Şimdi Ara

Ekrem İmamoğlu Chpnin içindeki tek fire vermeyen adamdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ekrem İmamoğlu gerek beylikdüzüne kattıklarıyla gerek sağ sol ayrımı yapmamasıyla aklı başında bir adamdır.Herkes Muharrem İnceyi ister Chpnin başında ama bence kesinlikle Ekrem İmamoğlu geçmelidir.İstanbula çok şey katıcağına inanıyorum ama malesef karşısına başka adayla kazanamayacağını anladığı için Akp Binali Yıldırımı çıkarttı gönül ister Ekrem Bey kazansın ama işler biraz zor malesef umarım KK bir an önce gider ve Chpnin başına Ekrem İmamoğlu geçer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Suyun fiyatını biliyor mu?

    Ben bilmiyorum da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 Kasım'da "Zulüm 1938'de son buldu." diye başlık atan herif yok olduğunda Yeni Akit'e taziyede bulunması, 27 Şubat'ta Erbakan'ı anması... Bunlar firedir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır chp içinden çıkan en umut veren insan bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muharrem çok iyi genel başkanlık yapar. İmamoğlu da İstanbulda çok iyi başkan olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E3CCF4A1F

    Suyun fiyatını biliyor mu?

    Ben bilmiyorum da.
    Bilmesine gerek var mı?


    Bir topluluk başkanım su faturaları yüksek bir çareniz var mı sorusuna düşüreceğim dediyse ama sen su fiyatını biliyor musun da düşüreceksin diye soru sormak bence tamamen bir zırvalıktır.


    Bir yerde bir konuda tepki varsa bir çözüm ararsın. Çözüm arayana da sen fiyatı bile bilmiyorsun ehehe demek problemi çözmekten ziyade problemi çözmek isteyen insanlara çamur atmaktan başka neye yarar?
  • Ekrem İmamoğlu sakin bir kampanya sürdürüyor. Binali'de öyle. Ankara'yı gördünüz neler yaptılar. Ankara gidik ama İstanbul çok zor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben kendisini çok sevdim. Boş konuşacağına halkla buluşuyor, dertlerini dinliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.