başlık çok komik oldu ama gerçektende öyle ekranımda masaüstümde monitörün soluna üstüne altına değilde sağına doğru dosyalar kaçıyor ve alamıyorum :( misal bi dosyayı sürüyom o tarafa oraya doğru gidiyor yani engellemiyor gitmesini napacam ben yahu acayip kıl oldum kaçıncı dosya kaçırışım hepsi kaldı orda şimdiden teşekkürler
monitörün CRT mi ? çözünürlük+hz ayarını değiştir düzelir LCD ise monitörde AUTO diye bir tuş var on a basarsan oto ayarlar
tüplü monitör var bende samsung syncmaster 739mb bu söylediğiniz ayarları tam olarak nerden yapıyoruz peki?
sanırım masaüstü genişletilmiş 2. monitör çıkışı , ama bildiğim kadarıyla 2. monitör bağlantısı yapılmadan burası etkin olmuyor görüntü özelliklerinden ayarları kontrol edin 2. monitö etkin mi ?
özelliklerden yapayım dedim bişeyler şimdide başka bişey oldu açtığım programlar vs direk sağ tarafta açılıyo yani ne açsam sağa gidiyo açılıyo iyice battı
quote:Orjinalden alıntı: sky_sun senin pc de hayalet var. Cin girmisitr Hoca ya gotur sen onu [TovbeTovbe Gece Gece bu da yazilirmi
ya arkadaşlar iyi eçiyonuz dalganızıda yokmu birbilgili bilgisayarın ekran haşat oldu bozuk şeyi daha çok bozdum