yüzünden 1.5 saate çıkıyordu. 2 saat hatta 3 saate varan yolculuklar yaptığımı biliyorum. Sürekli her yere feminist afişler asıp duruyor. Gelmeden önce herkes eşit diyordu. Kadınlar gününü kutlar. Erkekler gününü kutlamaz. Kadına şiddeti eleştiren pankartlar açar. Erkeğe şiddeti, nafakayı, taciz, tecavüz iftiralarını, kadın beyanı esastır ı eleştiren pankartlar açmaz. Sağa sola bir çok yere restore ediyoruz afişleri asmış. 1 senedir o şekilde duruyor. Afişin arkasına bakıyorsun hiçbir çalışma yok. Yani milleti kandırıyorlar. İngilizce konusunda da aynı tavır. İngilizce biliyormuş gibi tabeladan yazı okuyor kamera karşısında. Halbuki bir videoda ingilizcenin i sini dahi bilmediği A1 seviyesinde olduğu ortaya çıktı. Psikolojik danışma Merkezi sistemleri berbat. Kimse ulaşamıyor. Hizmet de verilmiyor adam gibi. Bir randevu alan 1 ay sonraya randevu veriliyor tekrardan. İlk randevu tanışma seansı deniyor. Hatta form dolduruyorlar sadece. Ekrem her şeyi o kadar kötü yönetiyor ki. Hiçbir işi hakkıyla, tam bir şekilde yapamıyor. Ekrem feminist derneklere, konferanslara destek vermekle meşgul. Ki bu da Chp nin bir diğer hatası. Bu erkek düşmanlığıdır. 6284 ü savunan Chp açık ve net erkek düşmanlığı yapıyor. Yazacak çok şey var. Ama bunlar şimdilik aklıma gelenler. Hayatımda ilk defa bir sol yönetim gördüm. Çok merak ediyordum. Hep iktidara gelmesini istiyordum. Çok da uğraşıyordum Chp seçilsin diye. Feminizm yönünden uyuşmuyorduk hiçbir zaman ama diğer yönleri iyidir diye düşünüyordum. Ama her açıdan berbat olduğunu gördüm Chp nin. Neden sağcılar daha çok seçiliyor bunu anladım. Eskişehirdeki Büyükerşen gibi çalışmıyorlarsa solcuların hiç iyi yönetemediğini fark ettim. Ki o adam da acaba solcu mu? Solcularda bir tembellik var nedenini anlayamadığım bir şekilde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim