Şimdi Ara

EKRANIN BİR BÖLÜMÜNÜN KARARMASI SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu olay yeni başıma gelmeye başladı. ekranın sağ bölümünde enteresan bir biçimde ekran parlaklığı çok düşüyor ama ekranın geri kalan bölümü oraya göre biraz daha parlak ( ekran parlaklığı %100 de)

bu olayı yaşayan oldu mu hiç ? bilgisayarı açıp kapatınca düzeliyor sorun bazen ama kalıcı çözüm lazım bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 10 Kasım 2016; 11:25:15 >

Orijinalden alıntı: sa ve as

Masaüstü pc mi leptop mı hiç bir bilgi vermemişsiniz ki ? Ayrıca sorun ekran aydınlatma lambalarında da olabilir, ekran kartı arızası da olabilir .

pardon onu yazmamışım. asus laptop kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakooo -- 10 Kasım 2016; 18:41:18 >

Orijinalden alıntı: nakooo

muhtemelen ekran arka aydınlatmasında sorun vardır. ekran kartının böyle sorun yapacağını sanmam. sadece ekranı kapatıp açınca düzeliyor mu geçici olarak olsa da?

bazen düzeliyor bazen düzelmiyor.. mesela dün akşam laptop u açtım yine karanlıktı kapattım ekranı.. 15-20 dk sonra tekrar açtım normale döndü. çözemedim bu işi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 11 Kasım 2016; 14:36:38 >

Orijinalden alıntı: avei21

quote:

Orijinalden alıntı: nakooo

muhtemelen ekran arka aydınlatmasında sorun vardır. ekran kartının böyle sorun yapacağını sanmam. sadece ekranı kapatıp açınca düzeliyor mu geçici olarak olsa da?

bazen düzeliyor bazen düzelmiyor.. mesela dün akşam laptop u açtım yine karanlıktı kapattım ekranı.. 15-20 dk sonra tekrar açtım normale döndü. çözemedim bu işi :)

Dış kaynaklı bir birimden görüntü alıp ekran kartının sağlam olduğuna emin olunuz.Siyahlık sadece notebooktan görüntü alındığında oluşuyorsa (ekranınız LCD ise) sorun inverter kartından,LED lambası veya panelden kaynaklı olabilir..LED ekran ise panelden kaynaklı olma olasılığı var....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C0MPUTER -- 11 Kasım 2016; 15:49:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.