Bildirim
ekranın sürekli donması
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
HDD ile iligili olabilir, RAM slotları veya RAM lerle ilgili olabilir, yazılım kaynaklı olabilir. birsürü seçenek var. Bu donmalardaki zzzt sesi nereden geliyor ? birde donduğunda HDD yi dinler misin ? tık tık tarzı ses geliyor mu diye.
Olmazsa RAM leri söküp uçlarını silgiyle silip silgi tozu kalmayacak şekilde düzgünce yerlerine takarsan o da işe yarayabilir. Sorun yazılımsalsa driverlarını konrtol et, işlemlerinde gereksiz şeyleri kapatmayı dene. -
Şimdi baktım harddiskten geliyor dediğiniz türde bi ses.bunu düzeltme şansım var mı?
Aynı durum bendede vardı bu hard diskin fazla yükde değilken performansını azaltıp az enerji harcaması için yavaşlatıyormuş.Depolama bölümünde resimli anlatımı var.O şekilde düzelttim.
Yazmış bi konu da arkadaş o yolu da bulamadım.
Bilen biri yok mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi messifener -- 14 Eylül 2013; 12:23:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- takıda xp ne demek
- rampage v902 ps5 uyumlu mu
- active directory dizin hizmetleri şu anda kullanılamaz
- 6 köşeli yıldız vida nasıl açılır
- word tek sayfaya sığdırma
- ekran kartı resetleme
- iso dosyası
- windows lisansınızın süresi yakında dolacak çözümü
- instagram hesap kurtarma
- bilgisayar hızlandırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X