< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ekrem İmamoğlu: “Hiçbir sokak köpeğine dokundurtmayacağız, dokunamazsınız.” (5. sayfa)
-
-
O zaman sana oy yok Ekrem efendi. Belediye hizmetlerinde seni savundum Mansur'dan daha iyi belediye başkanısın ona da laf yok ama sokak köpeği konusunda tutum değiştirmezsen CB seçimlerinde oyu rüyanda görürsün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 10 Ekim 2024; 3:12:58 > -
İzmirde hayvanlar, köpekler radyasyondan ölüyor. Burası kapatılmalı.
www.sozcu.com.trArena Türkiye’nin Çernobil’inde: Mahalleli kanserden ölüyor - Sözcü Gazetesihttps://www.sozcu.com.tr/arena-turkiye-nin-cernobili-nde-mahalleli-kanserden-oluyor-p91039(Insanlar da öluyor ama düşünen olmadığı için yazmadım)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
adaylık süreci başlamış.
-
Ne mi anlamak lazım açık degili mi anlamı! Kendi hâlinde sokak köpeğine dokunulmayacak hasta hayvan için zaten veteriner kliniği var ibb nin Mobil veterinerlik hizmeti de var saldırgan köpekleri zaten topluyorlar ibb hayvan bakım rehabilitasyon merkezinde de haberin yok bilgin Yok nasıl olursa algın fikrin var bir köpek kuduz çıksa bırak ibb yii bu durumda ibb den once valilik il ilçe sağlık mudurlugü devreye giriyor bölge karantina alanına alinip giriş çıkışı bile yasaklıyor nasıl alınmayacak senin yalan dolan algılarini herkese yedircegini sanman senin ne olduğunun ispatı degil mi ..
Köpekten korkan sokağa çıkmasın bilader.Köpekleri değil dışarda 60 suç kaydıyla gezenleri uyutacaksınız.
Hangi ilçede köpeklerin yüzünden biri ölürse bundan belediye başkanı sorumlu olsun
insandan korkanda çıkmasın dışarı ovakit
-
Ulan bir taraf çok boktan, uzak duralım diyoruz.
Diğer taraf da ondan farklı olmadığını her seferinde yüzümüze vuruyor.
Nasıl bir sarmala düştük biz.
-
Fondaş medyadan üç tane slogan öğrenen yapıştırıyor. Yok bilmem kaç tane suç kaydıyla dolaşanı uyutacaksın hede hödö. Onları uyutsan aynı tipler katliam, özgürlük vs diye yırtınır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X