Şimdi Ara

EKREM COŞKUN ET DÖNER 120GR 10 TL DENEMEYEN KALMASIN (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
821
Cevap
14
Favori
182.348
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Kadıköy şubesinde denedim .Döner çok yağlı ve dönerin tadını pek alamadım.He 10 liraya ekmek arası döner veriyor adam.a Fiyat performans oranı 10 üzerinden 8 alır .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denedim gayet lezzetliydi. 1 tl daha zam yapıp domates ve yeşillik koysalar iyi olurmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Dün 33 liraya sanırım 90 gr et döner yemiş biri olarak 250 gr döner 20 TL olamaz o et değildir.
    Etin kilosu 350 tl mi?
  • Geçen sene Konyada akraba ziyaretinde yemeğe Ekrem Çoşkuna götürmüştüler. Orada ki yer self tarzı değil kebapçı tarzı restauranttı. Sahipleri de oradaydı bizim eniştenin akrabasıymış orada tanışmıştık. Sahipleri de Konyalı. Tesislerini vs gezdirmişerdi gayet temiz nezih yerler. Güven vermişti bana. Ankara da şube açacaklarını söylemişlerdi. Şansa Şaşmaz da şubelerine denk geldim. Tatma şansım olmadı ama Ankara'da Yaprak Dönercisi varken tutması ne kadar ucuz olursa olsun biraz zor gibi. O zaman sahiplerine de demiştim bunu pis pis gülmüştü. Ama hala kanıdayım Yaprak Döneri geçemezler sanırım.
  • Çok yağlı ve kokuyor. Daha güzel döneri biraz daha pahalıya yemeyi tercih ederim.
  • Samsun'da da birkaç ay önce açıldı ekrem coşkun ve sonrasında her yer bu tarz dönercilerle doldu. Hem yeni açılanlar oldu, hem de daha önce de dönerci olup bu sisteme geçenler oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

5₺ daha fazla ateşlesiydin o zaman hem bedava gibi rakama yemişsin hemde sana özel döner beklemişsin👎
    boş yapıyorsun, yapma. 5 tl fazla değil eti kiloyla da alsan ne değişecek döneri yatırıp cağ kebap yapıp mı verecek sana? aynı eti veriyorlar sonuçta. arkadaşlar fikir sahibi olsun diye yaşadığımız deneyimi paylaşmışız. kimsenin özel bir şey beklediği yok. zaten yazmışız gelenler beklentiye girmesin diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 14 Temmuz 2019; 0:0:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tatar 55

Samsun da doskar var tavsiyemdir. Ayni sistem daha lezzetli.
    Gazi caddesindeki doskar diyor iseniz yiyemedim döneri. Sanayi şubesindeki doskar ise 20 tl 50 gram et . Karıştırıyorda olabilirim samsunda bütün dürümcüler birbirine benzedi son dönemde. Ekrem coşkunu denemedim daha. 2 yerde denedim midem kaldırmadı. Et yememiş millet o kadar talep var ama tadı iyi değil. Ekrem coşkun denersem editlerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nurullahkrks -- 14 Temmuz 2019; 2:2:55 >
  • Bu tarz 3 tane dönerci gezdim en iyisi Ekrem di.

Çiftlik Döner bilmiyom
    Ekrem Çoşkun Döner 250bin franchise
    Dünya Döner 50bin franchise

1-gramlar gerçek değil
    2-etler anguz ucuz dandik etlerden
    3-bunların kime yakın oldukları belli
    4-et ve soğan var başka birşey yok içi bomboş
    5-et kıyma değil desede ete de benzemiyor zaten bimdekiyle aynıdır destekli

tek artısı fiyatı
  • Morgoth Draqe kullanıcısına yanıt
    Cok haklisin antalya dakiler hic guzel degil 3 yer de denedm bir sans vereyim diye boş...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyatının düşük olmasından işkillenmiştim, ama geçen gün gözümü karartıp denedim.

Bol yağlı bir dönerdi. Normalde döneri kızarmış kuyruk yağı eşliğinde yerim, harika olur tavsiye ederim. Fakat, bu kadar yağ olmasına rağmen lezzet hiç yoktu. Bu hiç normal değil, bir daha asla yemem ve kimseye de tavsiye etmem.

• ilyada İ kullanıcısına yanıt
    Millet aç aç en ucuz nere ise orda yer herkes 30₺ veremez bi dönere,adamlar kaşarlı tost parasına et döner satıyo bu kadar ucız yemek bulmuş millet lezzete mi baka?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu et dönerciler heryere türedi galiba Çorum'da geçen senelerde cafe oluşumları vardı bu sene birden et dönerciler başladı.Hayirlisi

• Hacıbaba gerisi hikaye.

• quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Dün 33 liraya sanırım 90 gr et döner yemiş biri olarak 250 gr döner 20 TL olamaz o et değildir.
    Haklısın hocam ejderha eti olabilir seninki bunlardan inek tadı geliyor.

• denedim tadı iyiydi ama öyle aman aman lezzetli değil.

ama kesinlikle tavuk dönerden iyi ve daha ucuza geliyor.

• En azından piyasadaki pahalı dönercilerin burnu sürtülür.
  • bu firmadan da alınıyor diyor biliyorum ve Bu şekilde franchise veren bir sürü firma diye biliyorum, bereket dönerin var mesela benim bildiğim. İçecek de satabilirsen epey karlı bir iş.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.