Şimdi Ara

EKREM COŞKUN ET DÖNER 120GR 10 TL DENEMEYEN KALMASIN (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
821
Cevap
14
Favori
182.348
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kadıköy şubesine ara sıra uğruyorum. Hep aynı standartta olmasa da genel olarak kadıköy fiyatlarını da düşününce 8/10 diyebilirim.
  • Sinoptada bayi actilar deli kalabalik oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tadını beğenmeyen arkadaşlar aynı fiyata tavuk döner yemeye devam etsin

• Sivas'ta has döner varken Ekrem coşkun un yanından bile geçmem. Gelin lezzetli döner nedir görün.

• Eskiden etleri Torku veriyordu o zamanlar etleri aynı mangal eti gibi tatlıydı güzeldi sonra Torku çekilince etleri bozuldu tavsiye etmem tadını bi kere yedim hiç beğenmedim

• Torku döner ile satılırken et tadı geliyordu.Fakat torkuyu bırakmışlar.Şimdikinin bariz şekilde kalitesi daha vasat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 14 Temmuz 2019; 17:30:16 >
  • Arkadaşlar tadı tuzu neyse de diğer firmalara iyi ders olsun tadı bir şeye benzemeyen 100 gr et dönere 25 tl alanlar utansın...

• matsipik M kullanıcısına yanıt
    Tavuk bunun yanında yağsız kalır

• Ankarada döner yiyeceğim diyecekseniz Şençam'a gidin diyecem ama sonra bulaşık yıkamak da sorun olabilir. Fiyat çok pahalı ama döner harika. Şençam hariç et döner yemem, dışarda horoz döner tercih ediyorum et yerine.
  • Antalya ve Ankara'da denedim. Gayet güzel, eti lezzetli ve yağ oranı da fazla değil, normal. Ekstra malzeme olmaması bir nevi avantaj, kötü et koyup tadını bastıramaya çalışamazlar. Fiyatına göre düşünmeden tercih edilebilecek bir fast food.
  • Bugün dayanamayıp gittim Pendik şubesinde yedim. 200 gr 20 lira. Dışarıda neredeyse iki kati bu yüzden fiyatina bakılarak kesinlikle tercih edilebilir.

Klasik avm dönercileri döneri uyguna verseler bile icecekten aşırı geçiyorlar. Buranın en sevdiğim yanı iceceklerinde uygun olması. Ayran 2, şu 1 lira.

Etin tadı güzel güzel olmasına ama bana çok tuzlu geldi. Self servis ve tatlı, çay gibi ekstralar yok. Kısa süreli oturulmasi için tabure konulmuş. Bu yüzden aile ile gideyim uzun uzun oturup sohbet edeyim diyemezsiniz. Hemen yiyip cikiyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_5866

Sivas'ta has döner varken Ekrem coşkun un yanından bile geçmem. Gelin lezzetli döner nedir görün.
    Reis guzel doner yapan yer cok var ama fiyatlar ates pahasi millet ekr coskunu fiyat lezzet orani yuzunden tercih ediyor. Konyali dostlarimiz yayilsin abd ozentisi burger yerine

• Köfteci Yusuf iki porsiyon. Salata, sos ve çay ikram olarak geliyor. Mekan nezih ve büyük. Çalışanlar gayet kibar ve pervane gibi dönüyorlar. Lavaş bitmeye yakın ek lavaş ister misiniz diye bile soruyorlar. İkişer bardak çay içtik sonunda gayet memnun kaldık. Porsiyon da 140 gr döner var ve doyurucu bence. Tekrar gider miyiz? Cumartesi Paraf restoran indirimiyle tabiki gideriz.

EKREM COŞKUN ET DÖNER 120GR 10 TL DENEMEYEN KALMASIN
    EKREM COŞKUN ET DÖNER 120GR 10 TL DENEMEYEN KALMASIN

• quote:

Orijinalden alıntı: asarcik

Köfteci Yusuf iki porsiyon. Salata, sos ve çay ikram olarak geliyor. Mekan nezih ve büyük. Çalışanlar gayet kibar ve pervane gibi dönüyorlar. Lavaş bitmeye yakın ek lavaş ister misiniz diye bile soruyorlar. İkişer bardak çay içtik sonunda gayet memnun kaldık. Porsiyon da 140 gr döner var ve doyurucu bence. Tekrar gider miyiz? Cumartesi Paraf restoran indirimiyle tabiki gideriz.

Cumartesi Paraf restaurant indirimi nedir?

• Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    Hocam Antalya Liman'da fiyatlar görülebilir yerde değil.Siz hangi muhitte ne kadara karnınızı doyurdunuz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kamu Spotu

Hocam Antalya Liman'da fiyatlar görülebilir yerde değil.Siz hangi muhitte ne kadara karnınızı doyurdunuz?
    Antalya da nerede var
  • narsess kullanıcısına yanıt
    Konyaaltı Liman

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cevahiroglu C kullanıcısına yanıt
    Ne kadar Sencamda peki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • narsess kullanıcısına yanıt
    Larada vardı, geçen sene gitmiştim

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.